gevelwerken en vochtbestrijding leads

Gevelwerk en vochtbestrijding leads: nieuwe klanten

Wilt u nieuwe klanten werven? Het werven is niet altijd makkelijk. Er is veel concurrentie in de gevelwerken en vochtbestrijding branche. Potentiële klanten hebben de keuze uit vele bedrijven en zullen daarom niet altijd voor u kiezen. Hoeveel vakkennis en ervaring u ook hebt, werven blijft lastig. U kunt nieuwe klanten werven door advertentieruimte in te kopen. Dit brengt echter een hoop kosten met zich mee en u weet bij aanvang niet wat het rendement zal zijn. Bij ons kunt u, zonder grote investering, contact- en offerteaanvragen uit uw regio inkopen. Wij sturen aan u de offertes door en u hebt direct contact met een eventuele nieuwe klant. U betaalt per lead. Geen aanvragen? Dan hebt u ook geen kosten.

Wat zijn gevelwerken en vochtbestrijding leads?

Misschien denkt u nu: nieuwe aanvragen en de omzet verhogen klinkt leuk. Maar wat zijn vochtbestrijding en gevelwerken leads eigenlijk? Een lead is in principe niets anders dan een spoor naar een potentiële nieuwe klant. Een lead kan bestaan uit een contactaanvraag of een offerteaanvraag. Wij ontvangen deze aanvragen en sorteren ze. Vervolgens sturen wij de aanvraag door naar u. Hierna maakt u een afspraak met de klant of u stuurt een offerte. Zo simpel is het!

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

Uw omzet snel en efficiënt verhogen?

Het inkopen van leads is een efficiënt middel om direct uw omzet te verhogen.

Wat zijn de voordelen van leads kopen?

Dankzij onze tekstschrijvers en websitebeheerders zijn onze websites erg goed vindbaar voor potentiële nieuwe klanten. Wij werken elke dag hard om ervoor te zorgen dat onze websites goed scoren. Het werven van klanten op deze manier heeft een aantal voordelen. Het kopen van leads brengt geen risico met zich mee in vergelijking met andere vormen van klantenwerving. U investeert namelijk per lead. Geen gevelwerken aanvragen ontvangen? Dan hebt u ook geen kosten. Daarnaast ontvangt u altijd alleen gevelreiniging en vochtbestrijding leads van mensen uit uw regio.

Mogelijkheden en kwaliteit van de leads

U heeft de keuze uit vele mogelijkheden. Ontvangt u het liefste exclusieve gevelwerken leads? Of vindt u het prima dat een aanvraag naar meerdere bedrijven wordt gestuurd zodat het op basis van vergelijken is? Uw keuze is van invloed op de prijs van een lead. De prijs van een lead is daarnaast afhankelijk van uw branche. Wij hanteren altijd een vaste prijs per lead. Daarnaast vinden we kwaliteit erg belangrijk. Een lead wordt daarom nooit zomaar doorgestuurd. Elke lead wordt door ons servicecenter gefilterd en gecontroleerd op kwaliteit.

nieuwe klanten werven

Controle op soort leads

Naast het waarborgen van een hoge kwaliteit heeft het servicecenter nog een ander voordeel. Wij hebben namelijk controle op de leads. U bepaalt zelf welke soort gevelreiniging en vochtbestrijding aanvragen u wilt kopen. Wilt u bijvoorbeeld alleen gevels reinigen? Of wilt u ook voegwerken leads kopen? Wat voor wensen u ook hebt, in overleg is alles mogelijk. Is er een bepaalde lead waar u toch niet tevreden over bent? Geen probleem, deze kunt u eenvoudig reclameren. Wij handelen dit vervolgens efficiënt en snel af.

Meer informatie?

Wilt u meer omzet door aanvragen te kopen? U kunt bij ons geheel vrijblijvend meer informatie over het kopen van vochtbestrijding en gevelwerken leads aanvragen. Als u het contactformulier hebt ingevuld bellen wij u zo snel mogelijk terug met meer informatie over het werven. Wilt u eerst proberen of deze manier van klanten werven bij u past? Als u een tijdje proef draait beoordeelt u zelf of het kopen van aanvragen iets voor u is. Hier zitten geen risico’s aan verbonden, u immers betaalt per lead.

leads inkopen

Voordelen van onze werkwijze

  • Geen risico (pay per lead)
  • Kwaliteitscontrole
  • Eigen regio & type lead bepalen