Gevelrenovatie prijzen


Als u gevelrenovatie laat uitvoeren of zelf uit wilt voeren, kost dit uiteraard geld. Hoe hoog de prijzen liggen voor het renoveren of herstellen van uw gevel, hangt af van de soort gevelrenovatie die u uit laat voeren. Ook hangen de prijzen af van de grootte van uw gevel en het hangt er natuurlijk van af of u de gevelrenovatie zelf uitvoert of dit uit laat voeren. Wilt u uw gevel zandstralen, impregneren of wilt u alleen uw voegen herstellen of reinigen? Bespaar op de kosten!

Start de gratis offerteaanvraag!

Er is van alles mogelijk, voor een zo laag mogelijke prijs. Vraag via het offerteformulier gratis offertes aan van vakmannen op het gebied van gevel renoveren bij u uit de buurt. Vergelijk deze offertes met scherpe prijzen op basis van prijzen en voorwaarden kies de beste gevelspecialist voor uw gevelwerken. Deze offertedienst is geheel gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast!

Prijs voor zandstralen

Er zijn diverse vormen van gevelrenovatie, waardoor de prijzen ook verschillen. Een vorm van reinigen is zandstralen. Bij het zandstralen wordt er water met een straalmiddel, in dit geval zand, gemengd waardoor het vuil van de gevel verwijderd wordt. De prijzen voor zandstralen liggen rond de €15,- per m². Deze prijzen worden lager op het moment dat u het zandstralen zelf doet. Zorg er wel voor dat u weet wat u doet voordat u begint met het zandstralen van uw gevel. Als u het niet goed doet, loopt de prijs op omdat u dan alsnog een vakman in moet schakelen.

Prijs voor gevelreiniging

De prijzen voor gevelreiniging lopen uiteen, maar gemiddeld ligt de prijs tussen de €5,- en €20,- per m² als u een vakman inschakelt. Gaat u zelf aan de slag met gevelreiniging of gevelrenovatie, dan kunnen de prijzen lager uitvallen. Er zijn vele vormen van gevelreiniging, daarom is het verstandig om te kijken naar wat uw gevel nodig heeft. Als u hier geen verstand van heeft, is het een optie om een vakman hier naar te laten kijken. Sommige vormen van het reinigen van een gevel zijn gemakkelijk zelf op te pakken, waarmee u uiteraard de prijzen laag kunt houden. Bij twijfel is het verstandiger om een vakman in te schakelen.

Kosten gevel impregneren

Het impregneren van een gevel of muur houdt in dat hier een beschermlaag op wordt gespoten, waardoor het oppervlakte water- en vuilafstotend wordt. Daarnaast weert het ook schimmel, waardoor u na het impregneren minder vaak aan de slag hoeft met het schoonmaken en renoveren van uw gevel. De prijzen voor het impregneren zijn gemiddeld €8,- tot €12,- per m². Ook hier kunt u de prijzen laag houden als u zelf aan de slag gaat. Wel is impregneren lastig om uit te voeren, het is verstandiger om een professional in te schakelen voor het impregneren van uw muren voor een lage prijs.

Gevelrenovatie prijzen


Prijs voegen herstellen of reinigen

Om een mooie buitenmuur te behouden, is het belangrijk om het voegwerk goed te onderhouden. Deze vorm van gevelrenovatie is één die u niet moet vergeten. Het uithakken of uitslijpen van voegen kost gemiddeld tussen de €33,- en €50,- per m². Voordat u gevelreiniging aan de voegen uit laat voeren, schakelt u gemakkelijk een professional in die het voegwerk controleert en u op de hoogte brengt van de prijzen voor het renoveren van de voegen. Gaat u zelf aan de slag met het voegwerk, zorg er dan voor dat u verstand heeft van voegen. Als u de gevelrenovatie aan het voegwerk niet goed uitvoert, kunt u veel schade aan de voegen veroorzaken waardoor de prijs uiteindelijk stijgt. Lees hier meer over de prijzen van voegwerken.

Premies en subsidies

Voordat u aan de slag gaat met gevelrenovatie of gevelreiniging, is het verstandig om te kijken of u recht heeft op subsidies. U kunt bij gevelrenovatie vaak subsidies ontvangen, de regering wil op deze manier stimuleren dat men beter voor een woning zorgt, zodat het straatbeeld verbeterd wordt. De subsidies waar iemand voor in aanmerking komt verschillen per project. Door subsidies aan te vragen kunt u veel besparen als het gaat om de prijs voor gevelrenovatie. Voor meer informatie over de subsidies die u kunt krijgen voor het renoveren van uw gevel neemt u contact met ons op. Een professional informeert u en voert eventueel gevelrenovatie voor u uit.

Prijs voor gevelreiniging

Gratis gevelrenovatie offertes vergelijken

Bent u op zoek naar een vakman op het gebied van gevelrenovatie? Wilt u meer weten over de prijs voor het inhuren van een vakman? Of wilt u de prijs weten van het zelf renoveren of herstellen van de gevel? Dan helpen wij u graag verder. Vul het contactformulier in en beschrijf zo goed mogelijk de gevelrenovatie die uitgevoerd moet worden of waar u de prijs van wilt weten. Of het nu gaat om de prijs voor het zelf zandstralen van uw gevel, de prijzen voor het herstellen van uw voegwerk of het inschakelen van een vakman voor het reinigen van uw gevel tegen een lage prijs, wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Piet van der Veen gevelwerken: netwerk van gevelwerkers

De gevelspecialist bij u in de regio! Gevelbepleistering, gevelrenovatie, voegwerken, het reinigen en impregneren van uw gevel tegen scherpe prijzen!