Gevel laten renoveren?

Voor al uw gevelwerken. Vakwerk tegen een scherp tarief!

Vrijblijvend offertes aanvragen

Gevelrenovatie Turnhout

Met een gevelrenovatie in Turnhout verbetert u de uitstraling en de kwaliteit van uw gevel. Laat een gevelreiniging uitvoeren bij een vervuilde gevelmuur en impregneer het geveloppervlak voor bescherming. Ook de voegen verdienen de nodige aandacht. Schakel voor het beste resultaat een vakman in voor de voegwerken, renovatie en gevelwerken.

Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden en de gemiddelde kosten. Bespaar op renovatiekosten door offertes van meerdere gevelspecialisten te vergelijken. Vul het offerteformulier in om gratis en vrijblijvende offertes te ontvangen. Vergelijk en kies eenvoudig de beste gevelwerker voor uw klus!

gevelrenovatie in Turnhout

Navigeer direct op deze pagina naar:

Gevelrenovatie kosten | Voegwerken | Gevelreiniging | Kosten gevelreiniging | Nieuwe gevelbekleding | Vergunning nodig? | Premies

Waarom gevelrenovatie?

Er zijn diverse redenen waarom gevelrenovatie verstandig. Een verouderde of beschadigde gevel beschermt uw woning niet meer goed en hierdoor kan er schade ontstaan. Met een gevelrenovatie repareert een gevelspecialist beschadigingen en kapotte voegwerken of stenen en verwijderd hij vervuiling. Uw gevel zit er verzorgd uit en biedt betere bescherming tegen de weersinvloeden. Vergeet niet om af en toe gevelonderhoud uit te voeren.

Welke gevelwerken in Turnhout?

U heeft de keuze uit verschillende mogelijkheden. De specialist geeft u graag deskundig advies over welke werken er geschikt of noodzakelijk zijn voor uw gevelmuur. Laat bijvoorbeeld gevelreiniging uitvoeren of renoveer de kapotte gevelstenen. Vaak vergeet men dat de schoorsteen ook bij gevelwerken hoort. De gevelwerken op een rijtje:

 • Gevelreiniging
 • Vervangen voegen
 • Vervangen gevelstenen
 • Vernieuwen raamdorpels
 • Impregneren
 • Schoorsteenrenovatie

Gevelrenovatie kosten

De kostprijs voor het laten uitvoeren van een gevelrenovatie, gevelreiniging of één van de andere voegwerken of gevelwerken is afhankelijk van vele factoren. Zo kost het vervangen van een voeg door uitslijpen gemiddeld €35,- tot €50,- per m². De gevel opnieuw voegen is afhankelijk van het soort voeg dat u laat plaatsen. Een platte voeg is het goedkoopste. Een schaduw of snijvoeg is duurder. Wilt u de raamdorpels vervangen? Houd dan rekening met een gemiddeld uurtarief van €35,-. In de prijstabel vindt u meer gemiddelde kosten, ook voor impregneren. De kostprijs is afhankelijk van de vorm van gevelrenovatie, het benodigde materiaal, de grootte van de gevel en de arbeidskosten.

Prijstabel: wat kost gevelrenovatie?

Vorm van gevelrenovatie Gemiddelde kosten, inclusief btw en arbeidskosten*
Voegen uithakken €33,- tot €42,- per m²
Voegen uitslijpen €35,- tot €50,- per m²
Gevel opnieuw voegen €8,- (platte voeg) tot €100,- (snijvoeg) per m²
Kapotte gevelstenen vervangen €12,50,- per steen
Gevel impregneren €8,- tot €12,- per m²
Raamdorpels vervangen €35,- per uur
Schoorsteenrenovatie vanaf €500,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten. Prijsopgaves op maat ontvangen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Verleng de levensduur van uw gevel met gevelrenovatie.

Vul het offerteformulier in en ontvang gratis en vrijblijvende offertes!

Gratis offertes aanvragen

Voegwerken Turnhout

Ook voegwerken vormen een onderdeel van de gevelwerken. Hierbij horen kleine klusjes, zoals het vervangen van een voeg door het uit te slijpen of uit te hakken tot het herstellen van een grote scheur in het voegwerk. Bij een gevelrenovatie is het belangrijk om ook de voegwerken te laten controleren. Verouderde of beschadigde voegwerken beschermen uw woning in Turnhout niet meer goed en zijn niet meer bestand tegen neerslag. De kans op lekkage wordt aanzienlijk vergroot door beschadigde voegwerken. Naast het vervangen van een voeg is het ook mogelijk om ze professioneel te laten reinigen voor een verbeterde uitstraling of te laten impregneren voor meer bescherming.

