Last van vocht in huis?

Vochtbestrijding is ons vak. Scherpe prijzen!

Gratis offertes ontvangen

Vochtbestrijding Herzele

Bij vochtproblemen in huis is een adequate vochtbestrijding in Herzele erg belangrijk. Of het nu gaat om opstijgend vocht, een vochtige kelder of schimmel in de badkamer: een vochtbestrijding expert helpt met het bestrijden en oplossen van al uw vochtproblemen.

Hoe u vochtproblemen in huis kunt bestrijden?

Op deze pagina leest u meer over de verschillende vochtproblemen en de juiste vochtbestrijding hiervoor. Ook krijgt u meer informatie over de werkzaamheden van een vochtspecialist uit Herzele en leest u hoeveel vochtbestrijding precies kost. Tot slot leest u op deze pagina hoe u op vochtbestrijding bespaart en welke premies u hiervoor aan kunt vragen. Meer weten over de kosten van vochtbestrijding? Vergelijk dan gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 40%!

Welke vochtproblemen in huis?

Er bestaan diverse vochtproblemen die allen een te hoge luchtvochtigheid veroorzaken. Twee veelvoorkomende vochtproblemen zijn opstijgend grondwater en doorslaand regenwater. Beide oorzaken hebben vervelende, vochtige muren als gevolg. Andere vochtproblemen die in Herzele regelmatig voorkomen zijn een vochtige kruipruimte, schimmel in de badkamer en condensatievocht. Gebruik onderstaande links en kom meer te weten over de verschillende vochtproblemen.

vochtbestrijding Herzele

Vochtproblemen in Herzele; wat doet de vochtspecialist?

Een vochtspecialist is inzetbaar voor verschillende werkzaamheden. Hij houdt zich bezig met het bestrijden van schimmel, maar helpt ook met het vinden van de oorzaak achter de vochtproblemen. Op die manier zorgt hij ervoor dat u voor altijd van de problemen in uw huis verlost bent. Veel voorkomende werkzaamheden zijn het uitvoeren van een kelderdichting, het injecteren van buiten- en binnenmuren en het onderkappen van huizen. Een vochtspecialist uit Herzele houdt zich onder andere bezig met:

 • het oplossen van doorslaand regenwater;
 • het bestrijden van optrekkend grondwater;
 • het creëren van voldoende ventilatiemogelijkheden;
 • het verwijderen van schimmels;
 • het dichten van kelders.
Wilt u gelijk weten hoeveel u voor vochtbestrijding kwijt bent? Vraag dan gratis offertes aan.

Prijzen voor vochtbestrijding

Vochtbestrijding hoeft niet duur te zijn. Maar wat kost vochtbestrijding? Zo is het behandelen van doorslaand regenwater relatief voordelig: dit wordt al gedaan vanaf €8,- per m². De kostprijs kan oplopen tot ongeveer €45,- per m². Het bestrijden van opstijgend grondwater is iets kostbaarder. Voor het injecteren of onderkappen van uw woning betaalt u zo’n €100,- per lopende meter.

De totale kosten voor het oplossen van problemen van condensatievocht variëren tussen €175,- tot €6.000,-. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de gekozen vochtbestrijdingsmethode. Heeft u last van een vochtige kelder? Vanaf al €15,- per m² laat u al een professionele kelderdichting realiseren. De genoemde prijzen zijn slechts een indicatie van de totale kosten. Meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Wat kost het bestrijden van vochtproblemen?

Soort vochtprobleemVochtbestrijdingsmethodesGemiddelde prijs *
Opstijgend vochtInjecteren
Onderkappen
Vanaf €100,- per lopende meter
€100,- tot €150,- per lopende meter
Doorslaand vochtImpregneren
Vochtwerende verf
€8,- tot €12,- per m²
€30,- tot €45,- per m²
Vochtige kelderKelderbekuiping
Keldermuren injecteren
Kelderdrainage
Vanaf €15,- per m²
Vanaf €100,- per m²
Vanaf €200,- per m²
CondensatievochtVentilatiebox vervangen
Volledig nieuw ventilatiesysteem
Vanaf €350,-
Vanaf €1.500,-

* dit zijn gemiddelde prijzen. Prijzen op maat ontvangen? Vul het offerteformulier in en ontvang gratis vrijblijvende offertes.

