Gevelrenovatie Bree nodig?

Vergelijk gratis offertes van gevelspecialisten en bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Gevelrenovatie Bree

Met een gevelrenovatie in Bree zorgt u ervoor dat de gevel van uw woning er weer als nieuw uitziet. Alle vervuiling wordt verwijderd door middel van een gevelreiniging en een gevelspecialist zorgt voor een vakkundige herstelling van beschadigde voegen en gevelstenen. Impregneer de buitenmuren om ze te beschermen tegen weersinvloeden.

Start gratis offerteaanvraag.

Lees op deze pagina meer over de verschillende gevelwerken en voegwerken. Wist u bijvoorbeeld dat er verschillende reinigingstechnieken zijn zoals zandstralen of stoomreinigen? Daarnaast vertellen we u meer over de gemiddelde prijzen voor een renovatie. Wilt u weten hoe u bespaart op de totaalprijs van de gevelwerken? Lees dan snel verder!

gevelrenovatie Bree

Voordelen van onze werkwijze

Door het formulier in te vullen ontvangt u meerdere prijsoffertes van specialisten uit de omgeving voor gevelwerken. Dit heeft als voordeel dat u inzicht krijgt in de exacte kosten voor uw gevelwerken of voegwerken, maar ook dat u zeker weet dat u niet te veel betaalt. Elke specialist hanteert zijn eigen tarieven, door te vergelijken bespaart u dus op de prijzen.

Dit zijn de belangrijkste voordelen:

  • Onze offerteservice is kosteloos en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.
  • U ontvangt gratis offertes met scherpe prijzen van specialisten voor de reiniging of renovatie.
  • Bespaar tot wel 40% op de renovatiekosten en weet zeker dat u de beste prijs betaalt voor de gevelwerken.

Waarom gevelrenovatie?

Met een gevelrenovatie transformeert u de buitenkant van uw woning. Een oude, verwilderde gevelmuur ziet er na een renovatie compleet nieuw en anders uit! Dit heeft een positief effect op de woningwaarde en uw woongenot. Daarnaast heeft een gevelrenovatie in Bree een positief effect op de isolatiewaarde van het pand, waardoor u jaarlijks op uw energierekening bespaart.

Welke gevelwerken in Bree?

Om uw woning er weer stralend uit te laten zien kun je verschillende gevelwerken in Bree laten uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan diverse voegwerken. Door de voegen te reinigen of zelfs uit te hakken en opnieuw aan te brengen krijgt het metselwerk een compleet nieuwe uitstraling!

Veel mensen combineren voegwerken met een gevelreiniging. Een gevelreiniging zorgt ervoor dat het metselwerk schoon van vuil is. Dit heeft bovendien een positief effect op de kwaliteit van de gevel. De experts voeren bij een gevelrenovatie onder andere de volgende gevelwerken voor u uit:

Gevelrenovatie in Bree; wat zijn de mogelijkheden?

Door een gevelrenovatie in Bree uit te laten voeren, ziet uw gevel er snel weer als nieuw uit. Eventuele beschadigingen worden netjes hersteld en met een gevelreiniging laat u alle vervuiling weghalen. Naast gevelreiniging is het ook een optie om uw gevel te impregneren om de buitenmuur te beschermen tegen allerlei weersinvloeden of het vervangen van de raamdorpels.

Voegwerken bestaan uit het herstellen, vervangen en aanbrengen van voegen. Ook de schoorsteen is een onderdeel van uw gevel en belangrijk om in goede conditie te houden. Met een schoorsteenrenovatie vervangt u het rookkanaal, het metselwerk of laat u de gehele constructie opnieuw opbouwen door een gevelspecialist.

gevelrenovatie prijzen

Wat kost gevelrenovatie?

De kosten voor een gevelrenovatie zijn erg afhankelijk van het soort werk dat u uit laat voeren. Bent u geïnteresseerd in voegwerken? Voor het uithakken ligt de kostprijs ongeveer tussen de €33,- en €42,- per m² en de prijzen voor het uitslijpen liggen gemiddeld tussen de €35,- tot €50,- per m².