Nieuw voegwerk aanbrengen: vakmanschap

Benieuwd hoe het aanbrengen van nieuw voegwerk werkt? In deze video wordt het proces in beeld gebracht.

Voegen herstellen

Laat beschadigde voegwerken op tijd herstellen door een voegspecialist uit Turnhout. Een scheur in het voegwerk of een afgebrokkelde voeg ziet er niet mooi uit en brengt schade aan uw woning aan. De vakman kan een gedeelte van het voegwerk vervangen, bijvoorbeeld bij een scheur met elastische voegwerken, maar het is ook mogelijk om de gehele voegwerken te herstellen.

Voegen uitslijpen

De voeger gebruikt voor het uitslijpen van een voeg een speciale slijptol. Het voordeel van uitslijpen is dat het snel gaat en dat het geschikt is voor kleine en harde voegen. Wel vereist het vakkennis en ervaring om goed om te gaan met een slijptol zonder de stenen te beschadigen. De vakman slijpt de voeg uit tot de gezonde specie, het is belangrijk om genoeg slechte voeg weg te halen. Anders blijft het probleem bestaan, ook al wordt het aangevuld met nieuwe specie.

voegwerken in Turnhout

Voegen uithakken

In plaats van uitslijpen is het ook mogelijk om een voeg eruit te hakken. Dit kan door ze manueel uit te hakken of met een elektrische hakhamer. Manueel is zeer arbeidsintensief, maar wel erg nauwkeurig. Een elektrische hakhamer gebruikt trillingen en hakkende bewegingen. Meestal verwijdert een vakman uit Turnhout eerst de horizontale voegen, daarna is het gemakkelijk om de verticale voegen weg te halen.

Voegen reinigen

Het reinigen van de voeg hoort ook bij de voegwerken die een specialist voor u kan uitvoeren. Vuil, mos en andere aanslag beschadigen de voeg. De vervuiling hecht zich aan de specie en dringt diep naar binnen. Het voegwerk kan hierdoor poreus worden en ze zijn minder goed bestand tegen de invloeden van het weer. Door ze te reinigen wordt al het vuil verwijderd en zien ze er weer als nieuw uit.

Voegwerken in Turnhout?

Vraag gratis offertes aan en bespaar tot wel 40% op de kosten!

Gratis offertes aanvragen

Kapotte gevelstenen vervangen

Laat kapotte gevelstenen zo snel mogelijk vervangen. Natuurlijk wilt u dat uw gevel er netjes uitziet en kapotte gevelstenen zien er niet mooi uit. Daarnaast kunnen ze zorgen voor schade door lekkage en is de bescherming tegen de weersinvloeden niet meer goed. Een gevelspecialist uit Turnhout verwijdert eerst de kapotte exemplaren en maakt de ontstane ruimte helemaal schoon. Daarna plaatst u een nieuwe gevelsteen met een nieuwe voeg.

Raamdorpels vervangen

Vaak denkt men dat het niet nodig is om een gescheurde raamdorpel te vervangen, toch is het verstandig om dit wel te doen. Een dorpel sluit de ruimte af tussen een raam en de buitenmuur. Wanneer een raamdorpel beschadigt is, wordt deze ruimte niet meer goed afgesloten. Een vakman gebruikt een uitslijper, steenbeitel of een koevoet om een houten of stenen dorpel weg te halen. De nieuwe raamdorpel wordt met schroeven, speciaal montagekit of met lijm bevestigd.

impregneren van de gevel Turnhout

Gevel impregneren

Door uw gevel te impregneren brengt u een extra beschermende laag aan. Het transparante impregneermiddel dringt tot diep in de buitenmuren naar binnen en sluit alles af na het impregneren. Een vakman brengt het speciale impregneermiddel aan met een spuit. Met impregneren begint hij bovenaan de gevel en werkt dan naar beneden. Hierbij slaat hij geen één plekje over, anders is niet de gehele gevel bestand tegen de eersinvloeden. Voor het impregneren adviseert een vakman meestal om de gevel te laten reinigen. Na een gevelreiniging hecht het impregneermiddel namelijk beter en dit is bevorderlijk voor het resultaat van het impregneren. De gevel blijft ook langer mooi na het impregneren, want vuil hecht zich niet meer aan de gevelmuur.

