Last van vocht in huis?

Vochtbestrijding is ons vak. Scherpe prijzen!

Gratis offertes ontvangen

Vochtbestrijding Eeklo

Als u last heeft van vochtproblemen in uw woning, dan is het verstandig om vochtbestrijding specialisten uit Eeklo in te schakelen. Vocht in huis heeft altijd een oorzaak, de vochtbestrijding specialisten sporen deze op en zullen dit oplossen, zodat de luchtvochtigheid in uw woning zal dalen. Dit is niet alleen belangrijk voor uw woongenot maar ook zeker voor uw gezondheid!

Bent u benieuwd hoe u vochtproblemen in huis kunt bestrijden?

Op deze pagina vindt u meer informatie over vochtproblemen en verschillende vochtbestrijding technieken die de vochtigheidsgraad in uw woning in Eeklo flink verbeteren. Ook krijgt u een indicatie van de kosten. Wilt u besparen? Vergelijk dan gratis en vrijblijvend de offertes van maximaal 5 experts uit uw regio!

Welke vochtproblemen in huis?

Vochtproblemen komen in Eeklo overal in huis voor. Niet alleen in vochtige ruimtes zoals de badkamer, maar ook in de woonkamer of zelfs de slaapkamer. Het is altijd belangrijk om vochtproblemen direct aan te pakken. Er zijn verschillende oorzaken voor vochtproblemen in huis. Denk bijvoorbeeld aan optrekkend of doorslaand vocht. Voor ieder probleem heeft een professionele vochtexpert de juiste methode voor vochtbestrijding. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder.

vochtbestrijding Eeklo

Vochtproblemen in Eeklo; wat doet de vochtspecialist?

Heeft u last van vochtplekken of zelfs schimmelplekken in uw woning in Eeklo? Een professionele vochtexpert pakt niet alleen die problemen aan, maar ook de onderliggende oorzaak. Door bijvoorbeeld binnenmuren te injecteren voorkomt hij opstijgend vocht. Voor ieder vochtprobleem heeft de vakman een passende oplossing.

Heeft u last van vochtproblemen door optrekkend of doorslaand vocht?

Schakel dan zo snel mogelijk een ervaren firma uit Eeklo in voor vochtbestrijding. Een snelle vochtbestrijding is noodzakelijk om verdere schade aan uw woning te voorkomen. Bovendien is een hoge luchtvochtigheidsgraad en schimmelvorming erg slecht voor uw gezondheid. Op deze pagina leest u alles over verschillende manieren van vochtbestrijding.

Wilt u gelijk weten hoeveel u voor vochtbestrijding kwijt bent? Vraag dan gratis offertes aan.

Prijzen voor vochtbestrijding

Het behandelen van vochtige kelders laat u al vanaf €15,- per m² uitvoeren door een professionele vakman. Wilt u opstijgend vocht bestrijden? Houd dan rekening met kostprijzen vanaf €100,- per lopende meter. Tegen condensatievocht is goed ventileren de enige oplossing. Een ventilatiesysteem laat u plaatsen of vervangen voor bedragen van €175,- tot €6.000,-.

Wat kost vochtbestrijding?

Het behandelen van doorslaand vocht laat door een vakman al uitvoeren voor bedragen tussen de €8,- en €45,- per m². In de volgende prijstabel vindt u een handig overzicht van gemiddelde prijzen van vochtbestrijding in Eeklo.

Wat kost het bestrijden van vochtproblemen?

Soort vochtprobleemVochtbestrijdingsmethodesGemiddelde prijs *
Opstijgend vochtInjecteren
Onderkappen
Vanaf €100,- per lopende meter
€100,- tot €150,- per lopende meter
Doorslaand vochtImpregneren
Vochtwerende verf
€8,- tot €12,- per m²
€30,- tot €45,- per m²
Vochtige kelderKelderbekuiping
Keldermuren injecteren
Kelderdrainage
Vanaf €15,- per m²
Vanaf €100,- per m²
Vanaf €200,- per m²
CondensatievochtVentilatiebox vervangen
Volledig nieuw ventilatiesysteem
Vanaf €350,-
Vanaf €1.500,-

* dit zijn gemiddelde prijzen. Prijzen op maat ontvangen? Vul het offerteformulier in en ontvang gratis vrijblijvende offertes.

