Last van vocht in huis?

Vochtbestrijding is ons vak. Scherpe prijzen!

Gratis offertes ontvangen

Vochtbestrijding Bonheiden

Vochtbestrijding is de manier waarmee u al uw vochtproblemen kunt oplossen! Last van vochtplekken en een hoge luchtvochtigheid in uw huis in Bonheiden? Misschien dat u last heeft van een groter probleem, zoals optrekkend grondwater. Voordat u symptomen zoals schimmelplekken kunt verwijderen, moet u eerst een vochtbestrijding expert uit Bonheiden inschakelen.

Wilt u weten hoe u vochtproblemen in huis kunt bestrijden?

Op deze pagina vindt u meer informatie over verschillende vochtproblemen in huis en hoe u deze kunt oplossen. Een vochtspecialist uit Bonheiden beschikt over diverse technieken waarmee u de vochtproblemen kunt bestrijden. Benieuwd naar de prijzen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan van vochtspecialisten uit Bonheiden!

Welke vochtproblemen in huis?

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, vinden vochtproblemen niet alleen plaats in vochtige ruimtes. Veel voorkomende vochtproblemen zijn optrekkend grondvocht in binnenmuren of doorslaand regenwater, vochtige kelders en condensatievocht. Een vochtbestrijding expert uit Bonheiden houdt zich bezig met het bestrijden en behandelen van al deze en andere vochtproblemen. Via de links hieronder leest u meer over de verschillende vochtproblemen en de tarieven hiervan.

vochtbestrijding Bonheiden

Vochtproblemen in Bonheiden; wat doet de vochtspecialist?

Last van vocht in huis? Dan heeft u de hulp van een vochtbestrijding expert uit Bonheiden nodig. Een vochtexpert pakt niet alleen de symptomen van uw vochtprobleem aan, maar richt zich vooral op de oorzaak ervan. Zo weet u zeker dat de vochtproblemen in huis als sneeuw voor de zon verdwijnen en in de toekomst niet nogmaals terugkeren. Een vochtbestrijding specialist houdt zich onder andere bezig met:

 • het behandelen van vochtige muren;
 • het oplossen van opstijgend of doorslaand vocht in buiten- en binnenmuren;
 • kelders dichten met behulp van een kelderbekuiping;
 • het huis beter ventileren;
 • schimmels bestrijden.
Wilt u gelijk weten hoeveel u voor vochtbestrijding kwijt bent? Vraag dan gratis offertes aan.

Prijzen voor vochtbestrijding

Wat kost vochtbestrijding? De prijzen voor vochtbestrijding zijn afhankelijk van het soort vochtprobleem en de methode die de vochtbestrijding expert uit Bonheiden gebruikt. Het injecteren van uw buitenmuren kost gemiddeld €100,- per lopende meter. Dit is noodzakelijk bij het bestrijden van opstijgend grondvocht.

Het bestrijden van regendoorslag is goedkoper!

Dit laat u al behandelen vanaf €8,- tot €45,- per m². Een kelderdichting kost gemiddeld €15,- per m² en voor het oplossen van condensatievocht lopen de tarieven, afhankelijk van de gekozen methode, op van €175,- tot wel €6.000,-. Zo is het vervangen van de ventilatiebox relatief voordelig, maar is het plaatsen van een compleet nieuw ventilatiesysteem een vele malen grotere investering.

Wat kost het bestrijden van vochtproblemen?

Soort vochtprobleemVochtbestrijdingsmethodesGemiddelde prijs *
Opstijgend vochtInjecteren
Onderkappen
Vanaf €100,- per lopende meter
€100,- tot €150,- per lopende meter
Doorslaand vochtImpregneren
Vochtwerende verf
€8,- tot €12,- per m²
€30,- tot €45,- per m²
Vochtige kelderKelderbekuiping
Keldermuren injecteren
Kelderdrainage
Vanaf €15,- per m²
Vanaf €100,- per m²
Vanaf €200,- per m²
CondensatievochtVentilatiebox vervangen
Volledig nieuw ventilatiesysteem
Vanaf €350,-
Vanaf €1.500,-

* dit zijn gemiddelde prijzen. Prijzen op maat ontvangen? Vul het offerteformulier in en ontvang gratis vrijblijvende offertes.

Hoe besparen op vochtbestrijding in Bonheiden?