Gevelreiniging Turnhout

Laat uw gevel weer stralen met een gevelreiniging. Al het vuil, aanslag, mosgroei en algen worden weggehaald. Dit is niet alleen bevorderlijk voor de uitstraling van uw gevel, maar ook voor de levensduur van de gevel. Vervuiling hecht zich namelijk tot diep in de buitenmuur en zorgt ervoor dat de voegen en stenen poreuzer worden. Neerslag loopt bijvoorbeeld niet meer van de gevelmuur af, maar hecht zich aan het vuil. Hierdoor dringt de neerslag in de stenen en de voegwerken. Hardnekkig vuil wordt verwijderd door middel van zandstralen of chemische reiniging. Nevelstralen en stoomreinigen is geschikt voor milde aanslag. De belangrijkste methodes voor gevelreiniging:

 • Zandstralen
 • Chemisch reinigen
 • Nevelstralen
 • Stoomreinigen

gevelreiniging Turnhout

Kosten gevelreiniging

De kosten voor gevelreiniging worden voornamelijk beïnvloedt door de manier van reinigen. Stoomreinigen is het goedkoopste en nevelstralen is één van de duurste opties. Dit heeft te maken met het straalmiddel van nevelstralen en de benodigde machines. Stoomreinigen kost gemiddeld €5,- per m² en nevelstralen kost gemiddeld €15,- tot €20,- per m². Voor gemiddeld €15,- per m² is het al mogelijk om uw gevel te zandstralen of chemisch te reinigen. De kostprijs is niet alleen afhankelijk van het type gevelreiniging, maar ook door de grootte van de gevel, het type vervuiling, de materiaalkosten en de arbeidskosten. Wilt u een exacte kostprijs? Vraag dan gratis offertes aan!

Prijstabel: wat kost gevelreiniging?

Type gevelreiniging Geschikt voor o.a. Gemiddelde prijs per m², inclusief materiaal- en arbeidskosten*
Zandstralen Hardnekkig vuil (bijvoorbeeld graffiti) €15,- per m²
Chemisch reinigen Hardnekkige vuil (verfresten of roest) €15,- per m²
Nevelstralen Milde tot middelzware vervuiling (geschikt voor reinigen oude gebouwen) €15,- tot €20,- per m²
Gevel stoomreinigen Milde aanslag (mos, algen of klimop) €5,- per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde kostprijzen. Vraag vrijblijvend offertes aan en ontvang prijsopgaven op maat.

Vervuilde gevel in Turnhout?

Met gevelreiniging laat u uw gevel weer stralen! Vraag gratis offertes aan.

Gratis offertes aanvragen

Zandstralen

Eén van de methodes om een gevel te reinigen is door het te zandstralen. Met deze techniek gebruikt een specialist uit Turnhout een mengsel van water en hele fijne zandkorrels. De vakman weet precies welk soort zand er geschikt is voor het zandstralen. Dit straalmiddel wordt op hoge druk op het geveloppervlak gespoten en zorgen voor een licht schuureffect. Alle vervuiling, ook hardnekkig vuil, wordt hierdoor weggeschuurd. Door de schurende werking is het niet geschikt voor alle gevels. Vooral oudere of poreuze gevels zijn hier niet geschikt voor, deze gevels raken gemakkelijk beschadigt door het zandstralen. Een alternatief voor deze buitenmuren is door ze te nevelstralen.

Gevel chemisch reinigen

Is uw buitenmuur hardnekkig vervuild, maar is zandstralen nog niet nodig? Bij hardnekkig vuil is zachte gevelreiniging, zoals nevelstralen en stoomreiniging niet effectief genoeg. Chemisch reinigen is dan een geschikte optie. De specialist uit ons netwerk begint met het inspecteren van de buitenmuur. Hierbij let men goed op het type vervuiling en de ondergrond. Zo kan, samen met u, beslist worden welke reinigingsproducten het meest geschikt zijn. De specialist uit Turnhout brengt het chemisch (of biologisch) middel aan op de buitenmuur en laat het even inwerken. Vervolgens spuit men de gevel af met warm water. Het uiteindelijke resultaat is na een week zichtbaar. De buitenmuur is dan vrij van vervuiling en ziet er weer als nieuw uit. Benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend tot maximaal 5 offertes aan!

Gevel chemisch reinigen

Benieuwd hoe het chemisch reinigen werkt? Bekijk hier het proces.