Hoe besparen op vochtbestrijding in Eeklo?

Het oplossen van vochtproblemen is vaak een behoorlijke investering. Het is daarom fijn dat u met de volgende bespaartips de kosten van de klus zo laag mogelijk houdt. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt!

  • Voer kleine voorbereidende werken zelf uit, zoals het opruimen en afdekken van spullen. Zo bespaart u op de arbeidskosten.
  • Hebben uw buren last van dezelfde vochtproblemen? Pak meerdere woningen tegelijk aan en profiteer van kwantumkorting.
  • Kies een vochtbestrijder bij u uit de buurt om te besparen op de voorrijkosten.
  • Vergelijk gratis en vrijblijvend een aantal offertes. Daarmee bespaart u tot wel 40% op de kostprijs van vochtwering!

Heeft u al jaren last van terugkerend vocht in uw huis in Eeklo?

Vergelijk offertes en schakel een goedkope expert in!

Gratis offertes ontvangen

Opstijgend vocht in Eeklo?

Als u last heeft van opstijgend vocht, dan trekt het grondwater via de binnenmuren naar boven. U herkent opstijgend op verschillende manieren. Zo ontstaan er mogelijk lelijke schimmel- of vochtplekken op de muur. Ook is het mogelijk dat uw wandbekleding loslaat van de muur: verf begint af te bladderen, behang komt los en de plinten breken af. Soms is opstijgend vocht moeilijk te onderscheiden van andere vochtproblemen. Laat daarom altijd een vochtdiagnose stellen voordat u de problemen gaat bestrijden.

Er zijn verschillende technieken om opstijgend vocht te bestrijden. Het injecteren van de binnenmuren is de meest voorkomende vochtbestrijding techniek in Eeklo. Een andere mogelijkheid is het onderkappen van de muur.

Vochtproblemen door opstijgend vocht oplossen

Heeft u last van opstijgend vocht in uw huis in Eeklo en wilt u weten hoe u het probleem kunt oplossen? Lees snel verder voor meer informatie over het injecteren van buiten- of binnenmuren. Ook leest u meer over het onderkappen van buitenmuren.

Muren injecteren

In Eeklo kiest men, voor het oplossen van opstijgend vocht, in de meeste gevallen voor injecteren. Deze methode is snel uit te voeren en u ziet er later bijna niets meer van. De vochtexpert boort op een hoogte van meestal één baksteen om de 10 tot 15 centimeter kleine gaatjes in het voegwerk. Vervolgens injecteert hij een vochtwerend middel in de kleine gaatjes, waarbij hij ervoor zorgt dat er geen plekje overgeslagen wordt.

Het vochtwerende middel dringt door in de buitengevel en zorgt voor een waterkering. Na het injecteren vult de expert de kleine gaatjes weer op, zodat u er bijna niet meer van ziet. Houd rekening met een vanafprijs van €100,- per lopende meter.

Onderkappen van muren

Bij de onderkapping van buitenmuren plaatst de vakman een waterkerende laag tussen de bakstenen. Deze laag bestaat uit een kunststof folie die ervoor zorgt dat water niet verder omhoog kan kruipen. Onderaan de buitengevel worden de stenen steen voor steen weggehaald, wordt de vochtwering geplaatst en daarna worden de stenen weer teruggeplaatst.

Bij welke huizen is onderkapping geschikt?

Woningen in Eeklo die voor 1980 gebouwd zijn, hebben vaak geen ingebouwde vochtwering in de buitengevel. Omdat de vochtwering veel werk is om te plaatsen, kiezen de meeste mensen voor onderkappen bij een grote woningrenovatie. Het voordeel van deze manier van oplossen is dat u permanent van uw vochtprobleem af bent. Onderkappen kost gemiddeld €100,- tot €150,- per strekkende meter.

