Gevel laten renoveren?

Voor al uw gevelwerken. Vakwerk tegen een scherp tarief!

Vrijblijvend offertes aanvragen

Gevelrenovatie Vlaams-Brabant

Laat uw gevel weer stralen met een gevelrenovatie door een specialist uit Vlaams-Brabant in te schakelen. Op deze pagina leest u over de mogelijkheden voor renovatie, gevelreiniging en het herstellen van de voegen. Wist u dat voegwerken erg belangrijk zijn voor de weersbestendigheid van uw buitenmuur? Door uw gevel te reinigen en te renoveren verlengt u de levensduur en zorgt u ervoor dat de buitengevel er weer netjes uitziet.

Bespaar op de kosten voor gevelrenovatie of gevelreiniging! Vul het offerteformulier in voor gratis en vrijblijvende offertes. Vergelijk de aanbiedingen op basis van kostprijs, aanbod en voorwaarden en kies eenvoudig de beste isolatiespecialist voor uw gevelwerken!

gevelrenovatie Vlaams-Brabant

Navigeer direct op deze pagina naar:

Gevelrenovatie kosten | Voegwerken | Gevelreiniging | Kosten gevelreiniging | Nieuwe gevelbekleding | Vergunning nodig? | Premies

Waarom gevelrenovatie?

Met een gevelrenovatie verlengt u de levensduur van uw gevel. Na het renoveren ziet de buitengevel er weer als nieuw uit. Beschadigingen zijn hersteld, de voegwerken zien er netjes uit en er zit geen vuil of andere aanslag meer op de gevel. Naast dat uw gevel er weer verzorgd uitziet, is deze na renovatie ook beter bestand tegen de weersinvloeden. Door zelf af en toe gevelonderhoud te plegen verlengt u de levensduur van de gevel.

Welke gevelwerken in Vlaams-Brabant?

Er zijn een aantal mogelijkheden. Laat uw gevel bijvoorbeeld schoonmaken door een vakman uit Vlaams-Brabant of laat de voegwerken vernieuwen wanneer ze verouderd of verslechterd zijn. Niet alleen werken aan de buitenmuur vallen onder gevelwerken, ook een schoorsteenrenovatie is één van de werken. De belangrijkste gevelwerken:

 • Gevelreiniging door middel van stoomreinigen, nevelstralen of zandstralen.
 • Vervangen van de voegwerken door uitslijpen of uithakken en opnieuw voegen.
 • Vervangen van kapotte gevelstenen.
 • Vervangen van raamdorpels.
 • Impregneren van de gevel voor betere bescherming.
 • Renoveren van de schoorsteen en het rookkanaal.

Gevelrenovatie kosten

De kosten van gevelrenovatie zijn voornamelijk afhankelijk van de grootte van de gevel en de vorm van renovatie. Het uitslijpen van een voeg met een slijptol kost gemiddeld €35,- tot €50,- per m² en het plaatsen van een nieuwe voeg kost tussen de €8,- tot €100,- per m². Dit prijsverschil heeft te maken met het materiaal en het soort voeg. Een platte voeg is het goedkoopste, een schaduw- of snijvoeg is duurder. Bescherm uw buitengevel door het te impregneren na de renovatie. Dit kost gemiddeld €8,- tot €12,- per m². In de prijstabel staan nog meer gemiddelde renovatieprijzen inclusief btw en arbeidskosten.

Prijstabel: wat kost gevelrenovatie?

Vorm van gevelrenovatie Gemiddelde kosten, inclusief btw en arbeidskosten*
Voegen uithakken €33,- tot €42,- per m²
Voegen uitslijpen €35,- tot €50,- per m²
Gevel opnieuw voegen €8,- (platte voeg) tot €100,- (snijvoeg) per m²
Kapotte gevelstenen vervangen €12,50,- per steen
Gevel impregneren €8,- tot €12,- per m²
Raamdorpels vervangen €35,- per uur
Schoorsteenrenovatie vanaf €500,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten. Prijsopgaves op maat ontvangen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Gevelrenovatie expert in Vlaams-Brabant nodig?

Vul het offerteformulier in en ontvang gratis en vrijblijvende offertes!