Hoe besparen op vochtbestrijding in Herzele?

Ondanks dat vochtbestrijding in een aantal gevallen behoorlijk prijzig is, is het wel belangrijk om dit zo snel mogelijk uit te laten voeren. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop u kunt besparen op de totaalprijs. Door bijvoorbeeld voorbereidende werkzaamheden zelf uit te voeren. Hieronder staan drie belangrijke tips om te besparen op vochtbestrijding in Herzele.

 • Help de vochtspecialist uit Herzele met voorbereidende werkzaamheden, zodat u bespaart op de arbeidskosten.
 • Vraag een premie aan om de kosten voor vochtbestrijding zo laag mogelijk te houden.
 • Vergelijk de prijsopgaven van maximaal 6 bedrijven uit de regio Herzele en kies de vochtbestrijding expert met het beste aanbod om tot 40% te besparen!

Last van vocht in huis? Schakel een vochtspecialist uit Herzele in!

Vergelijk gratis offertes en kies de vochtbestrijding specialist met het beste aanbod.

Gratis offertes ontvangen

Opstijgend vocht in Herzele?

Opstijgend vocht komt in Herzele regelmatig voor. Hierbij trekt grondwater vanuit de grond in het beton of metselwerk. Langzaam kruipt het water via de muur naar boven. Het gevolg zijn lelijke vochtplekken, vaak aan de onderkant van uw buiten- en binnenmuren.

Opstijgend grondvocht heeft vervelende gevolgen.

Door de hogere vochtigheidsgraad is er een risico op schimmelgroei. Ook bestaat de kans dat uw wandafwerking of stucwerk langzamerhand loslaat. Belangrijk dus dat u opstijgend grondwater zo snel mogelijk laat oplossen. Maar hoe?

Vochtproblemen door opstijgend vocht oplossen

Gelukkig is opstijgend grondwater op verschillende manieren op te lossen. Welke methode best is, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Twijfelt u? Laat u dan persoonlijk informeren door een ervaren vochtbestrijding expert uit Herzele. Zo weet u zeker dat de vochtproblemen niet meer terugkeren.

Muren injecteren

Het injecteren van de buiten- of binnenmuren is een populaire methode om optrekkend grondwater te bestrijden. Hierbij maakt de vakman als het ware een vochtwering in de muur met behulp van een waterwerend injectiemiddel. Door middel van kleine boorgaten onderaan de muur brengt hij het injectiemiddel in. Dit verspreidt zich vervolgens over de hele muur en vormt zo een watervaste vochtkering.

De werkzaamheden zijn vaak al binnen een werkdag afgerond, zodat u geen overlast ervaart. Het kost ongeveer €100,- per lopende meter en is daarmee voordeliger dan het onderkappen van de buitenmuur.

Onderkappen van muren

Bij het onderkappen van uw buitenmuur brengt de vakman uit Herzele ook een waterkering in de muur aan. Dit gebeurt door een rij stenen in de muur weg te halen en hier een watervast materiaal tussen te plaatsen. Als dat gebeurd is, plaatst de specialist de bakstenen weer terug.

Hoewel dit een tijdrovende klus is, heeft onderkappen een aantal belangrijke voordelen. Zo is het een permanente oplossing en bent u 100% zeker van een goed resultaat. Het nadeel is de hogere kostprijs. De kosten liggen gemiddeld tussen de €100,- en €150,- per lopende meter.