Exact weten wat injecteren of onderkappen in uw situatie kost? Vraag dan geheel kosteloos vrijblijvende offertes aan.

opstijgend vocht Eeklo

Prijzen opstijgend vocht behandelen

Een van de methodes om opstijgend vocht te behandelen is door buiten- of binnenmuren te injecteren. Deze manier van vochtbestrijding laat u door een expert uitvoeren vanaf €100,- per lopende meter. Zoekt u een permanente methode voor het oplossen van een opstijgend vochtprobleem? De onderkapping van buitenmuren kost gemiddeld tussen de €100,- en €150,- per strekkende meter.

Bent u benieuwd naar exacte kostprijzen?

Vul het offerteformulier in en ontvang een aantal gratis en vrijblijvende offertes. Door de offertes te vergelijken, ziet u snel welke vochtspecialist de beste kostprijzen en service biedt. U bespaart door te vergelijken tot wel 40% op de kostprijzen!

Prijstabel: wat kost bestrijding van optrekkend vocht?

Methode vochtbestrijdingGemiddelde prijs *
InjecterenVanaf €100,- per lopende meter
Onderkappen€100,- tot €150,- per lopende meter

* dit zijn gemiddelde prijzen. Prijzen op maat ontvangen? Vul het offerteformulier in en ontvang gratis vrijblijvende offertes.

Opstijgend vocht bestrijden met injecteren

Bekijk hoe een vochtspecialist het vochtgehalte in de muur meet en hoe vakmannen de muren met een vochtbestrijdingsmiddel injecteren.

Schakel een specialist uit Eeklo om opstijgend vocht te bestrijden!

Vergelijk offertes en bespaar tot wel 40% op de totaalprijs.

Gratis offertes ontvangen

Vochtproblemen door doorslaand vocht

Doorslaand vocht is een ander vochtprobleem waarbij de oorzaak buiten het huis ligt. Als het regent of sneeuwt slaat dit tegen de muur aan. Deze neemt het vocht vervolgens op, waarna het zich een weg naar binnen vindt. Doorslaand regenwater is vooral een probleem bij oudere woningen in Eeklo. De gevolgen van doorslaand regenwater zijn nagenoeg gelijk aan de gevolgen van opstijgend grondwater. Alleen de locatie van de schimmel- en vochtplekken verschilt.

Last van doordringend vocht? Een vochtbestrijding expert uit Eeklo beschikt over verschillende technieken voor vochtbestrijding in natte binnenmuren. Met professionele vochtbestrijding krijgt neerslag niet langer de kans om naar binnen te dringen en behoren uw vochtproblemen tot het verleden!

Doorslaand vocht behandelen

Er zijn verschillende methodes om in buitenmuren doordringend vocht te bestrijden. Elke manier van vochtbestrijding is erop gericht de gevel via de buitenzijde te beschermen tegen ongunstige weersomstandigheden. Bij buitenmuren van bakstenen kiest men in Eeklo voor het bestrijden vaak voor impregneren. De vakman brengt bij deze vochtbestrijding een vuil- en vochtwerend impregnatiemiddel aan op de buitengevels, waardoor vocht zich niet meer in de stenen kan dringen. Impregnatie kost ongeveer €8,- tot €12,- per vierkante meter.

Een andere methode voor het oplossen van het vochtprobleem is het behandelen met vochtwerende verf. Niet alleen geeft u uw woning in Eeklo een frisse uitstraling, u voorkomt ook dat vocht nog de buitenmuren binnendringt. Vochtwerende verf kost gemiddeld €30,- tot €45,- per m².

Wilt u weten wat het bestrijden van doorslaand vocht in uw situatie kost? Vraag dan geheel vrijblijvend en kosteloos offertes bij ons aan.

doorslaand vocht

Prijs doorslaand vocht behandelen

Wilt u weten wat het kost om doorslaande vochtproblemen in Eeklo te verhelpen? De impregnatie van buitenmuren kost gemiddeld tussen de €8,- en €12,- per m². Heeft u een geverfde gevel of wilt u deze laten schilderen? Het laten aanbrengen van vochtwerende verf laat u doen voor bedragen tussen de €30,- en €45,- per m².