Voorkom dat u te veel betaalt voor vochtbestrijding. Er zijn een aantal dingen die u kunt doen om de kosten zo laag mogelijk te houden.

 • Bespaar de vochtspecialist tijd door zelf de voorbereidende werkzaamheden uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het afdekken van vloeren en het leeghalen van de kelder. Zo kan de vochtwering specialist direct aan de slag.
 • Maak gebruik van de beschikbare premie’s voor vochtbestrijding, zoals de renovatiepremie. Deze is aan te vragen bij het bestrijden van optrekkend grondvocht in buiten- en binnenmuren, een kelderdichting en het oplossen van vochtproblemen als huiszwam.
 • Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes. Kies de vochtbestrijding expert uit Bonheiden met het beste aanbod en bespaar zo tot 40% op de kosten!

Bestrijd vocht in huis met behulp van een vochtbestrijding expert uit Bonheiden!

Vergelijk gratis offertes en kies de vochtbestrijding specialist met het beste aanbod.

Gratis offertes ontvangen

Opstijgend vocht in Bonheiden?

Woont u in Bonheiden en heeft u last van opstijgend vocht? Dit komt met name voor bij oudere woningen. Via de binnenmuur trekt het grondwater langzaamaan naar boven.

Het gevolg? Vervelende vochtproblemen!

Denk aan een verhoogde luchtvochtigheid, schimmelplekken die u snel moet verwijderen en meer ongedierte in huis. Gelukkig zijn er diverse manieren waarmee een expert uit Bonheiden het opstijgend vocht kan oplossen.

Vochtproblemen door opstijgend vocht oplossen

Heeft u last van opstijgend grondvocht? Dan zijn er verschillende technieken om dit probleem te verhelpen: injecteren of een onderkapping. Beide soorten vochtbestrijding hebben zo hun eigen voor- en nadelen. Twijfelt u welke methode de meest geschikte is in uw situatie? Vraag de vochtbestrijding specialist dan om een persoonlijk advies.

Muren injecteren

Het injecteren van muren heeft effect, doordat de vochtbestrijding expert uw buitenmuur injecteert met een vochtwerend middel. De muur absorbeert dit middel waarna het uitzet. Zo vormt het door de hele muur een waterkerende laag. Wanneer grondvocht dan in de muur trekt, kan het door deze waterkerende laag niet langer omhoog trekken.

De vochtbestrijding expert injecteert de muur door op een hoogte van ongeveer 5 centimeter, kleine boorgaatjes te plaatsen. Elke 10 tot 15 centimeter komt een klein gaatje dat gebruikt wordt om het injectiemiddel in te brengen. Maakt u zich geen zorgen, deze gaten worden weer netjes weggewerkt zodat er niets van te zien is. Injecteren kost u ongeveer €100,- per lopende meter.

Onderkappen van muren

Een tweede methode is het onderkappen van de muur. Hierbij plaatst de vochtwering specialist een waterkering in uw buitenmuur. Om dit te doen haalt hij steeds een gedeelte van de stenen weg. Zoals u zich kunt voorstellen, is dit een tijdrovende klus. Het voordeel van een onderkapping is dat u definitief verlost bent door opstijgend grondvocht.

Een onderkapping werkt volgens hetzelfde principe als injecteren. Door de nieuwe, waterkerende laag komt het grondwater nooit hoger dan de onderste paar bakstenen. De gemiddelde kostprijs voor deze klus ligt rond de €100,- tot €150,- per lopende meter.

Exact weten wat injecteren of onderkappen in uw situatie kost? Vraag dan geheel kosteloos vrijblijvende offertes aan.

opstijgend vocht Bonheiden

Prijzen opstijgend vocht behandelen

De tarieven voor het bestrijden van opstijgend grondvocht zijn afhankelijk van de gekozen methode. Zo wordt injecteren al gedaan vanaf €100,- per lopende meter.

Houd er rekening mee dat u de buitenmuur in sommige gevallen opnieuw moet laten bekleden. Bij een onderkapping hoeft u dat zeker niet. Dit kost gemiddeld €100,- tot €150,- per lopende meter. Wilt u graag een precieze prijsindicatie? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via het offerteformulier.

Prijstabel: wat kost bestrijding van optrekkend vocht?

Methode vochtbestrijdingGemiddelde prijs *
InjecterenVanaf €100,- per lopende meter
Onderkappen€100,- tot €150,- per lopende meter

* dit zijn gemiddelde prijzen. Prijzen op maat ontvangen? Vul het offerteformulier in en ontvang gratis vrijblijvende offertes.