Exact weten wat injecteren of onderkappen in uw situatie kost? Vraag dan geheel kosteloos vrijblijvende offertes aan.

opstijgend vocht Herzele

Prijzen opstijgend vocht behandelen

Het bestrijden van opstijgend grondwater wordt al gedaan vanaf €100,- per lopende meter. Kiest u voor het onderkappen van uw buitenmuren? Dan kan de kostprijs oplopen tot ongeveer €150,- per lopende meter.

Laat u een muur van 10 meter behandelen? Voor het injecteren ligt de totaalprijs dan rond de €1.000,- en voor het onderkappen tussen de €1.000,- en €1.500,-. Wilt u graag zeker weten wat de vochtbestrijding u gaat kosten? Vergelijk dan gratis offertes en bespaar tot 40%!

Prijstabel: wat kost bestrijding van optrekkend vocht?

Methode vochtbestrijdingGemiddelde prijs *
InjecterenVanaf €100,- per lopende meter
Onderkappen€100,- tot €150,- per lopende meter

* dit zijn gemiddelde prijzen. Prijzen op maat ontvangen? Vul het offerteformulier in en ontvang gratis vrijblijvende offertes.

Opstijgend vocht bestrijden met injecteren

Bekijk hoe een vochtspecialist het vochtgehalte in de muur meet en hoe vakmannen de muren met een vochtbestrijdingsmiddel injecteren.

Opstijgend vocht bestrijden? Laat uw muur injecteren of onderkappen!

Vraag kosteloos tot 5 offertes aan en kies de vochtwering expert met het beste aanbod.

Gratis offertes ontvangen

Vochtproblemen door doorslaand vocht

Een ander veel voorkomend probleem is doorslaand regenwater, ook wel regendoorslag genoemd. Hierbij slaat de neerslag tegen uw buitenmuur, waarbij het metselwerk het water opneemt. Dit gebeurt alleen als de muur poreus is geworden. Het gevolg zijn vochtige muren, met lelijke vochtplekken aan de binnenzijde. Net als bij opstijgend grondwater ontstaan er schimmelplekken en kan de wandafwerking los gaan laten.

De symptomen van opstijgend en doorslaand vocht lijken erg op elkaar. Daarom is het extra belangrijk dat u een vochtdiagnose laat stellen door een vochtwering specialist. U kunt de verschillende vochtproblemen namelijk niet op dezelfde manier bestrijden.

Doorslaand vocht behandelen

In het geval van doorslaand vocht is er maar één oplossing: u moet uw buitenmuur waterdicht maken. Hiervoor kunt u verschillende methodes laten toepassen.

 • De muren impregneren. Hierbij brengt de vakman een onzichtbare laag aan op het metselwerk. Deze laag zorgt ervoor dat uw buitenmuur volledig waterdicht is. Bijkomend voordeel is dat het impregneermiddel ervoor zorgt dat vervuiling minder snel hecht aan het oppervlak. De gemiddelde kostprijs hiervoor ligt rond de €8,- tot €12,- per m².
 • De muur behandelen met vochtwerende verf. Het voordeel hiervan is dat u de buitenmuur waterdicht maakt én direct een stralende uitstraling geeft. U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Dit kost ongeveer €30,- tot €45,- per m².
Wilt u weten wat het bestrijden van doorslaand vocht in uw situatie kost? Vraag dan geheel vrijblijvend en kosteloos offertes bij ons aan.

doorslaand vocht

Prijs doorslaand vocht behandelen

Het behandelen van doorslaand regenwater kan al vanaf €8,- tot €12,- per m² gedaan worden. Stel dat u een impregneermiddel op een buitenmuur van 40 m² laat aanbrengen. In dat geval bedragen de totale kosten gemiddeld €320,- tot €480,-.

Kiest u er juist voor om de buitenmuur te beschilderen met een vochtwerende verf dan liggen de kosten hoger. Hiervoor betaalt u ongeveer €30,- tot €45,- per m². Op een oppervlak van 40 m² betekent dat een totaalprijs van €1.200,- tot €1.800,-.