Nevelstralen

Nevelstralen is een mildere vorm van zandstralen. Ook bij deze techniek wordt er een combinatie van water met fijn zand gebruikt. In tegenstelling tot zandstralen wordt er nu niet gebruik gemaakt van een hoge druk, maar een lagere druk. De kans op schade is hierdoor een stuk kleiner. Deze techniek kan daarom ook gebruikt worden bij gevels waarbij zandstralen niet mogelijk is. Nevelstralen is geschikt voor het weghalen van milde tot iets hardnekkiger vuil. Voor het nevelstralen analyseert de vakman de conditie van de voorgevel en bepaalt hij welk zandsoort en welke druk er gebruikt wordt.

gevelreiniging stoom en nevelstralen

Gevelreiniging met stoom

Een gevelreiniging met stoom is één van de goedkoopste opties en het is geschikt voor vele gevels. Er is eigenlijk maar één nadeel aan het reinigen met stoom en dat is dat al het water dat er gebruikt wordt opgevangen moet worden. De vakman zorgt ervoor dat het vervuilde water niet in de natuur terecht komt, maar op de juiste manier verwerkt wordt. Met stoomreinigen wordt er gebruik gemaakt van stoom met een temperatuur tussen de 130 tot 150 graden Celsius. De stoom wordt met hoge druk op de wand gespoten, daarom draagt een vakman uit Turnhout beschermende kleding. Het smelt als het ware het vuil los.

Graffiti verwijderen

Heeft u een bedrijfspand in Turnhout en is de gevel ontsierd door lelijke graffiti? Dat is erg vervelend. Het weghalen van deze vervuiling is niet eenvoudig. Dat lukt niet met een borstel en een sopje. Hiervoor gebruikt een vakman uit Turnhout zware middelen voor. Denk hierbij aan een speciaal chemisch middel voor verf, maar ook stoomreinigen of stralen. Heeft u vaker last van graffiti? Dan is het misschien verstandig om de buitenmuur te beschermen met anti-graffiti coating of een impregneermiddel. Hierdoor hecht de verf minder goed en is het schoonmaken een stuk gemakkelijker.

Schoorsteenrenovatie

De schoorsteen is het hoogste punt van een woning en heeft veel te verduren door de invloeden van het weer, denk hierbij aan wind en neerslag. Het is belangrijk om dit onderdeel van uw woning in goede conditie te houden in verband met schade. Een kapot rookkanaal veroorzaakt bijvoorbeeld rookschade en poreuze metsel- en voegwerken zijn niet meer bestand tegen regen. Bij een schoorsteenrenovatie is het mogelijk om een onderdeel van de schoorsteen te vervangen, bijvoorbeeld het rookkanaal of de voegwerken. Of laat de complete schoorsteen opnieuw opbouwen wanneer deze teveel verouderd of beschadigd is.

gevelisolatie plaatsen

Gevelisolatie

Kan uw woning of bedrijfspand in Turnhout wel een gevelrenovatie gebruiken. Bekijk dan direct de mogelijkheden voor het aanbrengen van gevelisolatie. Door een renovatie en gevelisolatie te combineren bespaart u op de kosten. Daarnaast hoeft u niet twee keer uw woning te verbouwen. Met gevelisolatie wordt er isolerend materiaal onder de gevelbekleding aangebracht. Denk hierbij aan isolatieplaten en daarop steenstrips of kies voor bepleisteren als afwerking. De gemiddelde kostprijs voor gevelisolatie ligt tussen de €115,- en €135,- per m². Met de gevelisolatie verhoogt u de woningwaarde en bespaart u op de energiekosten door minder warmteverlies.

Gevelrestauratie

Een gevelrestauratie is vergelijkbaar met een renovatie, alleen gebruikt men bij de gevelrestauratie uitsluitend originele materialen. Zo wordt uw historische pand in Turnhout in originele staat hersteld. Bij een renovatie draait het vooral om het vernieuwen van de buitenmuur. Hierbij gebruikt men dus ook nieuwe materialen, in plaats van originele, oorspronkelijke materialen. Gevelrestauratie kan uit alleen voegwerken bestaan, maar ook uit het restaureren van stenen en het herstellen van sierelementen. Nauwkeurigheid en vakmanschap is hierbij essentieel. Na de gevelrestauratie heeft de buitenmuur weer een optimale, beschermende werking. Daarnaast is de buitenmuur in al zijn glorie hersteld. Eventueel kunt u ervoor kiezen om de buitenmuur af te werken met impregneermiddel. Zo creëert u een extra beschermingslaag.

Op zoek naar een ervaren vakman voor gevelwerken?