Opstijgend vocht bestrijden met injecteren

Bekijk hoe een vochtspecialist het vochtgehalte in de muur meet en hoe vakmannen de muren met een vochtbestrijdingsmiddel injecteren.

Nooit meer last van vochtproblemen door opstijgend grondvocht!

Laat uw muur injecteren door een vochtwering specialist uit de regio Bonheiden.

Gratis offertes ontvangen

Vochtproblemen door doorslaand vocht

Regendoorslag komt in Bonheiden geregeld voor bij oudere woningen. Regendoorslag houdt in dat de muur poreus is geworden. Wanneer neerslag tegen de muur aanslaat, wordt dit opgezogen. Het vocht vindt zo een weg naar binnen, waardoor uw wandbekleding niet goed blijft hangen. Behang laat los en verf begint af te bladderen. Ook stijgt de vochtigheidsgraad in huis.

Wat kunt u doen aan doorslaand vocht?

Om regendoorslag te bestrijden moet u de binnenmuren waterdicht maken. Schakelt u hiervoor een vochtbestrijding expert uit Bonheiden in, dan kunt u ervan op aan dat hij beschikt over voldoende kennis en ervaring voor het oplossen van uw vochtproblemen!

Doorslaand vocht behandelen

Bij vochtproblemen door regendoorslag heeft u in principe twee mogelijkheden:

 • Muren impregneren: hierbij brengt de vochtwering expert uit Bonheiden een vochtwerend middel aan op de buitenmuur. Dit middel is niet zichtbaar, maar zorgt er wel voor dat het metselwerk bij neerslag geen water meer opneemt. Deze techniek is een relatief voordelige methode om regendoorslag te bestrijden en kost ongeveer €8,- tot €12,- per m².
 • Vochtwerende verf aanbrengen: door de buitenmuur te beschilderen met een vochtwerende verf geeft u de buitenkant van uw woning een nieuwe, frisse uitstraling en zorgt u tegelijkertijd dat regenslag geen effect meer heeft op de muur! Dit kost ongeveer €30,- tot €45,- per m².

Wilt u weten wat het bestrijden van doorslaand vocht in uw situatie kost? Vraag dan geheel vrijblijvend en kosteloos offertes bij ons aan.

doorslaand vocht

Prijs doorslaand vocht behandelen

Het aanbrengen van een impregneermiddel is de meest voordelige optie om regendoorslag te behandelen. Dit kost ongeveer €8,- tot €12,- per m². Het aanbrengen van een vochtwerende verf kost iets meer, gemiddeld €30,- tot €45,- per m². Het voordeel hiervan is dat u de buitenkant van uw woning direct een betere uitstraling geeft. Wilt u graag weten wat het bestrijden van regendoorslag in uw situatie gaat kosten? Twijfel dan niet om gratis en vrijblijvende offertes aan te vragen.

Prijstabel: wat kost het bestrijden van doorslaand vocht?

Methode vochtbestrijdingGemiddelde prijs*
Muren impregneren€8,- tot €12,- per m²
Vochtwerende verf €30,- tot €45,- per m²

* dit zijn gemiddelde prijzen. Prijzen op maat ontvangen? Vul het offerteformulier in en ontvang gratis vrijblijvende offertes.

Doorslaand vocht bestrijden? Schakel een vochtwering specialist in!

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40% op de totaalprijs!

Gratis offertes

Vochtige kelder?

Vochtige kelders zijn in Bonheiden veelvoorkomende vochtproblemen. Dat is niet heel gek, want kelders bevinden zich onder het grondoppervlak. Dat houdt in dat de kelderruimte omringd is door grondwater. Bij een zwakke kelderdichting zorgt dit ervoor dat het grondwater via de kim (de aansluiting tussen de binnenmuur en de vloer) naar binnen sijpelt. Een ander mogelijke oorzaak van vochtige kelders is opstijgend vocht.

In de kelder of kruipruimte is daarom vaak een hoge luchtvochtigheid. Dit heeft nadelige gevolgen voor uw gezondheid. Als u de kelder wilt gebruiken als slaap- of speelkamer, dan is het belangrijk om de vochtigheidsgraad door middel van een kelderdichting naar beneden te brengen.

kelderdichting Bonheiden

Kelderdichting Bonheiden

Een kelderdichting houdt in dat vakmannen de keldervloer en -muren volledig waterdicht maken. In principe zijn er twee verschillende mogelijkheden bij een kelderdichting: dichten van binnenuit of van buitenaf. Buitenaf is een goede optie en zorgt voor een optimaal resultaat. Hierbij graaft u de keldermuren volledig uit en laat u de zwakke plekken van de muren behandelen.