Prijstabel: wat kost het bestrijden van doorslaand vocht?

Methode vochtbestrijdingGemiddelde prijs*
Muren impregneren€8,- tot €12,- per m²
Vochtwerende verf €30,- tot €45,- per m²

* dit zijn gemiddelde prijzen. Prijzen op maat ontvangen? Vul het offerteformulier in en ontvang gratis vrijblijvende offertes.

Doorslaand vocht in Herzele bestrijden?

Vind hier een ervaren vochtwering expert voor het beste resultaat!

Gratis offertes

Vochtige kelder?

Het is niet gek dat een vochtige kelder één van de meest voorkomende vochtproblemen is. Kelders bevinden zich namelijk onder het grondoppervlak en zijn daardoor omringd door grondvocht. Dit grondvocht oefent continu druk uit op de keldermuren, waardoor een lekkage regelmatig voorkomt.

Is een vochtige kelder schadelijk?

Als u de kelderruimte niet gebruikt als verblijfsruimte, dan is het niet erg dat de luchtvochtigheid hier iets hoger is. Is dat wel het geval, schakel dan een vochtbestrijding expert uit Herzele in voor het oplossen van de vochtproblemen in uw kelderruimte.

kelderdichting Herzele

Kelderdichting Herzele

Als u de kelderruimte als verblijfsruimte wilt gebruiken, dan is een kelderdichting eigenlijk noodzakelijk. Een kelderdichting houdt in dat u de ruimte volledig waterdicht laat maken. Bij een kelderdichting kunt u gebruik maken van verschillende methodes, in de meeste gevallen bestaat een kelderdichting uit meerdere methodes. Welke methodes hiervoor ingezet worden, wordt hieronder verder toegelicht.

Vergeet de kelder niet te ventileren!

Als u een kelderdichting laat uitvoeren, dan is het ook belangrijk dat u de ruimte goed blijft ventileren. Alleen dan ontstaat er een gezonde luchtvochtigheid, zodat u de kelderruimte kunt inzetten als extra slaap- of werkkamer.

Kelder waterdicht maken: welke methode?

Eén van de meest gebruikte methodes bij een kelderdichting is een bekuiping. Deze wordt zowel langs binnen als langs buiten toegepast. Andere methodes zijn het injecteren van de keldermuren en kelderdrainage. In sommige gevallen is het belangrijk om de verschillende methodes met elkaar te combineren, om zo tot het beste resultaat te komen.

Kelder waterdicht maken langs binnen

Een kelderdichting langs binnen komt in Herzele het vaakst voor. De meest gehoorde methode is de realisatie van een bekuiping. Een kelderbekuiping houdt in dat de vochtbestrijding expert de muren en vloeren waterdicht maakt. In het geval van een vaste bekuiping doet hij dit met behulp van een waterdichte pasta of cement.

Na het cementeren van de keldermuren en vloer brengt de vakman vaak een extra bescherming aan in de kimnaad: dit is de aansluiting van de keldermuren en de vloer. De kostprijs voor een kelderafdichting langs binnen start al vanaf €15,- per m² of vraag voor een exacte prijs gratis offertes aan.

Kelder waterdicht maken langs buiten

Wilt u de keldermuren volledig renoveren? Of bent u een nieuwe woning aan het bouwen en wilt u de keldermuren direct volledig waterdicht maken? In dat geval is een kelderafdichting langs buiten ook een goede optie. Het nadeel hiervan is dat u de keldermuren volledig moet blootleggen. Dit kost bij een bestaande kelder veel werk en is daarom een kostbare methode.

Toch heeft het waterdicht maken langs buiten zeker voordelen!

Het voordeel van de kelderruimte waterdicht maken langs buiten, is dat de vakman gemakkelijk alle zwakke punten opspoort. Het is de meest kwalitatieve optie, maar kost het meeste geld. Gemiddeld betaalt u voor een kelderafdichting langs buiten €60,- per m².

