Over ons

Wat leuk dat u meer over ons wilt weten! Wij stellen ons graag aan u voor. Wij zijn een netwerk van bedrijven op het gebied van gevelwerken en vochtbestrijding. Inmiddels zijn we gegroeid tot een groot netwerk van specialisten op het gebied van vochtbestrijding en gevelwerken. De specialisten hebben vele jaren ervaring en bieden vakwerk tegen een scherpe prijs. Als u het offerteformulier invult ontvangt u offertes van verschillende bedrijven uit ons netwerk. De bedrijven die aangesloten zijn bij ons netwerk zitten verspreid over heel Vlaanderen. Dit heeft als voordeel dat er altijd een vakman in uw regio zit.

Uw voordeel

  • Vochtbestrijding & gevelwerken bedrijven vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig geld besparen

Voordelen van vergelijken

Elk bedrijf zal zeggen dat zij de beste kwaliteit bieden tegen de laagste prijs. Maar hoe weet u welk bedrijf echt het meest geschikt is voor uw klus? Ons netwerk geeft u de mogelijkheid om verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken. Na het invullen van het offerteformulier ontvangt u namelijk maximaal vijf offertes van bedrijven uit uw regio. U vergelijkt de offertes op aanbod, voorwaarden en prijzen. Vervolgens kiest u zelf de vakman voorzien van de beste voorwaarden en de scherpste prijs voor uw klus.

Vakkennis en ervaring

Er zijn vele bedrijven bij ons aangesloten waardoor wij inmiddels een groot netwerk zijn op het gebied van gevelwerken en vochtbestrijding. De bedrijven die bij ons zijn aangesloten zijn allemaal geselecteerd op basis van kwaliteit en prijs. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u goed wordt geholpen. We zijn pas tevreden als u dat ook bent. Hebt u last van hardnekkige schimmel of is uw gevel zo vies dat u niet meer weet hoe deze eruitziet? Geen probleem, wij helpen u graag.

PVDV Over ons

Gevelrenovatie offertes
Vochtbestrijding offertes

Gevelwerken en vochtbestrijding zijn onze specialismen!

Vergelijk verschillende gevelwerkers bij u uit de regio en selecteer er één die het beste voldoet aan uw voorwaarden.

Een schoon huis voor iedereen

Een verouderde gevel met kapotte voegen en mos op de muren is niet mooi. Hetzelfde geldt voor schimmel in uw woning, wat ook nog eens erg ongezond is. Wij vinden het belangrijk dat het opknappen van een huis tegen een kleine prijs voor iedereen mogelijk moet zijn. Wist u dat u tot 40% op de totaalprijs kunt besparen door te vergelijken? Als u alleen nieuwsgierig bent naar de prijzen dan is dit ook geen probleem. Het aanvragen van offertes is namelijk gratis en geheel vrijblijvend.

Tips bij het vergelijken

Na het invullen van het offerteformulier ontvangt u gratis en vrijblijvend maximaal vijf offertes. U controleert natuurlijk welk bedrijf de goedkoopste prijs aanbiedt. Het is echter verstandig om ook rekening te houden met andere voorwaarden. Controleer bijvoorbeeld altijd wat voor materialen worden gebruikt. En wat zit er inbegrepen bij de prijs en wat juist niet? Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Na het vergelijken kiest u zelf de gevelwerken of vochtbestrijding specialist die het beste bij u past!

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vraag gerust vrijblijvende offertes aan. Wij renoveren en verbeteren jaarlijks van vele klanten de gevel.

Gevelrenovatie offertes
Vochtbestrijding offertes
“Een aantal weken geleden offertes aangevraagd voor kelderdichting. Al snel kreeg ik via de mail 4 offertes van verschillende bedrijven. Ik kon zo de partij kiezen die mij het beste leek. Gekozen voor een ervaren partij die vlakbij ons gevestigd is.”
H, Wouters
“Onze gevel kon wel eens een reiniging gebruiken. Via deze website diverse offertes aangevraagd. Ideaal, want zo kwam ik achter de beste prijs. Het zandstralen werd vakkundig uitgevoerd! Ik ben erg tevreden.”
A, Jacobs

Bent u als bedrijf geïnteresseerd in de deelname aan ons netwerk?

Bekijk dan snel de bedrijven aanmelden pagina en ontdek de voordelen.