Het uitgraven van de keldermuren is uiteraard een erg ingrijpende klus die veel tijd en geld kost. Dichten van binnenuit is daarom de meest gekozen optie. Hierbij zullen de vakmannen een kelderbekuiping realiseren, zodat de luchtvochtigheid verbetert.

Kelder waterdicht maken: welke methode?

Kelders zijn alleen te gebruiken als verblijfsruimte als er een gezonde luchtvochtigheidsgraad is. Het is dus belangrijk dat de binnenmuren en vloer waterdicht zijn. Er zijn verschillende methodes om een kelderdichting te realiseren: de kelderruimte waterdicht maken langs binnen, een kelderbekuiping langs buiten, het injecteren van de keldermuren of een kelderdrainage. Hieronder leest u meer over deze vier verschillende methoden.

Kelder waterdicht maken langs binnen

In de meeste gevallen laten mensen hun kelderruimte waterdicht maken langs binnen. Dit wordt ook wel een kelderbekuiping genoemd. De vochtbestrijding expert maakt de keldermuren- en vloer van binnenuit waterdicht. In het geval van een stijve kelderbekuiping worden de vloer en muren bewerkt met een waterdichte pasta, zodat water uit de grond geen weg meer naar binnen vindt.

Een andere mogelijkheid is het afdichten van alle openingen waar leidingen doorheen lopen. Deze openingen zijn vaak een groot lek waardoor grondvocht gemakkelijk naar binnen sijpelt. De kosten van een kelderdichting langs binnen bedragen gemiddeld €15,- per m² of vraag voor een exacte prijs gratis offertes aan.

Kelder waterdicht maken langs buiten

Een tweede mogelijkheid is een kelderdichting langs buiten. Het is niet altijd mogelijk om langs buiten te werken. Hiervoor moet u namelijk de volledige keldermuren uitgraven en dat kost extra tijd en geld. Het grote voordeel van een kelderdichting langs buiten, is dat alle zwakke plekken direct duidelijk zichtbaar zijn. Dit maakt het een stuk makkelijker om de vochtproblemen te verhelpen.

Dit is een tijdrovende en kostbare klus, daarom is deze methode vooral geschikt als u de keldermuren volledig wilt renoveren. Overweegt u de kelder langs buiten waterdicht te maken? Houd dan rekening met gemiddelde kosten van €60,- per m².

Wilt u de precieze prijs weten? Start dan nu met offertes vergelijken.

Keldermuren injecteren

De keldermuren staan onder constante druk van het omringende grondwater. Het is dus niet gek dat er geregeld water naar binnen sijpelt. Om dit te voorkomen is het een optie om de kelder af te dichten met behulp van injecteren.

Injecteren van de keldermuren wordt op dezelfde wijze gedaan als het injecteren van de buitenmuren. Met behulp van kleine boorgaatjes brengt de vochtbestrijding expert een vochtwerend middel in de muur aan, die ervoor zorgt dat het grondwater niet langer naar binnen kan dringen. Voor het injecteren van de keldermuren betaalt u gemiddeld €100,- tot €150,- per m².

Bespaar tot wel 40% op de kosten door vandaag nog gratis offertes om te vergelijken aan te vragen.

Kelderdrainage

Een kelderdrainage is toe te passen als er een teveel aan water in de ruimte is. Een kelderdrainage is op verschillende manieren mogelijk en kost gemiddeld €3.000,- tot €10.000,-.

 • Randdrainage: toe te passen wanneer water via de naad tussen de vloer en keldermuren naar binnen dringt. Onderaan de wanden plaatst de vochtbestrijding expert een goot die het water naar een verzamelput leidt.
 • Vloerdrainage: de vochtbestrijding specialist legt op de vloer een noppenmembraan dat het overtollige water afvoert naar een verzamelput.
 • Wanddrainage: geschikt als het water voornamelijk via de muur naar binnendringt. Via een membraan op de vloer wordt ook dit water afgevoerd naar een put.

kelder waterdicht maken

Wat zijn de prijzen voor kelderdichting?

