Besparen op de prijs van een laserreiniging?

Vergelijk gratis offertes en bespaar!

Gratis offertes vergelijken

Laserreiniging


Er zijn vele vormen van gevelreiniging die toegepast worden bij het reinigen van een gevel. Zo gaat een professional bijvoorbeeld voor u aan de slag met laserreiniging. Met laserreiniging gebruikt een gevelwerker een laser om verkleuring van de gevel en de muren te verwijderen. Doordat dit een vorm van gevelreiniging is waarbij vakkennis gewenst is, is het erg verstandig om voor laserreiniging een professional in te schakelen.

Start gratis offerteaanvraag!

Door gratis offertes te vergelijken is het niet alleen heel eenvoudig om de beste gevelspecialist te kiezen, maar u weet ook zeker dat u niet te veel betaalt. Zo bespaart u op de kosten.

laserreiniging

Hoe werkt het?

Met laserreiniging wordt verkleuring van de gevel en muren verwijderd met een laser. Door middel van intensief licht wordt het vuil verdampt. De laser richt men via een glasvezelkabel op de gevel en muren, waarbij het vuil de energie absorbeert en hierdoor verdwijnt het vuil.

Vaak wordt van te voren het oppervlakte nat gemaakt, waardoor de werkzaamheden vaak makkelijker gaan. Hierdoor ziet men namelijk beter welk gedeelte nog gereinigd moet worden, dit is namelijk donkerder. Doordat het reinigen met een laser arbeidsintensief is, het kost namelijk veel tijd en werk, ligt de prijs hiervan vaak hoger dan andere vormen van gevelreiniging.

Voor- en nadelen

Bij alle vormen van gevelreiniging zijn er voor- en nadelen te bedenken, dit geldt ook voor laserreiniging. Door deze vorm van reinigen toe te passen neemt u weinig risico op beschadiging van de ondergrond en door te reinigen met een laser houdt u rekening met het milieu, laserreiniging is namelijk erg milieuvriendelijk.

Het nadeel van het reinigen met een laser is dat de prijs hiervan erg hoog ligt en het erg arbeidsintensief is. Daarnaast is het van tevoren niet te voorspellen hoeveel verkleuring er op gaat treden. Ook kan bij deze gevelwerken niet de gehele gevel aangepakt worden. Maak dus een goede overweging voordat u begint aan gevelreiniging.