Wilt u de precieze prijs weten? Start dan nu met offertes vergelijken.

Keldermuren injecteren

Helaas is een bekuiping niet altijd een optie. Bijvoorbeeld bij oudere kelders, waarvan de vloeren geen stabiele ondergrond vormen. In dat geval kunt u, als het water vooral via de muur naar binnen trekt, ook overwegen om de keldermuren te laten injecteren. Dit zorgt er namelijk voor dat de muur volledig waterdicht is.

Hoe werkt het injecteren?

Hierbij plaatst de vochtbestrijding expert op strategische plaatsen enkele boorgaten. Deze boorgaten gebruikt hij om het injectiemiddel in te brengen. Het injecteren van de keldermuren is een kostbare oplossing, maar heeft wel een goed resultaat. De kosten bedragen ongeveer €100,- tot €150,- per m².

Bespaar tot wel 40% op de kosten door vandaag nog gratis offertes om te vergelijken aan te vragen.

Kelderdrainage

Als er een teveel aan vocht is, dan is kelderdrainage noodzakelijk. Een drainagesysteem vangt het water op en voert dit af naar een afvoerput. Dit wordt vervolgens met behulp van een pomp weer naar buiten gepompt. Kelderdrainage wordt doorgaans op drie verschillende manieren toegepast:

 • Randdrainage
 • Wanddrainage
 • Vloerdrainage

een afvalput leidt. Bij zowel wand- als vloerdrainage brengt de vochtbestrijding expert een noppenmembraan aan. In dit membraan wordt het water via allerlei kanaaltjes naar de afvoerput geleid. Laat u wanddrainage aanbrengen dan is ook vloerdrainage noodzakelijk. De prijzen voor kelderdrainage liggen rond de €200,- tot €665,- per m².

kelder waterdicht maken

Wat zijn de prijzen voor kelderdichting?

Kiest u voor een kelderbekuiping langs binnen, dan is dit relatief goedkoop te realiseren. Hiervoor betaalt u ongeveer €15,- per m². Stel, uw kelderruimte is 15 m² groot, dan ligt de totaalprijs rond de €225,-. Een kelderbekuiping langs buiten is een stuk kostbaarder. Hiervoor betaalt u namelijk gemiddeld €60,- per m². In een kelder van 15 m² komt dat neer op een totaalprijs van €900,-.

Kiest u niet voor een bekuiping, maar maakt u de keldermuren waterdicht door middel van injecteren? Houd dan rekening met een gemiddeld tarief van €100,- tot €150,- per m². Dat is op 15 m² een totaalprijs van €1.500,- tot €2.250,-.

Kosten kelderdichting

Kelderdichting methodeGemiddelde prijs per m² *Totaalkosten bij kelder van 15 m² *
Kelderbekuiping langs binnenVanaf €15,-Vanaf €225,-
Kelderbekuiping langs buitenVanaf €60,-Vanaf €900,-
Keldermuren injecteren€100,- tot €150,-€1.500,- tot €2.250,-
Kelderdrainage€200,- tot €665,-€3.000,- tot €10.000,- **

* dit zijn gemiddelde prijzen. Prijs op maat ontvangen? Vul het offerteformulier in en ontvang gratis vrijblijvende offertes.
** prijs is afhankelijk de oppervlakte en moeilijkheidsgraad.

Waarom beton waterdicht maken?

Veel mensen denken dat beton van nature waterdicht is. Toch is dit niet het geval. Beton bevat hele kleine gaatjes die met het blote oog niet zichtbaar zijn. Met andere woorden: beton is allesbehalve waterdicht.

Waarom moet u beton waterdicht maken?

