Gevelrenovatie Antwerpen nodig?

Vergelijk gratis offertes van gevelspecialisten en bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Gevelrenovatie Antwerpen

Laat uw gevel weer stralen met een gevelrenovatie in Antwerpen. Er zijn verschillende renovatietechnieken, zoals het vervangen van kapotte voegen of gevelstenen en het impregneren van de buitenmuur. Een vervuilde gevelmuur ziet er slordig uit. Met een gevelreiniging verwijdert een specialist alle vervuiling. Combineer de gevelwerken met het aanbrengen van gevelisolatie en bespaar direct op uw energiekosten.

Start gratis offerteaanvraag.

U leest op deze pagina meer over de mogelijkheden van een gevelrenovatie. Zo leest u onder andere over het aanbrengen van gevelisolatie, het schoonmaken van de gevelmuur en het plaatsen van nieuwe gevelbekleding. Ook geven we u meer informatie over de gemiddelde kostprijzen voor gevelwerken en voegwerken en hoe u bespaart!

gevelrenovatie Antwerpen

Voordelen van onze werkwijze

Nadat u het formulier op de site heeft ingevuld, ontvangt u spoedig een aantal scherpe aanbiedingen van gevelspecialisten uit uw omgeving invult. U bespaart niet alleen op de voorrijkosten met een specialist uit de buurt, maar krijgt ook inzicht in de exacte prijzen voor uw gevelwerken. Door prijsoffertes te vergelijken, bespaart u tot wel 40% op de totaalprijs! Gratis offertes vergelijken en:

  • ontvang geheel kosteloos en vrijblijvend offertes met totaalprijzen;
  • kies eenvoudig de beste gevelspecialist uit Antwerpen;
  • bespaar aanzienlijk op de totaalprijs door aanbiedingen te vergelijken.

Waarom gevelrenovatie?

Een renovatie aan de gevel in Antwerpen is een goede manier om de buitenkant van uw pand flink op te knappen. Of u nu kiest voor een gevelreiniging of het plaatsen van gevelbekleding: de gevelwerken zorgen ervoor dat uw buitenmuur weer straalt alsof hij nieuw is! Dit is goed voor de kwaliteit van de gevel, maar ook voor de waarde van het pand!

Benieuwd naar de kosten van gevelrenovatie? Gratis offertes vergelijken!

Welke gevelwerken in Antwerpen?

Er zijn diverse gevelwerken in Antwerpen die u uit kunt laten voeren, die een positief effect hebben op de uitstraling en werking van de buitenmuur. Bij vervuiling is een gevelreiniging een goede optie, maar bij beschadigingen aan de voegen of stenen is een renovatie de beste keuze!

Bij deze gevelwerken herstelt de gevelspecialist de beschadigingen. Als u niet weet welke werken geschikt zijn, dan krijgt u een persoonlijk advies van één van de aannemers. U hebt de keuze uit een ruim aanbod aan verschillende gevelwerken. Een aantal veelvoorkomende gevelwerken zijn:

Gevelrenovatie in Antwerpen; wat zijn de mogelijkheden?

Met een gevelrenovatie in Antwerpen vervangt u onder andere onderdelen van uw gevel. Bijvoorbeeld beschadigt metselwerk van de schoorsteen, kapotte gevelstenen of een raamdorpel. Er zijn dus verschillende mogelijkheden voor een renovatie. Andere mogelijkheden voor een gevelrenovatie is het uithakken of uitslijpen van verouderde of beschadigde voegen en het aanbrengen van nieuw voegwerk. Na een gevelreiniging is het verstandig om de gevel te impregneren, hiermee beschermt u de buitenmuren. Laat u adviseren door een vakman uit de regio welke renovaties uw buitenmuren nodig hebben.

gevelrenovatie prijzen in Antwerpen

Wat kost gevelrenovatie?

De totaalprijs voor uw gevelrenovatie in Antwerpen is volledig afhankelijk van de werken die u laat uitvoeren. Stel dat u geïnteresseerd bent in voegwerken: voor voegwerken als het uitslijpen of -hakken liggen de prijzen gemiddeld tussen de €33,- tot €50,- per vierkante meter. Het aanbrengen van nieuwe voegen kan relatief goed: al vanaf €8,- per vierkante meter.

Kiest u voor een speciale soort voeg, zoals de snijvoeg, dan kunnen de prijzen oplopen tot ongeveer €100,- per vierkante meter. Het vervangen van de raamdorpels kost ongeveer €35,- per uur en een schoorsteenrenovatie laat u al uitvoeren vanaf €500,-. Wilt u de gevel laten impregneren? Houd dan rekening met een kostprijs van gemiddeld €8,- tot €12,- per vierkante meter.

Benieuwd naar de exacte prijs voor uw klus? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!