Gratis offertes aanvragen

Voegwerken Vlaams-Brabant

De voeg dient ter bescherming van de buitenmuur. Het sluit de ruimtes rondom de stenen af. De meeste voegen zijn ongeveer 1 centimeter breed. Wanneer de voegwerken verouderd of beschadigd zijn, is het belangrijk om ze te laten vervangen. Scheuren, beschadigingen en voegwerken die afbrokkelen zijn niet meer goed bestand tegen neerslag. De vakman gebruikt verschillende hulpmiddelen voor het eruit halen van de voegwerken, zoals een slijptol en een steenbeitel. Naast het vervangen van het voegwerk, bijvoorbeeld met elastische voegwerken, is het ook mogelijk om het schoon te maken. Hierdoor zien ze er weer fris en schoon uit en zit er geen mos, vuil en andere aanslag op.

Nieuw voegwerk aanbrengen: vakmanschap

Benieuwd hoe het aanbrengen van nieuw voegwerk werkt? In deze video wordt het proces in beeld gebracht.

Voegen herstellen

Laat uw voegwerken herstellen door een voeger uit Vlaams-Brabant wanneer ze verouderd, beschadigt of wanneer er scheuren in zitten. Een beschadigde voeg geeft geen goede bescherming meer en kan schade veroorzaken. Het is mogelijk om een gedeelte van het voegwerk te herstellen of de gehele buitenmuur. De vakman doet dit zeer nauwkeurig, zodat de stenen niet beschadigd raken.

Voegen uitslijpen

Voor het uitslijpen van de voegwerken gebruikt een vakman uit Vlaams-Brabant een slijptol. Hij verwijdert het verslechterde specie tot gezonde metselspecie. Wanneer er te weinig wordt weggehaald is er kans dat ze direct weer gaan afbrokkelen. Deze methode is voornamelijk geschikt voor kleine en harde voegen. Het is nauwkeuriger dan uithakken, daarom heeft het uitslijpen vaak de voorkeur.

voegwerken Vlaams-Brabant

Voegen uithakken

Een andere manier om de voegwerken weg te halen is door ze uit te hakken. Hiervoor gebruikt een specialist uit Vlaams-Brabant een steenbeitel of hamer, maar het is ook mogelijk om elektrische hakhamers te gebruiken. Een elektrische hakhamer gebruikt hakkende bewegingen en trillingen om de voegwerken weg te halen. Als eerste verwijdert de vakman de horizontale voegen en daarna de verticale.

Voegen reinigen

Het grootste voordeel van een gevelreiniging van het voegwerk is dat al het vuil zoals mossen, algen en andere aanslag weggehaald wordt. Vervuiling hecht zich aan het voegspecie en dit veroorzaakt beschadigingen. Ze worden er bijvoorbeeld poreus van en hierdoor bieden ze minder bescherming tegen de invloeden van het weer.

Laat uw voegwerken herstellen door een specialist uit Vlaams-Brabant.

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40% op de kosten!

Gratis offertes aanvragen

Kapotte gevelstenen vervangen

Kapotte gevelstenen zien er lelijk uit en ze veroorzaken daarnaast schade aan uw woning in Vlaams-Brabant. Door een gescheurde of gebroken gevelsteen dringt neerslag bijvoorbeeld in het metselwerk of de gevelbepleistering. De specialist verwijdert elke kapotte gevelsteen en vervangt deze met een nieuw exemplaar. Daarnaast analyseert hij waardoor ze kapot gegaan zijn, zodat eventuele onderliggende problemen ook aangepakt worden.

Raamdorpels vervangen

Een raamdorpel zit onder en boven een raam. Wanneer er sprake is van houtrot of een gebroken stenen dorpel, dan is het verstandig om deze te vervangen. Een dorpel wordt verwijderd met een koevoet, beitel of uitslijper. De nieuwe dorpel wordt bevestigd door middel van schroeven, speciaal montagekit of lijm. Na het vervangen zorgt de vakman ervoor dat alles netjes wordt afgewerkt.

gevel impregneren Vlaams-Brabant

Gevel impregneren

Het impregneren van de buitenmuren biedt veel extra bescherming. De vakman uit Vlaams-Brabant brengt een speciaal impregneermiddel aan op de gevel tijdens de renovatie. Deze beschermende laag zorgt ervoor dat de gehele buitengevel wordt afgesloten. Dit impregneermiddel is vloeibaar en wordt opgenomen door het metselwerk. Het is verstandig om de gevel voor het impregneren te reinigen. Hierdoor hecht het impregneermiddel beter en behaalt u een beter resultaat. Het voordeel van impregneren is dat vervuiling zich minder goed hecht. Uw gevel is dus niet alleen beter beschermd, maar ziet er ook langer mooi uit.