Om vochtproblemen te voorkomen is het daarom belangrijk om uw betonnen vloer waterdicht te maken. Hiervoor zijn verschillende materialen verkrijgbaar. Met een speciale beton sealer voorkomt u dat de betonvloer vocht, vet en zout opneemt en zorgt er zo voor dat de vloer kapot vriest in de winter. Er zijn twee verschillende soorten materialen waarmee u beton waterdicht kunt maken:

 • een coating op het oppervlak van het beton;
 • penetrerende sealer die het beton van binnenuit waterdicht maakt.

Professionele kelderdichting tegen de laagste prijs!

Vind een geschikte vochtbestrijding expert uit Herzele en bespaar tot 40%.

Gratis offertes aaanvragen

Condensatievocht, hoge luchtvochtigheid in huis

Een gevolg van onvoldoende ventileren of vochtige binnenmuren is een te hoge luchtvochtigheid in huis. In iedere woning is condensatievocht aanwezig, maar als dit niet naar buiten wordt afgevoerd dan zorgt het voor problemen. Het overtollig water kan geen kant op en blijft aan binnenmuren of plafonds plakken. In ernstige gevallen herkent u dit aan kleine waterdruppeltjes aan het plafond. U herkent het ook aan beslagen ramen tijdens het koken, wassen of sporten.

Gelukkig is condensatievocht gemakkelijk op te lossen!

De enige oplossing is het afvoeren van het overtollig condensatievocht. Dit doet u door uw woning nog beter te ventileren. Laat ventilatieroosters dag en nacht open om goed te ventileren of laat een volledig ventilatiesysteem installeren.

condensatievocht

Wat kost het aanpakken van condensatievocht?

Kiest u ervoor om uw woning beter te ventileren, dan kost u dit natuurlijk niets. Maar als u niet voldoende ventilatiemogelijkheden heeft dan lopen de kosten snel op. Het vervangen van een ventilatiebox in uw ventilatiesysteem kost ongeveer €350,-. Het renoveren van het ventilatiesysteem wordt al gedaan vanaf €600,-. Maar als u een volledig nieuw systeem laat plaatsen, houd dan rekening met gemiddelde kosten van €1.500,- tot €6.000,-.

De prijzen in de onderstaande tabel zijn slechts een indicatie. Wilt u graag meer duidelijkheid met betrekking tot de kosten van een nieuw ventilatiesysteem? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend offertes aan via het offerteformulier.

Prijstabel: ventilatie verbeteren

WerkzaamhedenGemiddelde prijs*
Volledig nieuw ventilatiesysteem installeren€1.500,- tot €6.000,-
Ventilatiebox vervangen €350,-
Ventilatiesysteem renoveren€600,-
Onderhoud ventilatiesysteem uitvoeren€175,-

* dit zijn gemiddelde prijzen. Prijzen op maat ontvangen? Vul het offerteformulier in en ontvang gratis vrijblijvende offertes.

Voorkom condensatievocht met een goed ventilatiesysteem!

Vraag een vochtwering expert naar meer informatie.

Gratis offertes aaanvragen

Schimmel in huis?

Een vervelend gevolg van een te hoge vochtigheidsgraad is schimmel in huis. Bij een te hoge vochtigheidsgraad hechten schimmels zich aan diverse oppervlakken. Ze zijn vaak te vinden tegen het plafond, op de binnenmuren of op houtwerk. Bij vochtproblemen kunnen schimmels overal voorkomen, het vaakst groeien schimmels in badkamers of slaapkamers waar slecht geventileerd wordt en waar de vochtigheidsgraad hoog is.

Wat zijn schimmels eigenlijk?

Schimmels zijn feitelijk hele kleine paddenstoeltjes. Ze planten zich voort door schimmelsporen in de lucht die via een open raam uw huis binnenkomen. Dit is in een huis met een gezonde vochtigheidsgraad geen probleem, maar treffen de schimmelsporen een vochtig plekje dan gaan deze zich nestelen. Naarmate de tijd verstrijkt zal de schimmel verder groeien.

