gevel impregneren offerte

Gevel impregneren? Offertes aanvragen

Wanneer u regelmatig last heeft van doorslaand vocht, dan is het impregneren van uw gevel wellicht een goede zet. Wanneer uw buitenmuur poreus is kan regenwater bij harde wind naar binnen dringen. De vochtige muur heeft vervelende gevolgen voor uw isolatiewaarde. Bovendien tast het vocht de buitenmuur zodanig aan dat de kwaliteit van de gevel sterk verminderd. Bent u benieuwd naar de kosten voor het hydrofoberen van uw buitenmuur? Vraag gratis offertes aan via het formulier.

  • Aantrekkelijke prijzen
  • Transparante afspraken
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Bespaar tot 40% op uw investering

Wij zijn werkzaam in heel Vlaanderen. Indien u het contactformulier invult ontvangt u op korte termijn vrijblijvend tot 5 offertes van specialisten uit uw regio. Door de prijsopgaven met elkaar te vergelijken bespaart u tot honderden euro’s op de totale investering!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
gevel hyrdofoberen

Voordelen van een geïmpregneerde gevel

Steeds meer klanten kiezen ervoor om hun buitenmuur preventief te impregneren. Hydrofoberen biedt namelijk diverse belangrijke voordelen. U hoeft dus niet te wachten tot vochtproblemen als u uw buitenmuur wilt laten behandelen. Het grootste voordeel van een hydrofuge muur is de bescherming tegen vochtproblemen. Het regenwater kan niet langer naar binnendringen, waardoor uw muur van binnen droog blijft. Een tweede voordeel is dat het de groei van mos, schimmels en algen tegengaat. Dit verbetert het aanzien van de woning, maar het zorgt er ook voor dat de kwaliteit behouden wordt. Tot slot bevat het impregneermiddel in de meeste gevallen een brandwerend middel en verhoogt u de isolatiewaarde van de muren.

hydrofuge gevel offerte

Vrijblijvend offertes vergelijken

Bent u geïnteresseerd in het waterdicht maken van uw gevel? Wilt u weten wat het u gaat kosten als u de volledige muur laat impregneren? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in. Wij werken samen met verschillende vochtbestrijding experts uit heel Vlaanderen en wij sturen u, indien gewenst, tot 5 vrijblijvende offertes toe van specialisten uit uw regio. Dankzij deze werkwijze krijgt u een inzicht in de tarieven van verschillende aanbieders. Door de prijsopgaven met elkaar te vergelijken op onder meer prijs en aanbod, kiest u eenvoudig het vochtbestrijding bedrijf die het beste bij u past. U bespaart al snel tot wel 40% op de totale kosten!

Gevel impregneren beoordeling “Twee jaar geleden hebben mijn vrouw en ik een prachtige boerderij gekocht uit 1892. Helaas was er veel vocht in de muren aanwezig. Dankzij een vochtspecialist uit dit netwerk kan er niets meer de gevel binnendringen.”
Hans Petersen, Leuven
klantenbeoordeling buitenmuren hydrofoberen “Ik heb mijn buitenmuren recentelijk laten hydrofoberen. Het aanvragen van offertes is erg eenvoudig en de belofte wordt goed nagekomen. Binnen een dag heb ik vijf offertes ontvangen. De prijzen zijn scherp. Aanrader!”
Esther Borst, Antwerpen

Last van doorslaand vocht in de muren van uw huis? Wij helpen u graag!

Laat uw buitenmuur preventief impregneren door een vochtspecialist en bescherm uw muren tegen vocht.