Vind eenvoudig en snel de beste specialist. Vul het offerteformulier in voor gratis offertes!

Vrijblijvende offertes aanvragen

Nieuwe gevelbekleding

Men denkt vaak aan bepleisteren met crepi of een bekleding van pvc of hout bij nieuwe gevelbekleding, maar u heeft nog meer mogelijkheden. Wist u bijvoorbeeld dat het ook mogelijk is om metselwerk te kaleien of te schilderen? Het is verstandig om nieuwe gevelbekleding te combineren met gevelisolatie om te zorgen dat uw woning energiezuiniger wordt. De gevelbekleding waar u uit kunt kiezen:

 • Houten gevelbekleding
 • PVC gevelbekleding
 • Gevel schilderen
 • Gevelbepleistering
 • Gevel kaleien
 • Steenstrips
 • Crepi

Nieuwe gevelbekleding aanbrengen?

In deze video wordt één van de vele mogelijkheden van gevelbekleding in beeld gebracht.

Houten gevelbekleding

De gevelbekleding bepaalt voor een groot gedeelte het karakter van uw woning in Turnhout. Wilt u een moderne look creëren met crepi gevelbepleistering? Of spreekt de unieke stijl van houten gevelbekleding u aan? Houten bekleding aanbrengen tijdens de gevelrenovatie: we zien het steeds meer. Onder de houten bekleding is het mogelijk om zowel harde isolatieplaten, als zacht isolatie zoals glaswol of rotswol te plaatsen. U heeft de keuze uit diverse soorten hout. Veel mensen kiezen voor hardhout of thermowood. Beide varianten hebben een lange levensduur, tot wel 25 jaar of langer en kunnen onbehandeld worden geplaatst. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de houten bekleding te beitsen of te verven. Wilt u een horizontale of verticale plaatsing? Aan u de keus.

pvc en houten gevelbekleding

PVC gevelbekleding

Gevelbepleistering en houten bekleding vormen populaire keuzes tijdens de gevelrenovatie. Toch moeten we PVC gevelbekleding niet vergeten. Het biedt namelijk enorm veel voordelen. De kostprijs-kwaliteit verhouding van PVC is uitstekend. Daarnaast is PVC onderhoudsvrij. Heeft u een klassieke of juist moderne woning in Turnhout? PVC is in beide gevallen een geschikte keuze. Er bestaan namelijk enorm veel kleuren en structuren. Diverse materiaalimitaties zijn mogelijk, denk aan metaal en hout. Door de verschillende kleuren is er altijd een kleur die perfect past bij uw ramen en deuren. De plaatsingswijze is als volgt: de aannemers plaatsen de gevelpanelen op een houten onderstructuur. Via een tand- en groefsysteem verbindt men de panelen met elkaar.

Gevel schilderen

Eén van de opties waar men niet direct aan denkt bij een gemetselde gevel is dat het metselwerk en de voegwerken ook geschilderd kunnen worden. Er is zelfs verf met een speciale topcoating beschikbaar die ervoor zorgt dat vuil en aanslag zich minder goed hecht op de gevelmuur. Zitten er beschadigingen op de gevelwand? Laat deze eerst herstellen door een vakman.

Gevelbepleistering

Voordat er nieuwe gevelbepleistering aangebracht kan worden verwijderd een vakman uit Turnhout eerst de oude bepleistering. Hij zorgt ervoor dat de gevel helemaal schoon is en begint dan met het bepleisteren. Het bepleisteren bestaat uit een kalklaag, cementlaag of een organische afwerking. Laat het bepleisteren over aan een specialist voor het beste resultaat van de gevelbepleistering.

gevelbepleistering aanbrengen

Gevel kaleien

De vakman gebruikt een blokkwast en dunne kalkpleister voor de gevelbepleistering door middel van kaleien. Kaleien is een oude schildertechniek en zeer populair in Turnhout. Het grootste voordeel van kaleien is dat kleine beschadigingen en oneffenheden weggewerkt worden onder de kalklaag. Dit zorgt daarnaast voor een authentieke uitstraling en bescherming van het metselwerk.

Steenstrips

Is uw gevel beschadigd en wilt u geen gevelbepleistering? Plaats dan steenstrips over de bestaande wand. Steenstrips zijn dunne strips met het uiterlijk van bakstenen. De steenstrips worden direct op de buitengevel geplaatst, maar het is ook mogelijk om eerst nog gevelisolatie aan te brengen. Het voordeel van steenstrips is dat ze dun zijn en verkrijgbaar in vele stijlen en formaten. Zo behoudt u de uitstraling van een bakstenen gevelmuur.