Bent u benieuwd naar wat het bestrijden van uw vochtprobleem precies gaat kosten? Vul het offerteformulier in en ontvang een aantal gratis offertes op maat!

Prijstabel: wat kost het bestrijden van doorslaand vocht?

Methode vochtbestrijdingGemiddelde prijs*
Muren impregneren€8,- tot €12,- per m²
Vochtwerende verf €30,- tot €45,- per m²

* dit zijn gemiddelde prijzen. Prijzen op maat ontvangen? Vul het offerteformulier in en ontvang gratis vrijblijvende offertes.

Vochtspecialist gezocht voor het bestrijden van doorslaand vocht?

Vergelijk offertes en kies eenvoudig de expert met de beste totaalprijs en service!

Gratis offertes

Vochtige kelder?

De kelder bevindt zich onder de vloer en is vaak omringd door grondvocht. Het is dan ook niet verrassend dat kelders vaak vochtige ruimtes zijn. Door een zwakke hechting tussen de binnenmuren en vloer sijpelt het water naar binnen of het dringt via een poreuze keldermuur naar binnen, waardoor de luchtvochtigheid stijgt. Gelukkig kunt u dit op verschillende manieren oplossen. Wilt u de vochtige kelder gebruiken als verblijfsruimte of wilt u hier juist waardevolle spullen opslaan? Dan is het erg belangrijk dat ook de kelder beschikt over een goede vochtigheidsgraad. Dit is te realiseren door middel van een kelderdichting. Door de vochtige kelder waterdicht te maken zullen vochtproblemen snel verdwijnen.

kelderdichting Eeklo

Kelderdichting Eeklo

Een kelderdichting houdt in principe in dat vochtbestrijding experts uit Eeklo de kelder of kruipruimte waterdicht maken. Een kelderdichting is zowel mogelijk van binnenuit als van buitenaf. De kelderdichting van buitenaf is in de meeste gevallen het meest effectief als vochtbestrijding. Maar zoals u zich waarschijnlijk voor kunt stellen, is deze kelderdichting een enorm ingrijpende en tijdrovende klus. U moet het beton van de keldermuren namelijk compleet bloot leggen om deze te herstellen, en dit is niet altijd een optie. De meeste mensen in Eeklo kiezen daarom bij vochtbestrijding voor een kelderdichting van binnenuit. Er blijven in dat geval voldoende vochtbestrijding technieken over die de kelder of kruipruimte waterdicht maken.

Kelder waterdicht maken: welke methode?

Er zijn diverse methodes om de hoge vochtigheidsgraad in kelders te behandelen. In Eeklo wordt in de meeste gevallen bij vochtbestrijding gekozen voor kelderbekuiping langs binnen. Maar u heeft keuze uit meer opties om de kelderruimte te dichten. Denk hierbij aan het injecteren van keldermuren of het laten aanleggen van een drainagesysteem. Een specialist voert alle manieren van waterdicht maken vakkundig voor u uit. Lees snel verder voor meer informatie over kelderdichting!

Kelder waterdicht maken langs binnen

In de meeste gevallen kiezen mensen in Eeklo ervoor om hun kelderruimte waterdicht te maken door middel van bekuiping langs binnen. U heeft als eerste keuze uit soepele kelderbekuiping, dat bestaat uit een soepele folie die tegen de keldermuren bevestigd wordt. Daarna metselt de vakman een nieuwe wand tegen de folie aan.

Er is nog een optie!

U kunt ook kiezen voor dichten door middel van stijve kelderbekuiping. Dan smeert de specialist de wanden en vloer in met een vochtwerende pasta. Meestal zijn twee lagen genoeg voor een permanente vochtwering. Houd rekening met een gemiddelde prijs van €15,- per m² of vraag voor een exacte prijs kosteloos offertes op maat aan.

