Besparen op prijzen gevelbekleding?

Vergelijk gratis offertes en bespaar!

Gratis offertes vergelijken

Gevelreiniging kostprijs

Een gevelreiniging tegen een lage kostprijs? Dat is zeker mogelijk! De prijs van een gevelreiniging varieert, maar het is altijd mogelijk om te besparen. Ook met een klein budget is het mogelijk de uitstraling van uw pand te verbeteren!

Start nu uw gratis offerteaanvraag.

Zo weet u zeker dat u zo snel mogelijk scherp geprijsde offertes ontvangt. Vergelijk de verschillende prijzen en kies de vakman met het beste aanbod: zo bespaart u gemakkelijk tot 40% op de kosten!

Op deze pagina leest u meer over de kostprijs van een gevelreiniging. U leest ook hoe u bespaart op de gevelreiniging kosten en welke factoren invloed hebben op de kostprijs.

Wat kost gevelreiniging?

Een gevelreiniging kost gemiddeld €5,- tot €22,- per m². De exacte kostprijs van een gevelreiniging is afhankelijk van de reinigingsmethode die gebruikt wordt. De beste methode wordt weer bepaald door de staat van uw gevel en het soort vervuiling op de muur.

Gevelreiniging prijs

Voor een gevelreiniging ligt de prijs per m² gemiddeld tussen de €5,- tot €22,-. Stoomreinigen is bijvoorbeeld al mogelijk vanaf €5,- per m². Toch is deze methode alleen geschikt als er sprake is van milde vervuiling. Bij zwaardere vervuiling, heeft u ook zwaardere reinigingstechnieken nodig.

Zandstralen wordt gedaan vanaf €15,- per m², net als een chemische reiniging. Bij kwetsbare gevels is nevelstralen een goed idee: de prijs hiervan varieert van €15,- tot €20,- per m². Vochtstralen is nog iets duurder, dit kost gemiddeld €18,- tot €22,- per m².

Wat kost gevelreiniging per m²?

ReinigingsmethodeGemiddelde prijs*
Stoomreiniging€5,- per m²
Zandstralen€15,- per m²
Chemische reinigen€15,- per m²
Nevelstralen€15,- tot €20,- per m²
Vochtstralen€18,- tot €22,- per m²

*Dit zijn gemiddelde kostprijzen. Vraag gratis offertes aan!

gevelreiniging kostprijs

Welke keuzes hebben invloed op de prijs van gevelreiniging?

Voor een gevelreiniging verschilt de prijs enorm. Dat komt vooral omdat de gevelreiniging wordt aangepast aan de hand van het soort vervuiling en de staat van uw gevel. Bij een kwetsbare gevel moet de vakman bijvoorbeeld heel voorzichtig te werk gaan, om de buitenmuur niet te beschadigen.

Bovendien verschilt het tarief per gevelspecialist, dus het is altijd slim om meerdere experts met elkaar te vergelijken.

De kostprijs van een gevelreiniging is afhankelijk van deze factoren:

  • Het soort vervuiling op de muur.
  • De staat van uw gevel.
  • Gekozen reinigingstechniek.
  • Het tarief van de gevelspecialist.
  • Eventuele voorrijkosten.

Meer informatie over andere gevelwerken leest u hier.