Klantenbeoordelingen

Uw mening is belangrijk voor ons. Wij horen graag wat uw mening is over onze dienstverlening. Op basis van uw feedback proberen wij onze dienstverlening nog verder te verbeteren!

Klanten over ons

Gemiddelde beoordeling 9,3
Informatie op de website 8,9
Kwaliteit / nauwkeurigheid van de offertes 9,8
Kwaliteit van het geleverde werk 9,5

Onderstaand enkele recensies van klanten die de moeite hebben genomen om het formulier op deze pagina in te vullen. Waarvoor dank.

  Beoordeel onze dienstverlening


  Klanten aan het woord

  Optrekkend vocht in de muur verholpen

  Ik had last van optrekkend vocht in de muren. Daarom heb ik maar eens een offerte aangevraagd via deze website. Op korte termijn ontving ik meerdere offertes die ik op mijn gemak heb kunnen vergelijken. De prijzen vielen mij erg mee en de offertes zijn heel duidelijk.
  Luc LeuvenGem. boordeling 9,4

  Gevel impregneren

  Ik heb offertes aangevraagd voor het impregneren van mijn gevel. De belofte wordt goed nagekomen, binnen 24 uur had ik 4 reacties van gevelspecialisten bij mij uit de buurt. Het impregneren kon op korte termijn worden uitgevoerd. Aanrader!
  Gilles GentGem. boordeling 9,0

  Luchtvochtigheid in mijn huis

  Enige tijd terug had ik last van een hoge luchtvochtigheid in mijn huis. Zeer vervelend. Ik heb een gratis offerte aangevraagd en heb snel reactie gekregen. Vanuit hier zijn wij ter zaken gegaan en is het probleem juist opgelost.
  FerdinandMechelenGem. beoordeling: 8,0

  Schimmelplekken

  Ik had een tijd last van schimmelplekken in mijn huis. Om dit te verwijderen heb ik eerst een vochtbestrijding bedrijf uit Brussel erbij geroepen. Hierbij kwam ik uit bij deze website en zij hebben mij geholpen met het probleem. Top service.
  JelmerBruggeGem. beoordeling: 8,5

  Opstijgend vocht

  Bij mij thuis had ik erg last van opstijgend vocht. Dit was de oorzaak van vocht op de muren. Het bedrijf heeft mij zeer goed geholpen en daarnaast was het helemaal niet duur. Ik wil ze hierbij vriendelijk bedanken.
  DennisBrusselGem. beoordeling: 9,0

  Vochtige kelder

  Zoals heel veel mensen in Brussel had ik last van vocht in mijn kelder. De vakmannen hebben mij geïnformeerd hoe dit komt en zo hebben zij ook het probleem opgelost voor een lage prijs. Zeker een aanrader. Dit zijn experts!
  PilaAntwerpenGem. beoordeling: 9,5

  Schimmel

  Enige tijd terug werd mijn zoontje ziek. Mijn gedachten gingen dat dit door de schimmel kwam in mijn huis. Ik wil niet dat dit voor verdere ziektes zou zorgen dus heb ik om hulp gevraagd. Hierbij ben ik goed geholpen en heb geen schimmelproblemen meer.
  LianneGenkGem. beoordeling: 8,0

  Onverzorgde gevel

  Mijn gevel had al een lange tijd geen reiniging gehad. Dit werd hoog tijd en zo heb ik hier experts voor ingeschakeld. Hierbij wist ik niet dat dit zo slecht was voor mijn hele woning. Bedankt voor jullie inzet en expertise.
  HansHasseltGem. beoordeling: 8,0

  Voegwerk vervangen

  Het was al een enige tijd geleden dat dit gebeurd was en blijkbaar was het ook hoogtijd. De muren konden het weer er bijna niet meer buiten de deur houden. Gelukkig net op tijd en de schade is beperkt. Blij met de snelle hulp die ik aangeboden kreeg. Het ziet er weer uit net als nieuw.
  PieterAalstGem. beoordeling: 9,5

  Nieuw gevelbekleding

  Nieuwe gevelbekleding was ik wel bekend mee. Maar de gevel ernaast nog eens laten beschilderen door deze mannen was iets heel nieuws voor mij. Het ziet er echt weer helemaal tip-top uit. Geweldig. Blij met het resultaat.
  HenkKortrijkGem. beoordeling: 9,0

  Houten gevelbekleding

  Ik heb mijn gevelbekleding laten vervangen van hardhout naar thermowood. Dit bevalt mij prima, het oogt zeer mooi en kwalitatief gezien blijkt het ook nog eens heel goed te zijn. Het voelt nu het hele jaar door gezellig met de warme kleur die mijn huis uitstraalt.
  ArendAntwerpenGem. beoordeling: 8,5

  Gevelbepleistering

  Wanneer de mannen mijn oude gevelbepleistering eraf hebben gehaald en nieuwe erop hebben gezet, ziet alles er weer helemaal goed uit. De bepleisteraars hebben mij geïnformeerd hoe ze te werk gaan en waarom het op deze manier de kwaliteit alsmaar beter wordt. Voelt toch vertrouwd.
  JolienBruggeGem. beoordeling: 9,5

  Gevelbekleding

  Afgelopen week mijn gevelbekleding opnieuw laten doen en daarbij de boel ook laten verven. Prima resultaat met goede service. Top gedaan heren.
  BerendRoeselareGem. beoordeling: 9,0

  Beton lekkage

  Mijn kelder heeft muren van beton waarbij ik dacht dat die standaard waterdicht zouden zijn. Dit viel mij erg tegen wanneer het anders bleek te zijn. De vakmannen hebben een bepaalde coating aangelegd en heb nu geen problemen meer.
  TiaOostendeGem. beoordeling: 7,5