Kelder waterdicht maken langs buiten

Bij kelderbekuiping van buiten worden de keldermuren langs buiten waterdicht gemaakt. U begrijpt dat dit een ingrijpende klus is, omdat de grond rond de keldermuren uitgegraven moet worden. Dit kost niet alleen veel tijd, ook moet u uw tuin gedeeltelijk opnieuw aanleggen na het graafwerk. Het voordeel is dat deze manier van vochtbestrijding permanent is.

Wat doet de vakman?

Wanneer de keldermuren blootgelegd zijn, brengt de vochtspecialist een waterdichte pasta aan. Hij controleert daarbij de keldermuren op gaten en schuren. Meestal zijn meerdere lagen van de pasta nodig voor een permanente kelderdichting. Kelderbekuiping langs buiten laat u vanaf €60,- per m² doen. Wilt u de precieze prijs weten? Start dan nu met offertes vergelijken.

Keldermuren injecteren

Heeft u last van een optrekkend vochtprobleem in de kelderruimte? Laat de ruimte dan waterdicht maken door vochtbestrijding met een injectiemiddel. De vakman boort kleine gaten in de keldermuur, met een afstand van 15 centimeter ertussen.

Daarna injecteert hij een vochtwerend middel in de gaten. Het middel verspreidt zich op de hoogte van de gaten in de muur en zocht voor een vochtwerende laag. De specialist zorgt ervoor dat de vochtwerende barrière geen gaten heeft. Daarna heeft u geen last meer van opstijgend vocht! Het injecteren van keldermuren laat u doen voor bedragen tussen de €100,- en €150,- per m².

Bespaar tot wel 40% op de kosten door vandaag nog gratis offertes om te vergelijken aan te vragen.

Kelderdrainage

Wanneer er vaak water op de keldervloer ligt, is draineren een goede oplossing. De specialist plaatst een drainagesysteem waardoor het water naar een afvoerput geleid wordt. U voorkomt dus niet dat uw kelderruimte nat wordt, maar het water zorgt niet langer voor problemen.

Met name bij de naad tussen de keldermuren en de vloer sijpelt vaak vocht naar binnen. De specialist metselt dan een stenen goot, waardoor het water naar de afvoerput geleid wordt. Maar ook keldervloeren en –wanden kunnen met een speciale noppenfolie gedraineerd worden. Daarna is de kelderruimte weer geschikt voor opslag. Het prijskaartje? Kelderdrainage kost gemiddeld tussen de €3.000,- en €10.000,-.

Omdat elke kelder uniek is, is ook de prijs voor elke kelderdrainage uniek. Start via het formulier een aanvraag voor gratis offertes en een vochtexpert komt spoedig bij u langs voor een offerte op maat.

kelder waterdicht maken

Wat zijn de prijzen voor kelderdichting?

Kelderbekuiping langs binnen laat u doen vanaf €15,- per m². Bij een gemiddelde kelderruimte van 15 vierkante meter groot, komt u op een totaalprijs uit vanaf €225,-. Wilt u liever kelderbekuiping van buiten? Dit is een lastige klus die u laat uitvoeren vanaf €60,- per m². Bij een gemiddelde kelderruimte beginnen de totaalkosten bij €900,-.

Bent u benieuwd naar meer totaalprijzen?

Het injecteren van de binnenmuren van de kelderruimte laat u doen voor €100,- tot €150,- per m². Wanneer u uw kelderruimte wilt laten draineren, moet u rekening houden met bedragen tussen de €3.000,- en €10.000,-.

Kosten kelderdichting

Kelderdichting methodeGemiddelde prijs per m² *Totaalkosten bij kelder van 15 m² *
Kelderbekuiping langs binnenVanaf €15,-Vanaf €225,-
Kelderbekuiping langs buitenVanaf €60,-Vanaf €900,-
Keldermuren injecteren€100,- tot €150,-€1.500,- tot €2.250,-
Kelderdrainage€200,- tot €665,-€3.000,- tot €10.000,- **

* dit zijn gemiddelde prijzen. Prijs op maat ontvangen? Vul het offerteformulier in en ontvang gratis vrijblijvende offertes.
** prijs is afhankelijk de oppervlakte en moeilijkheidsgraad.