Gevelreiniging Vlaams-Brabant

Voor de gevelreiniging heeft u de keuze uit verschillende technieken. Welke techniek geschikt is, is afhankelijk van de gevel en het type vervuiling. De vakman uit Vlaams-Brabant geeft u hier graag advies over. Stoomreinigen en nevelstralen zijn geschikt voor milde aanslag. Monumenten mogen niet altijd gereinigd worden, maar deze twee technieken zijn soms wel mogelijk. Voor hardnekkige vervuiling wordt er meestal gekozen voor chemisch reinigen of zandstralen. Bij chemisch reinigen wordt een chemisch middel gebruikt. Nadeel is dat al het water opgevangen moet worden in verband met de belasting op het milieu. De vakman uit Vlaams-Brabant gebruikt één van de volgende technieken:

 • Zandstralen
 • Chemisch reinigen
 • Nevelstralen
 • Stoomreinigen

kosten gevelreiniging Vlaams-Brabant

Kosten gevelreiniging

U bent vast benieuwd naar de kostprijs voor gevelreiniging. De goedkoopste optie is door uw gevel te stoomreinigen, dit kost gemiddeld €5,- per m². Dit is geschikt voor het schoonmaken van milde aanslag. Voor hardnekkige vervuiling is het nodig om de gevel te zandstralen of te chemisch te reinigen. Deze technieken kosten gemiddeld €15,- per m². De kostprijs van nevelstralen is iets hoger, namelijk tussen de €15,- tot €20,- per m². De totale kosten verschillen per reiniging en zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals de grootte van de reiniging, het type vervuiling en de arbeidskosten. Vraag via ons gratis en eenvoudig meerdere offertes van specialisten aan voor de exacte kostprijs.

Prijstabel: wat kost gevelreiniging?

Type gevelreiniging Geschikt voor o.a. Gemiddelde prijs per m², inclusief materiaal- en arbeidskosten*
Zandstralen Hardnekkig vuil (bijvoorbeeld graffiti) €15,- per m²
Chemisch reinigen Hardnekkige vuil (verfresten of roest) €15,- per m²
Nevelstralen Milde tot middelzware vervuiling (geschikt voor reinigen oude gebouwen) €15,- tot €20,- per m²
Gevel stoomreinigen Milde aanslag (mos, algen of klimop) €5,- per m²

*Let op: dit zijn gemiddelde kostprijzen. Vraag vrijblijvend offertes aan en ontvang prijsopgaven op maat.

Laat uw gevel weer stralen met een gevelreiniging!

Vind eenvoudig de beste gevelspecialist door gratis offertes te vergelijken.

Gratis offertes aanvragen

Zandstralen

Eén van de technieken van een gevelreiniging is door het te zandstralen. Bij het zandstralen gebruikt een gevelspecialist uit Vlaams-Brabant een combinatie van heel fijn zand en water. De zandkorrels zorgen voor een licht schuureffect waardoor de gevel van alle vervuiling wordt ontdaan. Zandstralen is niet altijd mogelijk, vooral niet in het geval van oudere of poreuze metsel- en voegwerken. De voorgevel kan dan beschadigt raken. Daarom controleert een vakman altijd of het mogelijk is en welke verhouding zand en water er gebruikt wordt. Is zandstralen niet mogelijk? Dan is mogelijk nevelstralen een geschikt alternatief.

Gevel chemisch reinigen

In veel gevallen is het reinigen van de buitenmuur onderdeel van de totale gevelrenovatie. Zoals u weet bestaan er diverse reinigingstechnieken, zoals zandstralen, stoom reinigen en nevelstralen. Welke methode het meest geschikt is hangt af van de mate van vervuiling. Is agressief reinigen middels zandstralen niet nodig, maar gaat het wel om zware vervuiling? Dan is chemisch reinigen een optie. De specialist uit Vlaams-Brabant stemt het biologische of chemische reinigingsmiddel af op de mate van vervuiling. Zo lopen de onderliggende stenen geen schade op. De aannemers brengen met een borstel, of via verneveling, het middel aan. Door de chemische reactie komt het vuil los. Tot slot wordt uw buitenmuur in Vlaams-Brabant afgespoeld.

Gevel chemisch reinigen

Benieuwd hoe het chemisch reinigen werkt? Bekijk hier het proces.