Crepi gevel

Bepleisteren met crepi is een ander populair soort gevelbepleistering. Tijdens een renovatie kan het uitstekend gecombineerd worden met een isolerende laag om warmteverlies te voorkomen. U heeft de keuze uit een siliconen crepi en een minerale crepi. Tegenwoordig wordt siliconen crepi steeds vaker gebruikt. Deze bepleistering is namelijk elastisch en daarom gaat het aanbrengen een stuk sneller. De crepi-laag is gemiddeld tussen de 12 en de 15 millimeter dik en krijgt een structuur door de manier van aanbrengen.

vergunning renovatie gevel

Vergunning nodig voor gevelrenovatie?

Wanneer de nieuwe gevelbekleding na de renovatie niet dikker wordt dan 10 centimeter is het in de meeste gevallen niet nodig om een vergunning aan te vragen voor gevelrenovatie. Wordt de laag dikker dan deze 10 centimeter? Vraag dan eerst een vergunning aan voor de renovatie. Op omgevingsloketvlaanderen.be leest u meer over een vergunning en hoe u deze aanvraagt.

Premie gevelrenovatie

Om te besparen op de kostprijs van gevelrenovatie is het verstandig om meerdere offertes te vergelijken, maar u bespaart ook door een premie aan te vragen. De Vlaamse overheid en uw netbeheerder geven voor een aantal werkzaamheden premies. Bijvoorbeeld een verbeteringspremie of renovatiepremie. Daarnaast profiteert u voor veel gevelwerken van een verlaagd btw-tarief.

Vlaamse renovatiepremie

Bent u van plan om een gevelrenovatie uit te laten voeren? Bekijk dan de mogelijkheden voor een renovatiepremie. Op vlaanderen.be leest u meer over de renovatiepremie en de voorwaarden. De hoogte hangt bijvoorbeeld af van uw inkomen en u moet gebruik maken van een aannemer. De facturen heeft u namelijk nodig bij de aanvraag.

Verbeteringspremie

Naast een renovatiepremie is er ook nog een verbeteringspremie. De hoogte van deze premie is maximaal €1.500,- en wordt ook bepaald aan de hand van de gevelwerken en uw inkomen. Voor de aanvraag moet u de facturen van een specialist opsturen. Lees hier meer over op de website van de Vlaamse regering. Hier leest u ook hoe u de verbeteringspremie kunt aanvragen.

Verlaagd btw-tarief

Naast premies bespaart u ook op de kosten van een renovatie door het verlaagde btw-tarief. U hoeft namelijk niet het normale tarief te betalen, maar 6%. In sommige gevallen gelden hier wel een aantal voorwaarden. Voor renovatiewerken moet het bijvoorbeeld gaan om een privé-woning en moet uw woning ouder zijn dan 10 jaar. Naast gevelrenovatie geldt het lage btw-tarief ook voor andere gevelwerken en voegwerken. Op belgium.be leest u hier meer over.

Gemeentelijke premies

Niet alleen de Vlaamse regering en netbeheerders geven premies uit voor een renovatie, er zijn vaak ook nog gemeentelijke premies. De website premiezoeker.be helpt u bij het vinden van beschikbare premies. U geeft aan in welke gemeente u wilt verbouwen en welke werken u wilt uitvoeren. U krijgt dan een handig overzicht van alle gemeentelijke en lokale gevelpremies.

gevelwerken in Turnhout

Besparen op gevelrenovatie? Vergelijk offertes!

Op zoek naar een expert uit Turnhout voor gevelrenovatie of gevelreiniging? Met een gevelspecialist bent u verzekerd van een renovatie met hoogwaardige kwaliteit en deskundige hulp. Kies bijvoorbeeld voor een renovatie van de voegwerken of laat kapotte gevelstenen en voegwerken vervangen. Door de gevel te renoveren verlengt u de levensduur en u zorgt ervoor dat de gevelmuur er weer verzorgd uitziet. Bespaar ook op de kosten van de gevelwerken en vraag offertes aan bij meerdere specialisten. Vul nu gelijk het offerteformulier in en u ontvangt spoedig een aantal gratis en vrijblijvende offertes van specialisten uit Turnhout en omgeving. Ons netwerk bestaat tevens uit vochtbestrijding specialisten. Vergelijk de prijsopgaven op basis van kostprijs, aanbod en voorwaarden en kies de beste vakman voor uw klus!

Vrijblijvende offertes aanvragen