De kosten voor een kelderdichting worden voornamelijk bepaald door de gekozen methode. Zo is een kelderdichting langs binnen al te realiseren vanaf €15,- per m². Bij een kelder van 15 m² kost dit gemiddeld €225,-. Een kelderdichting langs buiten kost al snel €60,- per m², dat is een totaalprijs van ongeveer €900,-.

Laat u de keldermuren injecteren, houd dan rekening met een prijs van ongeveer €100,- tot €150,- per m². Voor een kelder van 15 m² liggen de totale kosten dan rond de €1.500,- tot €2.250,-. Tot slot betaalt u voor kelderdrainage ongeveer €3.000,- tot €10.000,-. De totaalprijs is in dat geval afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de klus.

Kosten kelderdichting

Kelderdichting methodeGemiddelde prijs per m² *Totaalkosten bij kelder van 15 m² *
Kelderbekuiping langs binnenVanaf €15,-Vanaf €225,-
Kelderbekuiping langs buitenVanaf €60,-Vanaf €900,-
Keldermuren injecteren€100,- tot €150,-€1.500,- tot €2.250,-
Kelderdrainage€200,- tot €665,-€3.000,- tot €10.000,- **

* dit zijn gemiddelde prijzen. Prijs op maat ontvangen? Vul het offerteformulier in en ontvang gratis vrijblijvende offertes.
** prijs is afhankelijk de oppervlakte en moeilijkheidsgraad.

Waarom beton waterdicht maken?

Tegenwoordig bestaan keldermuren vaak uit beton. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is beton niet standaard waterdicht. Bij het produceren van beton is het mogelijk om deze, met de juiste middelen, waterdicht te maken. Zonder maatregelen moet het beton minimaal 30 centimeter dik zijn voor een waterdicht resultaat. Is uw beton dunner dan 30 centimeter en wilt u dit toch graag waterdicht maken? Dan is het mogelijk om een epoxy coating aan te brengen. Deze watervaste laag zorgt ervoor dat er geen betonrot in uw binnenmuren of vloeren ontstaat.

Professionele kelderdichting tegen de laagste prijs!

Vergelijk verschillende vochtspecialisten en bespaar tot 40%!

Gratis offertes aaanvragen

Condensatievocht, hoge luchtvochtigheid in huis

Condensatievocht is iets dat continu ontstaat. Dit ontstaat bijvoorbeeld als u aan het koken bent, onder de douche staat en zelfs gewoon door adem te halen. Bij een goed geventileerde woning is condensatievocht geen probleem en is in huis een gezonde luchtvochtigheid. Wanneer u niet voldoende ventileert, blijft het in de woning hangen. De vochtigheidsgraad stijgt, waardoor er mogelijk en vochtplekken ontstaan. Deze moet u zo snel mogelijk verwijderen voor een gezonde leefomgeving. Bovendien is de hogere vochtigheidsgraad een aanslag op uw gezondheid.
Dit probleem is relatief eenvoudig te bestrijden door goed te ventileren. Dit kan met behulp van open ramen, maar ook met een mechanisch ventilatiesysteem.

condensatievocht

Wat kost het aanpakken van condensatievocht?

Kiest u voor het vervangen van de ventilatiebox, dan is het oplossen van condensatievocht relatief goedkoop. Dit kost namelijk gemiddeld €350,-. Een renovatie van het ventilatiesysteem is iets duurder, hiervoor liggen de prijzen gemiddeld rond de €600,-.

Dat is nog altijd voordeliger dan de installatie van een volledig nieuw systeem want hiervoor ligt de gemiddelde prijs tussen de €1.500,- tot zelfs €6.000,-. Meer weten over de tarieven? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Prijstabel: ventilatie verbeteren

WerkzaamhedenGemiddelde prijs*
Volledig nieuw ventilatiesysteem installeren€1.500,- tot €6.000,-
Ventilatiebox vervangen €350,-
Ventilatiesysteem renoveren€600,-
Onderhoud ventilatiesysteem uitvoeren€175,-

* dit zijn gemiddelde prijzen. Prijzen op maat ontvangen? Vul het offerteformulier in en ontvang gratis vrijblijvende offertes.

Voorkom problemen door condensatievocht in huis met voldoende ventileren!

Schakel een vochtexpert in voor de installatie van een nieuw ventilatiesysteem.