Nevelstralen

Bij nevelstralen gebruikt een gevelspecialist uit Vlaams-Brabant een straalmiddel. Deze techniek lijkt erg op zandstralen, maar is milder. Het straalmiddel is een mengsel van zand en water. Het verschil met zandstralen is dat het middel met een lagere druk op de voorgevel gespoten wordt. De kans op schade is hierdoor kleiner en daarom is deze techniek ook geschikt voor oudere gevels. De vakman onderzoekt voordat hij begint aan de gevelwerken eerst welk straalmiddel er geschikt is en met welke druk het middel op het oppervlak gespoten moet worden. Nevelstralen wordt gebruikt voor het schoonmaken van mosgroei en andere vervuiling.

gevelreiniging stoom en chemisch

Gevelreiniging met stoom

Stoomreiniging is geschikt voor milde vervuiling. Dit vuil mag niet te diep in de gevel of de voegwerken zijn gehecht. Er wordt gebruik gemaakt van stoom met een temperatuur tussen de 130 tot 150 graden Celsius. De stoom wordt met hoge druk op het geveloppervlak gespoten en maakt al het vuil los. Belangrijk is dat al het water wat vrijkomt opgevangen moet worden. Het vervuilde water mag dus niet zomaar de tuin of op de straat lopen, want dit is niet goed voor het milieu. De vakman uit Vlaams-Brabant vangt daarom alles op en verwerkt het op de juiste manier.

Graffiti verwijderen

Voor het schoonmaken van graffiti kan gebruik worden gemaakt van diverse materialen. Het weghalen is niet altijd eenvoudig, dit heeft te maken met het type ondergrond en de verf. Vaak gebruikt de specialist uit Vlaams-Brabant zware middelen om graffitiresten weg te halen. Stoomreiniging en stralen zijn twee veelgebruikte technieken. Natuurlijk wilt u na de reiniging voorkomen dat er weer verf op uw buitengevel gespoten wordt. Laat daarom een speciale anti-graffiti coating aanbrengen of laat uw gevel impregneren. Met deze beschermende laag is het gemakkelijker om de verf schoon te maken.

Schoorsteenrenovatie

De schoorsteen is het hoogste punt van uw woning in Vlaams-Brabant. Het heeft daardoor veel te verduren door de wind en neerslag. Onder de gevelwerken hoort ook het renoveren van uw schoorsteen. Het is belangrijk om beschadigde stenen, afgebrokkeld voegwerk of een kapot rookkanaal op tijd te herstellen. Een rookkanaal dat niet goed werkt veroorzaakt namelijk rookschade. Bij een scheur of kapotte gevelstenen worden de beschadigde onderdelen verwijderd door een gevelwerker. Het is ook mogelijk om het complete metselwerk opnieuw op te laten bouwen. Met een schoorsteenrenovatie verlengt u de levensduur van uw schoorsteen.

gevelisolatie

Gevelisolatie

Wist u dat u veel warmte verliest wanneer de gevel niet geïsoleerd is? Door gevelisolatie aan te brengen bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten. Daarnaast heeft u geen last meer van tocht. Wilt u gevelrenovatie laten uitvoeren? Dan is het verstandig om direct te kijken naar de mogelijkheden voor gevelisolatie. Door gevelwerken te combineren, bespaart u op de kosten en hoeft u niet twee keer uw woning te laten verbouwen. Voor gevelisolatie wordt vaak gebruik gemaakt van isolatieplaten, waarna er nieuwe gevelbekleding of gevelbepleistering wordt aangebracht. Niet alleen is de isolatie nu optimaal, uw gevel ziet er als nieuw uit. De gemiddelde kostprijs voor isolatie ligt tussen de €115,- en €135,- per m².

Gevelrestauratie

Bent u de trotse bewoner of bezitter van een historisch pand in Vlaams-Brabant? Dan is het van belang dat u na verloop van tijd een gevelrestauratie laat uitvoeren. Zo blijft de buitenmuur en de gevelbepleistering in optimale staat en blijft de woning beschermd tegen de weersinvloeden. De buitenmuur wordt in originele staat hersteld. Hierbij gebruiken de specialisten uitsluitend originele materialen. Dit beschrijft meteen het verschil met een reguliere gevelrenovatie. Bij een dergelijke gevelrenovatie wordt de gevel vernieuwd, bij gevelrestauratie wordt de buitenmuur in ere hersteld. Gevelrestauratie vraagt daarom ook om een grotere investering. Naderhand loont het in sommige situaties om een extra beschermingslaag aan te brengen bij een gevelrestauratie: het impregneren van de buitenmuur. Na deze gevelwerken hecht vuil zich minder snel aan de gevel.

