Besparen op de prijs van kelderdichting?

Vergelijk offertes van vochtspecialisten uit uw regio en bespaar!

Gratis offertes vergelijken

Kelderdichting

Kelders vormen de basis voor een gebouw, het is dan ook van belang dat er geen water in de kelder komt te staan, en dat de isolatie van de kelder optimaal is. Om te voorkomen dat u een risico loopt op opstijgend vocht in de muren van de kelder, raden wij aan om goed na te denken over de mogelijkheden voor kelderdichting. Kelderdichting zorgt ervoor dat de muren bestand zijn tegen de druk van het grondwater en voorkomen vochtproblemen en eventuele kosten voor vochtbestrijding.

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Op deze pagina vindt u meer informatie over de soorten kelderdichting en hun effect, en bieden we een overzicht van de prijzen voor vochtbestrijding. Wilt u besparen op de kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes met scherpe prijzen aan via het offerteformulier. Het is aan u om de aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Onze dienstverlening is geheel kosteloos en komt zonder enige verplichting.

kelderdichting

Kelder waterdicht maken

Voor het waterdicht maken van de kelder zijn er diverse methoden beschikbaar. Onze vochtbestrijding professionals hebben de meest gebruikte technieken voor kelderdichting voor u op een rijtje gezet. Welke vorm van kelderdichting het meest geschikt is voor uw wensen is afhankelijk van het soort vochtproblemen waar u last van heeft. Zo is bekuiping de beste oplossing voor opstijgend vocht, en kunt u het beste kiezen voor kelderdrainage als er veel water op de keldervloer staat. Wij kunnen u onder andere van dienst zijn bij de volgende vormen van kelderdichting:

  • Bekuiping: Dit is de traditionele techniek voor het waterdicht maken van de keldermuren. Bij een bekuiping zullen wij de muren waterdicht cementeren. Hiervoor maken wij gebruik van meerdere lagen: een fixeerlaag, snelcement en hydraulisch waterdichtingsmortel. Bij het bekuipen moet de vloer wel al waterdicht zijn.
  • Injecteren: Bij het injecteren van de muren voor het waterdicht maken van de kelderruimte worden op diverse afstanden in de muur gaten geboord. Deze worden vervolgens gevuld met een speciaal vochtwerend middel. Zo wordt opstijgend vocht tegengegaan, en de isolatie van de woning verbeterd.
  • Kelderdrainage. Wanneer de ondergrondse waterdruk te groot is, is een traditionele kelderdichting niet voldoende. Bij een kelderdrainage wordt het overtollige water eerst afgevoerd, zowel in de vloer als muren. Daarna kunt u de wanden injecteren. Wij adviseren bovendien de kelderdrainage te combineren met een ventilatie.
  • Ventilering. Een oplossing voor veel vochtproblemen is een verbeterde ventilatie. Wij kunnen diverse ventilatiesystemen installeren in uw kelder, om zo het luchtvochtigheidsgehalte te optimaliseren.

Vocht in de kelder

Vocht in de kelder kan het gevolg zijn van diverse zaken, zoals regeninslag, grondvocht en scheuren in de keldervloer. Wat de oorzaak ook is, het is belangrijk dat u zo snel mogelijk zorgt voor een juiste vochtbestrijding en kelderdichting om de gevolgen van vocht in de kelder te voorkomen. Door de verhoogde luchtvochtigheid kunt u bijvoorbeeld last hebben van ongedierte, gezondheidsklachten en schimmels. Hebt u last van vocht in de kelder? Achterhaal dan zelf – of in samenwerking met een professional – de oorzaak, en kies voor een passende oplossing om uw kelder en huis waterdicht te maken.

Kelderdichting producten

Wilt u zelf de basis van uw huis waterdicht maken? Dan hebt u verschillende producten nodig. Zo dient u bijvoorbeeld eerst het water uit de muren en vloeren te verwijderen met behulp van een verwarming of ander afzuigproduct. Daarna dient u de muren te injecteren met een speciaal materiaal of een coating over de wanden aan te brengen. Aanvullende producten die u tevens nodig zou kunnen hebben zijn een speciaal afdekfolie, all-clean materiaal en afplaktape. Wilt u meer weten over de producten die wij aanbieden, of bent u benieuwd naar de bijbehorende prijs? Neem dan contact met ons op.

kelder waterdicht maken offerte

Piet van der Veen: netwerk van vochtbestrijders

Wilt u weten wat het kost om de kelder waterdicht te maken? Wij hebben scherpe prijzen voor kelderdichting.


Prijs kelderdichting

De prijs voor het waterdicht maken van de kelder is afhankelijk van de ernst van het probleem met het opstijgend vocht en de oplossing die u hiertegen inzet. Zo is bijvoorbeeld een kelderdrainage een stuk goedkoper dan het injecteren van de keldermuren, en brengt het traditionele bekuipen een gemiddelde prijs met zich mee. Hoe hoog de prijs wordt voor vochtbestrijding bij u in huis is bovendien afhankelijk van het te draineren of injecteren oppervlak, en de huidige staat van het materiaal. Wilt u weten wat de exacte prijs wordt? Vraag dan een vrijblijvende prijsindicatie aan via onze offertepagina. Vergelijk deze zelf met andere aanbiedingen en professionals, en kies zo voor de vochtbestrijding specialist die het beste bij u past! Lees hier meer over de prijzen van vochtbestrijding.

Vochtbestrijding specialist inschakelen

Bent u op zoek naar een kelderdichting expert die u binnen korte tijd kan helpen bij het waterdicht maken van de kelder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze professionals hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied en helpen u snel en vakkundig bij het bestrijden van opstijgend vocht. Vraag via ons webformulier op de offertepagina om meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave. Wij zijn u met alle plezier van dienst!
kelderdichting offerte