Waarom beton waterdicht maken?

Veel mensen in Eeklo denken dat beton automatisch waterdicht is, maar helaas is dit niet het geval. Bij vochtproblemen kan er zelfs betonrot ontstaan. Betonrot is niet altijd levensbedreigend en kan in de meeste gevallen snel gerepareerd worden. Maar wanneer het gaat om betonnen binnenmuren of zelfs plafonds, dan is het wel noodzakelijk om zo spoedig mogelijk een expert in te schakelen. Zonder extra maatregelen is het beton pas vanaf een dikte van 30 centimeter waterdicht. Heeft u uw betonvloer al gestort en wilt u de vloer en binnenmuren alsnog behandelen? Vraag een specialist uit Eeklo dan naar de mogelijkheden van epoxy coating op beton.

Schakel een vakkundige expert in voor uw kelderdichting!

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40% op de totaalprijs.

Gratis offertes aaanvragen

Condensatievocht, hoge luchtvochtigheid in huis

Condensatievocht ontstaat altijd en overal: wanneer u ademhaalt, tijdens het koken of als u aan het douchen bent. Het echte probleem ontstaat pas als het condensatievocht niet naar buiten wordt afgevoerd. Het condensatievocht blijft dan in huis hangen en de hogere luchtvochtigheid zorgt ervoor dat uw behang loslaat en dat er lelijke schimmelplekken ontstaan, die u zo snel mogelijk moet verwijderen. Behalve dat dit zorgt voor een slordige uitstraling, heeft de hogere luchtvochtigheid ook een negatief effect op uw gezondheid.

Condensatievocht en een hoge vochtigheidsgraad is voornamelijk te bestrijden door middel van voldoende ventilatie. Zet een raam open in vochtige ruimtes zoals de badkamer en gebruik de afzuigkap tijdens het koken om te ventileren en de luchtvochtigheid te laten dalen. Naast ventileren is een andere mogelijkheid het installeren van een mechanisch ventilatiesysteem.

condensatievocht

Wat kost het aanpakken van condensatievocht?

Bent u benieuwd naar de kosten van het behandelen van condensatievocht en een hoge vochtigheidsgraad? Een ventilatiesysteem kost gemiddeld tussen de €1.500,- en €6.000,-. De enige manier om een te hoge luchtvochtigheid te bestrijden is door goed te ventileren.

Benieuwd naar meer kostprijzen?

In de volgende prijstabel vindt u een handig overzicht van gemiddelde totaalprijzen van systemen voor het ventileren van uw woning in Eeklo. Omdat deze afhankelijk zijn van uw specifieke wensen en vereisten, is het lastig om exacte kostprijzen te geven. Wilt u weten wat een ventilatiesysteem u precies gaat kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes aan!

Prijstabel: ventilatie verbeteren

WerkzaamhedenGemiddelde prijs*
Volledig nieuw ventilatiesysteem installeren€1.500,- tot €6.000,-
Ventilatiebox vervangen €350,-
Ventilatiesysteem renoveren€600,-
Onderhoud ventilatiesysteem uitvoeren€175,-

* dit zijn gemiddelde prijzen. Prijzen op maat ontvangen? Vul het offerteformulier in en ontvang gratis vrijblijvende offertes.

Voorkom condensatievocht met een ventilatiesysteem!

Laat hem plaatsen door een professionele specialist uit Eeklo.

Gratis offertes aaanvragen

Schimmel in huis?

Wanneer u schimmels ziet opduiken, weet u zeker dat u een vochtprobleem heeft. Schimmels zijn microscopisch kleine organismen die in een vochtige omgeving leven. De sporen komen bijvoorbeeld via het raam uw woning in Eeklo binnen. Schimmelplekken in huis zijn goed te herkennen. Ze vormen namelijk goed waarneembare donkere plekken op binnenmuren en plafonds.

Hoe ontstaan schimmelplekken?

