Vochtbestrijding in Genk?

Specialisten in vochtbestrijding. Altijd een scherpe prijs!

Gratis offertes vergelijken

Vochtbestrijding Genk

Last van schimmel en vochtplekken? Kies voor goede vochtbestrijding in Genk! Een vochtspecialist pakt niet alleen de gevolgen aan, maar kijkt eerst naar de oorzaak. Door deze te bestrijden weet u zeker dat de problemen niet weer terugkeren! Op zoek naar een bedrijf in uw eigen regio?

Start gratis offerteaanvraag!

U ontvangt hierna meerdere offertes van vochtspecialisten in uw regio. Vergelijk de prijzen en kies de vakman met het beste aanbod voor een besparing die oploopt tot 40%!

Benieuwd wat vochtbestrijding voor u gaat kosten? U leest meer over de verschillende oorzaken én oplossingen voor vocht in huis. U krijgt ook handige bespaartips, zodat u niet te veel betaalt voor uw vochtbestrijding.

vochtproblemen Genk

Vochtproblemen Genk: oorzaken en gevolgen

Vermoedt u dat u last heeft van vochtproblemen in Genk? Dit herkent u onder andere aan een muffe geur, loslatend behang of afbladderende verf en vochtkringen en schimmelplekken op de muur of op het plafond.

Er zijn verschillende oorzaken voor deze problemen!

Bekende oorzaken zijn doorslaand vocht, opstijgend grondwater en condensatievocht in huis. Hierdoor stijgt de luchtvochtigheid in huis wat gevolgen heeft voor zowel de structuur van de woning en uw gezondheid. Zorg wel dat u de juiste oorzaak achterhaalt voordat u de vochtproblemen aanpakt. De methodes geschikt om opstijgend vocht te bestrijden hebben geen zin als vochtdoorslag bij u de boosdoener is.

Gevolgen van vocht in huis

Dit zijn de meest voorkomende gevolgen van vocht in uw huis in Genk:

 • Vochtplekken op de muur of het plafond.
 • Loslatend behang of bladderende verf.
 • Schimmel op muren of plafonds.
 • Luchtwegklachten.
 • Last van ongedierte in huis.
 • Muffe luchtjes.
 • Kromtrekkende vloeren.

vochtbestrijding Genk

Wat kost vochtbestrijding?

De prijs van vochtbestrijding in Genk verschilt en is afhankelijk van de gekozen vochtbestrijdingsmethode. Als u last heeft van optrekkend vocht dan kunt u dit verhelpen door middel van injecteren of onderkappen. De prijzen hiervoor beginnen rond de €100,- tot €150,- per lopende meter.

Maar is het probleem doorslaand vocht, dan kiest u best voor impregneren of schilderen met vochtwerende verf. Impregneren kost gemiddeld €8,- tot €12,- per m² en verven kost u ongeveer €30,- tot €45,- per m².

De genoemde prijzen zijn uiteraard een indicatie, en deze verschillen per vochtweringsbedrijf. Wilt u zeker weten wat uw vochtbestrijding gaat kosten, vraag dan gratis offertes aan!

Wilt u weten wat de exacte kosten voor vochtbestrijding zijn? Vraag gratis vrijblijvende offertes aan en ontdek de scherpste prijs!

Prijzen vochtbestrijding 2022

Soort vochtprobleem Vochtbestrijdingsmethodes Gemiddelde prijs *
Opstijgend vocht Injecteren
Onderkappen
Vanaf €100,- per lopende meter
€100,- tot €150,- per lopende meter
Doorslaand vocht Impregneren
Vochtwerende verf
€8,- tot €12,- per m²
€30,- tot €45,- per m²
Vochtige kelder Kelderbekuiping
Keldermuren injecteren
Kelderdrainage
Vanaf €15,- per m²
Vanaf €100,- per m²
Vanaf €200,- per m²
Condensatievocht Ventilatiebox vervangen
Volledig nieuw ventilatiesysteem
Vanaf €350,-
Vanaf €1.500,-

*Dit zijn gemiddelde prijzen. Prijzen op maat ontvangen? Vul het offerteformulier in en ontvang gratis vrijblijvende offertes.

Factoren die de prijs van vochtbestrijding Genk beïnvloeden

Houd er rekening mee dat de prijs voor vochtbestrijding in Genk enorm varieert. De oorzaak van uw problemen heeft een hele grote invloed. Dit bepaalt namelijk welke methode gebruikt wordt om het vocht te bestrijden.

Toch is dit nog niet de enige factor!

Ook het tarief van de vochtexpert speelt een rol. Wist u dat elke vakman zijn of haar eigen tarief bepaalt? Hierdoor verschillen de prijzen per bedrijf enorm. Kies altijd voor de vakman met de beste prijs om zo te besparen op de kosten.

De totale prijs is afhankelijk van:

 • Het tarief van de vochtspecialist in Genk.
 • De oorzaak van de vochtproblemen in huis.
 • De gekozen bestrijdingsmethode.
 • Eventuele voorrijkosten.
 • Herstelkosten van de schade in huis.

 

Prijsvoorbeelden vochtbestrijding 2022


Vochtspecialist uit Genk inschakelen?

Vergelijk gratis offertes en kies de vakman met het beste aanbod!

Gratis offertes ontvangen

Vochtbestrijding Genk: waar komt het vocht vandaan?

  Vochtproblemen ontstaan door verschillende oorzaken. Mogelijk trekt het grondwater via de fundering omhoog of neemt het metselwerk regenwater op. In beide gevallen ontstaan er lelijke vochtplekken op de muur en stijgt de luchtvochtigheid. Het is dus lastig te achterhalen wat de exacte oorzaak is: schakel voor de vochtbestrijding in Genk daarom de hulp van een vakman in!

  Mogelijke oorzaken zijn:

Hieronder leest u meer over deze verschillende oorzaken en hoe u deze best kunt bestrijden. Hulp nodig van een vochtspecialist? Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot 40%!

Opstijgend vocht Genk

Last van vocht in uw muur? Bij opstijgend vocht in Genk trekt grondwater via de binnenmuren naar boven. U herkent het probleem op verschillende manieren. In de meeste gevallen ontstaan lelijke schimmel- en vochtplekken onder op binnenmuren. Ook is het mogelijk dat behang loslaat of verf begint af te bladderen. In sommige gevallen breken de plinten ook af.

De symptomen lijken veel op die van andere vochtproblemen. Laat daarom best een vochtspecialist een vochtdiagnose stellen voordat u de problemen gaat behandelen. Lees verder om meer te weten over het bestrijden van opstijgend vocht.

optrekkend vocht Genk