Wilt u de levensduur van uw gevel verlengen?

Schakel dan een vakman in voor een gevelrenovatie. Bespaar door gratis offertes te vergelijken!

Vrijblijvende offertes aanvragen

Nieuwe gevelbekleding

Door nieuwe gevelbekleding aan te brengen verlengt u de levensduur van uw buitengevel. Daarnaast ziet het er natuurlijk prachtig uit. Voordeel van nieuwe bekleding is dat u uw woning de uitstraling kunt geven die u graag wilt. Door het te combineren met gevelisolatie zorgt u ook nog voor een besparing op de energiekosten. Kies uit één van de volgende gevelbekledingsvormen:

 • Houten gevelbekleding
 • PVC gevelbekleding
 • Gevel schilderen
 • Gevelbepleistering
 • Gevel kaleien
 • Steenstrips
 • Crepi

Nieuwe gevelbekleding aanbrengen?

In deze video wordt één van de vele mogelijkheden van gevelbekleding in beeld gebracht.

Houten gevelbekleding

Steeds meer mensen kiezen voor een renovatie met houten gevelbekleding. Bij renovatie of nieuwbouw geeft houten gevelbekleding een unieke, stijlvolle uitstraling. Bij een renovatie is dergelijke gevelbekleding ideaal om de oude stenen te verbergen of te herstellen. Daarnaast biedt het interessante mogelijkheden tot isoleren. U heeft ruime keuze in houtsoorten. Veelgebruikte houtsoorten bestaan uit hardhout en thermisch hout. Kiest u ervoor om de houten bekleding onbehandeld te plaatsen? Of wilt u toch het hout laten schilderen of beitsen? Aan u de keus. Het is van belang dat u goed let op de kleur, kostprijs en de duurzaamheidsklasse. Met name duurzaamheidsklasse 1 en 2 is erg geschikt voor gevelbekleding. Het is mogelijk om de houten bekleding zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

hout en pvc gevelbekleding

PVC gevelbekleding

Onderdeel van gevelwerken is vaak het aanbrengen van PVC bekleding. PVC is erg populair, aangezien het onderhoudsvrij en budgetvriendelijk materiaal is. Diverse materiaalimitaties, zoals hout, behoren tot de mogelijkheden. Zo heeft u de voordelen van houten gevelbekleding, zonder onderhoud te moeten plegen. Daarnaast heeft u een ruime keus in kleuren. Tot slot is het duurzaam materiaal en werkt het brandvertragend. De plaatsing van PVC begint met een houten onderstructuur, eventueel gecombineerd met isolatie. Daarop plaatst de specialist de kunststof gevelplaten. Zowel een horizontale als verticale plaatsing is mogelijk. Aangezien de kunststof platen weinig ruimte in beslag nemen (erg dun), blijft er veel ruimte over voor gevelisolatie. Heeft u een klassieke of moderne woning in Vlaams-Brabant? Er is altijd een geschikte soort PVC gevelbekleding.

Gevel schilderen

Een optie waar veel mensen niet aan denken met een gemetselde gevel is dat de stenen ook geschilderd kunnen worden. Dit zorgt niet alleen voor een mooie en nette uitstraling, maar werkt ook als beschermende laag over het metselwerk. Laat eventuele beschadigingen zoals kapotte gevelstenen voor het schilderen repareren.

Gevelbepleistering

Wilt u uw gevelbepleistering laten vervangen tijdens de renovatie? Een specialist uit Vlaams-Brabant verwijdert dan eerst de oude pleisterlaag. Daarna gaat hij de gevel opnieuw bepleisteren. Het bepleisteren bestaat uit een kalklaag, cementlaag of een organische afwerking. Een andere methode voor bepleisteren is door uw gevel te kaleien. Laat het aanbrengen van gevelbepleistering over aan een vakman voor het beste resultaat.

gevelbepleistering

Gevel kaleien

Kaleien is een oude schildertechniek en wordt veel toegepast als gevelbepleistering bij woningen met een gemetselde buitenmuur. De vakman brengt dunne kalkpleister aan met een blokkwast. Het kalkpleister wordt uitgestreken en vormt een beschermingslaag. De kalklaag zorgt daarnaast voor een authentieke uitstraling. Voordeel van kaleien is dat kleine beschadigingen en oneffenheden verborgen worden.