Schimmels hebben vocht nodig om te overleven. De schimmelplekken ontstaan dan ook op de plaats waar zich een vochtprobleem bevindt. Zowel bij doorslaand als bij opstijgend vocht ontstaan de plekken op wanden en plafonds. In vochtige ruimtes kan condensatievocht bij onvoldoende voor schimmelvorming zorgen.

Gevolgen van schimmel

Heeft u last van schimmelvorming in uw woning in Eeklo? Schimmelplekken zijn niet alleen erg lelijk, maar ook slecht voor uw gezondheid. Schimmels ontstaan door een teveel aan vocht. Wat zijn de gevolgen? Allereerst tasten schimmelplekken uw woning aan. Ze zien er lelijk uit en zorgen daarnaast voor een vieze, muffe geur.

Let op uw gezondheid!

Schimmels horen niet in een woning thuis. De sporen kunnen een allergische reactie of andere luchtwegproblemen veroorzaken. Sowieso is een vochtige omgeving niet goed voor uw gezondheid, omdat huisstofmijt en ander ongedierte er goed in gedijt. Schakel daarom direct een vochtspecialist in om de onderliggende vochtproblemen en de schimmelplekken aan te pakken!

schimmel verwijderen

Hoe schimmel verwijderen?

Schimmelplekken zijn slecht voor uw gezondheid en ze zien er ook erg lelijk uit. Heeft u schimmel in uw doucheruimte of op een muur van uw woning in Eeklo? Het is belangrijk dat u de schimmel spoedig laat verwijderen. Doe dat altijd met een vochtige doek om te voorkomen dat de sporen zich bij het verwijderen verspreiden. Draag bij het verwijderen van schimmels ook altijd een mondkapje voor uw eigen bescherming.

Schimmel verwijderen is niet eenvoudig!

Hoewel het mogelijk is om zelf schimmelplekken te verwijderen, is het verstandiger om deze klus aan een vakman over te laten. Die zorgt ervoor dat de schimmelsporen zich niet in uw woning verspreiden. Bovendien loopt u zelf bij het verwijderen geen gezondheidsgevaar.

Premies voor vochtbestrijding?

De kosten van vochtbestrijding in Eeklo kunnen aardig oplopen. Gelukkig heeft u bij het toepassen van vochtwering in veel gevallen recht op een premie. De overkoepelende renovatiepremie is voor alle renovatiewerken, waaronder ook het behandelen van optrekkend vocht valt. Wilt u uw kelderruimte waterdicht maken? Ook dan kunt u de renovatiepremie aanvragen.

Aan welke voorwaarden moet u voldoen?

Voor de premie moet u minimaal €2.500,- aan facturen voor vochtbestrijding kunnen voorleggen en ook moet uw woning ouder dan 10 jaar zijn. Kijk op de website van de Vlaamse overheid voor meer informatie en de voorwaarden. Buiten deze landelijke premies geven sommige provincies en gemeenten ook subsidie. Op premiezoeker.be checkt u eenvoudig of dit het geval is voor uw woonplaats.

Voordelen inschakelen vochtspecialist

  • U bent verzekerd van een optimaal resultaat en uw vochtproblemen behoren tot het verleden.
  • U krijgt een professionele vochtdiagnose, zodat u zeker weet dat u de juiste vochtbestrijding techniek gebruikt.
  • U bespaart uzelf een hoop tijd en energie.

vochtproblemen in Eeklo bestrijden

Besparen op vochtbestrijding in Eeklo? Vergelijk gratis offertes!

Wilt u graag de vochtigheidsgraad in uw woning in Eeklo verminderen? Wij hebben goed nieuws voor iedereen die niet te veel wil betalen voor de vochtbestrijding: maak gratis en vrijblijvend gebruik van onze service en bespaar tot wel 40%! Hoe het werkt? U ontvangt met één druk op de knop gemakkelijk tot maximaal 5 offertes van specialisten uit Eeklo. Vergelijk de kostprijzen en kies de firma met het beste aanbod! Ons netwerk bestaat tevens uit gevelrenovatie specialisten.

Gratis offertes aanvragen