Gevolgen van schimmel

Schimmels hebben vervelende gevolgen voor uw huis en uw gezondheid. Zwarte schimmel produceert namelijk myotoxine, wat schadelijk is als het wordt ingeademd. Vooral mensen met luchtwegproblemen kunnen last krijgen van een verergering van hun klachten. Een aantal voorkomende gezondheidsklachten zijn:

 • Benauwdheid
 • Irritatie van de luchtwegen
 • Hoestbuien
 • Bronchitis

Daarnaast hebben de schimmels ook gevolgen voor uw woning. Als u de schimmelplekken niet laat verwijderen, wordt de ondergrond na verloop van tijd steeds weker en vochtiger.

Het gevolg hiervan is dat het stucwerk op de binnenmuren gaat afbrokkelen. Bovendien gaat zichtbare schimmel vaak gepaard met niet zichtbare schimmel, achter de tegels in de badkamer bijvoorbeeld. Ook deze kunnen na verloop van tijd loslaten.

schimmel verwijderen

Hoe schimmel verwijderen?

Het lijkt misschien eenvoudig om schimmels in huis zelf te verwijderen. In verschillende winkels zijn chemische middelen verkrijgbaar die beloven uw schimmel voor eens en voor altijd te verwijderen. Gebruikt u een dergelijk middel om de schimmels te verwijderen, wees dan erg voorzichtig. Draag oude, beschermende kleding en scherm uw mond en ogen af.

Alleen als u de hulp van een ervaren vochtbestrijding expert inroept weet u zeker dat de schimmels niet terugkeren. Vochtspecialisten uit Herzele verwijderen namelijk niet alleen de schimmels, maar pakken ook de oorzaak erachter aan. Alleen dan bent u verzekerd van een schimmelvrij huis.

Premies voor vochtbestrijding?

Om de kosten voor vochtbestrijding in Herzele zo laag mogelijk te houden, kunt u een premie aanvragen. Een bekende premie is de overkoepelende renovatiepremie. Deze vraagt u aan voor het oplossen van optrekkend grondvocht of het dichten van uw keldermuren. De hoogte van deze premie bedraagt 20% of 30% van het van het totale bedrag, afhankelijk van uw inkomen. Op vlaanderen.be leest u meer over de aanvraagprocedure. Meer weten over de voorwaarden? Deze leest u ook op vlaanderen.be.

Naast de renovatiepremie zijn er ook verschillende lokale premies beschikbaar. Op premiezoeker.be vindt u snel en gemakkelijk een overzicht van eventuele lokale premies beschikbaar in uw regio.

Voordelen inschakelen vochtspecialist

 • U bent gegarandeerd van een professionele vochtdiagnose.
 • Vochtspecialisten pakken niet alleen de symptomen aan, maar ook de oorzaak.
 • De vochtbestrijding expert geeft u een persoonlijk en professioneel advies.

vochtproblemen in Herzele bestrijden

Besparen op vochtbestrijding in Herzele? Vergelijk gratis offertes!

Is de luchtvochtigheid in huis te hoog en krijgt u last van uw luchtwegen? Of heeft u last van vochtige binnenmuren maar weet u niet wat de oorzaak is? Een vochtbestrijding expert uit Herzele helpt u snel verder met de juiste vochtdiagnose en lost dit direct voor u op.

Wilt u besparen op de kosten voor vochtbestrijding in Herzele? Maak dan gratis en vrijblijvend gebruik van onze offerteservice. Met slechts één klik op de knop vraagt u gemakkelijk tot wel 5 offertes aan van vochtbestrijding specialisten bij u in de buurt. Vergelijk de verschillende prijsopgaven en kies zo voor de firma met het beste aanbod. Op deze manier bespaart u tot wel 40% op de totaalprijs! Specialisten uit ons netwerk kunt u ook inschakelen voor volledige gevelrenovaties.

Gratis offertes aanvragen