Gevelrenovatie Duffel nodig?

Vergelijk gratis offertes van gevelspecialisten en bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Gevelrenovatie Duffel

Ziet uw gevel eruit alsof het zijn beste tijd gehad heeft? Met een gevelrenovatie in Duffel laat u uw buitengevel weer stralen alsof hij nieuw is! Bovendien verbetert een gevelreiniging of -renovatie de kwaliteit van uw voorgevel enorm. Hierdoor dragen de gevelwerken zeker bij aan een waardevermeerdering van uw woning.

Start gratis offerteaanvraag.

Op deze pagina leest u welke gevelwerken er tijdens een gevelrenovatie worden uitgevoerd. Ook krijgt u een indicatie van de kosten en leest u wat er mogelijk is op het gebied van gevelbekleding. Last van vervuiling? Op deze pagina leest u welke soort gevelreiniging geschikt is om uw specifieke vervuiling weg te halen.

gevelrenovatie Duffel

Voordelen van onze werkwijze

Via ons netwerk heeft u de mogelijkheid om meerdere specialisten met elkaar te vergelijken. Maar wat is het voordeel hiervan? Doordat u inzicht krijgt in de prijzen van meerdere experts bent u verzekerd van het beste aanbod. Het gebruik van onze offerteservice is gratis en helemaal vrijblijvend.

  • Krijg inzicht in de tarieven van meerdere gevelrenovatie specialisten uit Duffel.
  • Kies voor de vakman met het beste aanbod voor de renovatie en bespaar tot 40%
  • U bent altijd verzekerd van een kwalitatieve renovatie voor een eerlijke prijs.

Waarom gevelrenovatie?

Met een gevelrenovatie verlengt u de levensduur van uw gevel. Na het renoveren ziet de buitengevel er weer als nieuw uit. Beschadigingen zijn hersteld, de voegwerken zien er netjes uit en er zit geen vuil of andere aanslag meer op de gevel. Naast dat uw gevel er weer verzorgd uitziet, is deze na renovatie ook beter bestand tegen de weersinvloeden. Door zelf af en toe gevelonderhoud te plegen verlengt u de levensduur van de gevel.

Benieuwd naar de kosten van een gevelrenovatie in Duffel? Vergelijk gratis offertes!

Welke gevelwerken in Duffel?

Er zijn een aantal mogelijkheden. Laat uw gevel bijvoorbeeld schoonmaken door een vakman of laat de voegwerken vernieuwen wanneer ze verouderd of verslechterd zijn. Niet alleen werken aan de buitenmuur vallen onder gevelwerken, ook een schoorsteenrenovatie is één van de werken. De belangrijkste gevelwerken in Duffel:

Gevelrenovatie in Duffel; wat zijn de mogelijkheden?

Bij een gevelrenovatie zijn verschillende gevelwerken mogelijk. Een gevelrenovatie is bijvoorbeeld niet compleet zonder gevelreiniging. Als de voegen beschadigd zijn, dan doet u er goed aan om ook het voegwerk te vernieuwen.

En als u toch al een gevelrenovatie in Duffel uit laat voeren, kijk dan gelijk of het mogelijk is om gevelisolatie te plaatsen. Door dit af te werken met gevelbekleding geeft u de voorgevel een stralend en vernieuwd uiterlijk, waardoor uw woning flink in waarde stijgt.

gevelrenovatie prijzen

Wat kost gevelrenovatie?

De kosten van gevelrenovatie zijn voornamelijk afhankelijk van de grootte van de gevel en de vorm van renovatie. Het uitslijpen van een voeg met een slijptol kost gemiddeld €35,- tot €50,- per m² en het plaatsen van een nieuwe voeg kost tussen de €8,- tot €100,- per m². Dit prijsverschil heeft te maken met het materiaal en het soort voeg.

Een platte voeg is het goedkoopste, een schaduw- of snijvoeg is duurder. Bescherm uw buitengevel door het te impregneren na de renovatie. Dit kost gemiddeld €8,- tot €12,- per m². In de prijstabel staan nog meer gemiddelde renovatieprijzen inclusief btw en arbeidskosten.

Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Gevelrenovatie prijzen 2023

Vorm van gevelrenovatie Gemiddelde kosten, inclusief btw en arbeidskosten*
Voegen uithakken €33,- tot €42,- per m²
Voegen uitslijpen €35,- tot €50,- per m²
Gevel opnieuw voegen €8,- (platte voeg) tot €100,- (snijvoeg) per m²
Kapotte gevelstenen vervangen €12,50,- per steen
Gevel impregneren €8,- tot €12,- per m²
Raamdorpels vervangen €35,- per uur
Schoorsteenrenovatie vanaf €500,-

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten. Prijsopgaves op maat ontvangen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Gemiddelde prijzen gevelrenovatie Duffel

€ 2.300,- tot € 3.500,-

Populaire gevelrenovatie
€2.300,-

– Voegen en impregneren
– Geveloppervlakte van 100 m²
– Inclusief btw, voorrijkosten en materialen

Totaalpakket gevelrenovatie
€3.500,-

– Reinigen, renoveren, voegen en impregneren
– Geveloppervlakte van 100 m²
– Inclusief btw, voorrijkosten en materialen

Start gratis offerteaanvraag

Benieuwd naar de exacte prijzen van een gevelrenovatie in Duffel?

Vraag dan snel gratis en vrijblijvend offertes aan, en ontdek de scherpe prijzen.

Gratis offertes vergelijken
voegwerken Duffel

Voegwerken Duffel

De voeg dient ter bescherming van de buitenmuur. Het sluit de ruimtes rondom de stenen af. De meeste voegen zijn ongeveer 1 centimeter breed. Wanneer de voegwerken verouderd of beschadigd zijn, is het belangrijk om ze te laten vervangen. Scheuren, beschadigingen en voegwerken die afbrokkelen zijn niet meer goed bestand tegen neerslag. De vakman gebruikt verschillende hulpmiddelen voor het eruit halen van de voegwerken, zoals een slijptol en een steenbeitel.

Naast het vervangen van het voegwerk, bijvoorbeeld met elastische voegwerken, is het ook mogelijk om het schoon te maken. Hierdoor zien ze er weer fris en schoon uit en zit er geen mos, vuil en andere aanslag op.

Nieuw voegwerk aanbrengen: vakmanschap!

Bekijk hoe een gevelspecialist secuur nieuwe voegen aanbrengt.

Wat kosten voegwerken?

Voegwerken zijn een belangrijk onderdeel van een gevelrenovatie. Misschien heeft u het niet direct door, maar de voegen hebben een grote invloed op de totale uitstraling van uw buitengevel! Voor het uitslijpen of uithakken van de voegen betaalt u gemiddeld €33,- tot €50,- per m². Uithakken is iets voordeliger dan uitslijpen. De rest van de prijzen van de voegwerken zijn afhankelijk van het soort voeg dat u laat plaatsen.

Vooral de platte voeg en platvolborstelwerk zijn populair. Deze laat u plaatsen vanaf €8,- tot €12,- per m². Voor een unieke uitstraling zijn de snijvoeg en knipvoeg erg geschikt, maar deze kennen ook hogere prijzen. Hiervoor betaalt u gemiddeld €60,- tot €110,- per m².

Prijs voegwerken 2023

Welke voegwerken? Gemiddelde prijs, inclusief btw en arbeidskosten*
Voegen uitslijpen €35,- tot €50,- per m²
Voegen uithakken €33,- tot €42,- per m²
Platvolle voeg €8- tot €12,- per m²
Platvolborstelwerk €8,- tot €12,- per m²
Verdiepte of teruggehouden voeg €8,- tot €12,- per m²
Schaduwvoeg €11,- tot €16,- per m²
Knipvoeg €60,- tot €110,- per m²
Snijvoeg €60,- tot €110,- per m²
Elastische voegwerken Vanaf €9,- tot €12,- per m²

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor exacte prijsopgaves vrijblijven