De kostprijs voor het aanbrengen van nieuw voegwerk ligt ergens tussen de €8,- en €100,- en is afhankelijk van het soort voeg dat u kiest. Voor het vervangen van kapotte stenen betaalt u ongeveer €12,50 per steen en de kostprijs van impregneren ligt tussen de €8,- tot €12,- per m². In de tabel hieronder vindt u een indicatie van de overige kostprijzen.

Benieuwd naar de exacte prijs voor uw klus? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

Gevelrenovatie prijzen 2023

Vorm van gevelrenovatie Gemiddelde kosten, inclusief btw en arbeidskosten*
Voegen uithakken €33,- tot €42,- per m²
Voegen uitslijpen €35,- tot €50,- per m²
Gevel opnieuw voegen €8,- (platte voeg) tot €100,- (snijvoeg) per m²
Kapotte gevelstenen vervangen €12,50,- per steen
Gevel impregneren €8,- tot €12,- per m²
Raamdorpels vervangen €35,- per uur
Schoorsteenrenovatie vanaf €500,-

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten. Prijsopgaves op maat ontvangen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Gemiddelde prijzen gevelrenovatie Bree

€ 2.300,- tot € 3.500,-

Populaire gevelrenovatie
€2.300,-

– Voegen en impregneren
– Geveloppervlakte van 100 m²
– Inclusief btw, voorrijkosten en materialen

Totaalpakket gevelrenovatie
€3.500,-

– Reinigen, renoveren, voegen en impregneren
– Geveloppervlakte van 100 m²
– Inclusief btw, voorrijkosten en materialen

Start gratis offerteaanvraag

Benieuwd naar de exacte prijzen van een gevelrenovatie in Bree?

Vraag dan snel gratis en vrijblijvend offertes aan, en ontdek de scherpe prijzen.

Gratis offertes vergelijken

voegwerken Bree

Voegwerken Bree

De voegwerken zijn een erg belangrijk onderdeel van de gevelwerken. De voegwerken hebben namelijk, zonder dat u het bewust merkt, een enorme invloed op de uitstraling van de buitenmuur. Vaak zijn de voegwerken het slot van de gevelrenovatie. Bij een renovatie kunnen de gevelrenovatie experts de cementvoegen onder andere uitslijpen of -hakken. Hierdoor ontstaat er de ruimte om nieuwe voegen aan te brengen.

Wie voegwerken in Bree uit laat voeren, heeft de keuze uit verschillende soorten voegen. Een platte voeg is de meest standaard, en goedkope optie. Kiest u bijvoorbeeld voor de snijvoeg dan lijkt het metselwerk strak en recht, ook als dit in het verleden misschien slordig is gemetseld. Daarnaast worden elastische voegwerken gebruikt om het krimpen en uitzetten van de buitenmuren op te vangen.

Nieuw voegwerk aanbrengen: vakmanschap!

Bekijk hoe een gevelspecialist secuur nieuwe voegen aanbrengt.

Wat kosten voegwerken?

De totaalprijs voor voegwerken is afhankelijk van het type werk dat u laat uitvoeren. Daarnaast is ook de techniek van invloed. Het uithakken of -slijpen van voegen kost gemiddeld tussen de €33,- tot €50,- per vierkante meter. Het aanbrengen van nieuw voegwerk wordt voornamelijk bepaalt door het type voeg dat u laat aanbrengen.

Een platvolle voeg of platvolborstelwerk voeg zijn de goedkoopste opties. Deze kosten gemiddeld tussen de €8,- tot €12,- per m². Een knipvoeg is een stuk duurder, want dit kost meer tijd om aan te brengen en is arbeidsintensiever. In de prijstabel vindt u nog meer gemiddelde prijzen per type voegwerken en voegsoort.

Besparen op de kosten van voegwerken in Bree? Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot wel 40% op de kosten!