Steenstrips

Eén van de methodes om uw gevelmuur een nieuw uiterlijk te geven is door middel van steenstrips. De steenstrips worden direct op de gevel geplaatst en het is mogelijk om isolatieplaten eronder te plaatsen. Voordeel van steenstrips is dat ze dun zijn, snel geplaatst worden en het authentieke karakter van bakstenen hebben. U heeft de keuze uit verschillende formaten en stijlen.

Crepi gevel

Gevelbepleistering van crepi wordt veel toegepast in Vlaams-Brabant. De gevelbepleistering biedt bescherming aan uw buitenmuur en kan gecombineerd worden met een isolerende laag. Er bestaat een elastische siliconen gebonden crepi en minerale crepi. Het aanbrengen van siliconen crepi gaat zeer snel, want dit materiaal is flexibel. De laag is meestal 12 tot 15 millimeter dik en krijgt een structuur door het aanbrengen.

vergunning renovatie gevel

Vergunning nodig voor gevelrenovatie?

In een aantal gevallen is het verplicht om een vergunning aan te vragen voor gevelwerken. Tot tien centimeter mag u vrij bouwen, wordt de nieuwe laag zoals gevelbepleistering dikker dan tien centimeter (bijvoorbeeld bij gevelisolatie en nieuwe gevelbekleding)? Dan heeft u een vergunning nodig. Lees meer op omgevingsloketvlaanderen.be over vergunningen en de voorwaarden.

Premie gevelrenovatie

De Vlaamse overheid en de netbeheerders geven in sommige gevallen een premie voor een gevelrenovatie. Dit is zeer voordelig voor u, want zo bespaart u aanzienlijk op de kosten. Zo is het mogelijk om een isolatiepremie aan te vragen voor energiebesparende maatregelen, bijvoorbeeld een verbeteringspremie. Naast de premies geldt er op veel gevelwerken het verlaagde btw-tarief.

Vlaamse renovatiepremie

Wanneer u van plan bent uw woning te renoveren, heeft u mogelijk recht op een renovatiepremie. Hierbij gelden er wel een aantal voorwaarden voor de renovatie en de hoogte hangt onder andere af van uw inkomen. Op vlaanderen.be leest u hier meer over. Om de renovatiepremie te ontvangen moet u gebruik maken van een gevelwerker, want u moet factoren insturen bij de aanvraag.

Verbeteringspremie

Voor de gevelwerken is het soms ook mogelijk om een verbeteringspremie aan te vragen. Ook hier geldt dat de hoogte van de verbeteringspremie afhankelijk is van uw inkomen. U kunt maximaal tot €1.500,- op de kosten terugkrijgen. Op de website van de Vlaamse regering leest u meer over de verbeteringspremie, de voorwaarden en hoe u het aanvraagt.

Verlaagd btw-tarief

Op veel gevelwerken geldt het verlaagde btw-tarief van 6%. Op belgium.be leest u meer over het verlaagde tarief. Voor renovatiewerken geldt bijvoorbeeld dat uw woning ouder moet zijn dan 10 jaar en dat het gaat om een privéwoning. Ook voor gevelreiniging en het herstellen van het voegwerk geldt het lage tarief. Het verlaagde tarief geldt zowel op de materiaalkosten als de arbeidskosten.

Gemeentelijke premies

Naast een premies van de overheid of u netbeheerder is het in een aantal gevallen ook nog mogelijk om een gemeentelijke of lokale premie te ontvangen. Via premiezoeker.be vindt u eenvoudig alle beschikbare premies. Op deze website geeft u aan in welke gemeente u wilt verbouwen en welke werken u wilt laten uitvoeren. U krijgt dan een handig overzicht.

gevelwerken Vlaams-Brabant

Besparen op gevelrenovatie? Vergelijk offertes!

Wilt u een gevelrenovatie laten uitvoeren? Een verstandige keuze! Met een renovatie zorgt u dat de gevel er weer als nieuw uit ziet en jarenlang mee gaat. Plaats bijvoorbeeld nieuwe gevelbekleding, laat de voegwerken herstellen of breng een impregneerlaag aan. Schakel een gevelspecialist uit Vlaams-Brabant in voor voegwerken en gevelwerken. Vul het offerteformulier in en bespaar tot wel 40% op de kosten! Vergelijk de aanbiedingen en kies de beste vakman voor renovatie of vochtbestrijding. Door de ervaring van de specialisten uit ons netwerk bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en deskundige hulp. Dankzij ons uitgebreide netwerk is er altijd een specialist bij u in de buurt.

Vrijblijvende offertes aanvragen