Gratis offertes aaanvragen

Schimmel in huis?

Als de luchtvochtigheid in huis te hoog is, dan is de kans op schimmelgroei aanwezig. Vooral in vochtige ruimtes, zoals de kelder of de badkamer komt dit redelijk vaak voor. Er zijn doorgaans drie verschillende redenen voor schimmelgroei in huis:

 • 1. Condensatievocht
 • 2. Doorslaand regenwater
 • 3. Optrekkend grondvocht

Zwarte schimmels herkent u door kleine zwarte vlekken op het plafond of de muur die alsmaar groter worden. Daarnaast heeft het een aparte, muffe of aardachtige geur. Als u schimmelplekken ontdekt, houd er dan ook rekening mee dat er schimmel aanwezig is die u niet ziet: bijvoorbeeld achter het tegelwerk.

Gevolgen van schimmel

Schimmel is schadelijk voor uw huis én uw gezondheid. Allereerst zien schimmels er lelijk uit en tasten ze uw woning aan. Als u schimmels niet op tijd verwijdert, dan raakt de ondergrond alsmaar zwakker en vochtiger. Het gevolg hiervan is dat delen van uw plafond of muur gaan afbrokkelen.

Bovendien is schimmel heel slecht voor uw gezondheid.

Schimmels in huis leiden mogelijk tot problemen met uw luchtwegen. Een aantal veel voorkomende gezondheidsaandoeningen zijn astmatische klachten zoals hoestbuien, irritaties van de luchtwegen en benauwdheid. Ernstige zwarte schimmels kunnen bovendien huidirritaties en jeuk veroorzaken.

schimmel verwijderen

Hoe schimmel verwijderen?

Het is mogelijk om zelf de schimmel te verwijderen. Naast een aantal verschillende huis-, tuin- en keukenmiddelen, zijn er in bouwmarkten verschillende chemische middelen verkrijgbaar om schimmel te verwijderen. Let wel op dat het werken met deze chemische middelen risico’s met zich meebrengen. Draag daarom altijd beschermende kleding en zorg dat u voldoende blijft ventileren.

Toch is dit niet voldoende om schimmel te bestrijden!

Het nadeel is dat de schimmel vaak na verloop weer terugkeert. Dat komt omdat u met deze middelen alleen de symptomen bestrijdt en niet de directe oorzaak. Daarom is het altijd slim om een vochtexpert uit Bonheiden in te schakelen om u te helpen de schimmel voor eens en voor altijd te verwijderen.

Premies voor vochtbestrijding?

Afhankelijk van de aard van de vochtproblemen kan vochtbestrijding een flinke investering zijn. Maar gelukkig is het in een aantal gevallen mogelijk om een premie aan te vragen. Hiermee krijgt u een gedeelte van de kosten weer terug, zodat het betaalbaar blijft. Zo is de overkoepelende renovatiepremie bijvoorbeeld beschikbaar voor mensen die optrekkend grondvocht in binnenmuren willen bestrijden of die hun kelder waterdicht willen maken.

Op vlaanderen.be leest u meer over overkoepelende renovatiepremie. Op die website vindt u ook meer informatie wat betreft de voorwaarden voor de renovatiepremie. Benieuwd of u in uw gemeente ook recht hebt op een andere premie? Dit controleert u eenvoudig via premiezoeker.be.

Voordelen inschakelen vochtspecialist

 • U bespaart uzelf een hoop waardevolle tijd en energie.
 • Dankzij een professionele vochtdiagnose weet u zeker dat u de juiste vochtbestrijding techniek gebruikt.
 • Het inschakelen van een vochtspecialist verhoogt uw wooncomfort enorm!

vochtproblemen in Bonheiden bestrijden

Besparen op vochtbestrijding in Bonheiden? Vergelijk gratis offertes!

Wilt u de vochtigheidsgraad in de vochtige badkamer verlagen? Of heeft u last van opstijgend grondvocht in uw binnenmuren dat u zo snel mogelijk wilt laten behandelen? Wij vertellen u graag hoe u zoveel mogelijk kunt besparen op uw vochtbestrijding in Bonheiden!

Vraag gemakkelijk tot wel 5 offertes aan van specialisten uit Bonheiden. Vergelijk de prijzen en kies zo de firma voor vochtbestrijding met het beste aanbod! Ons netwerk bestaat tevens uit gevelrenovatie specialisten.

Gratis offertes aanvragen