Gevelrenovatie Sint-Katelijne-Waver nodig?

Vergelijk gratis offertes van gevelspecialisten en bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Gevelrenovatie Sint-Katelijne-Waver

Beschadigde gevelstenen of vervuiling doen uw mooie woning geen eer aan. Met een gevelrenovatie in Sint-Katelijne-Waver herstelt u de beschadigde gevel! Voer verschillende gevelwerken uit, zoals een gevelreiniging of voegwerken en uw woning ziet er weer als nieuw uit! Bovendien verlengt dit de levensduur van de gevelmuren én verhoogt het de waarde van uw pand!

Start gratis offerteaanvraag.

Op deze pagina leest u meer over de verschillende gevelwerken die tijdens een renovatie worden toegepast. Zo leest u meer over een renovatie van het metselwerk en het herstellen van de voegen. Ook krijgt u meer informatie over de prijzen van verschillende gevelwerken en leest u welke soorten gevelbekleding een mogelijkheid zijn.

gevelrenovatie Sint-Katelijne-Waver

Voordelen van onze werkwijze

Met onze service vergelijkt u gratis en vrijblijvend de prijzen van maximaal vijf bedrijven uit uw eigen regio. Zo krijgt u een indruk van de prijzen voor gevelwerken en kiest u gemakkelijk de gevelrenovatie expert met het beste aanbod. De voordelen voor u op een rij:

  • Vergelijk verschillende gevelrenovatie experts uit de regio Sint-Katelijne-Waver.
  • Kies zo voor de specialist met het beste aanbod en bespaar tot 40%!
  • U bent altijd verzekerd van een scherpe en eerlijke prijs.

Waarom gevelrenovatie?

Er zijn diverse redenen waarom gevelrenovatie verstandig is. Een verouderde of beschadigde gevel beschermt uw woning niet meer goed en hierdoor kan er schade ontstaan. Met een gevelrenovatie repareert een gevelspecialist beschadigingen en kapot voegwerk of stenen en verwijdert hij vervuiling. Uw gevel zit er verzorgd uit en biedt betere bescherming tegen de weersinvloeden. Vergeet niet om af en toe gevelonderhoud uit te voeren.

Benieuwd naar de kosten? Vergelijk gratis offertes!

Welke gevelwerken in Sint-Katelijne-Waver?

U heeft de keuze uit verschillende opties. De specialist geeft u graag deskundig advies over welke werken er geschikt of noodzakelijk zijn voor uw gevelmuur. Laat bijvoorbeeld gevelreiniging uitvoeren of renoveer de kapotte gevelstenen. Vaak vergeet men dat de schoorsteen ook bij gevelwerken hoort. De gevelwerken in Sint-Katelijne-Waver op een rijtje:

Gevelrenovatie in Sint-Katelijne-Waver; wat zijn de mogelijkheden?

Een gevelrenovatie in Sint-Katelijne-Waver bestaat uit tal van verschillende gevelwerken. Het is aan u welke gevelwerken u met elkaar combineert, om zo uw buitengevel volledig te renoveren. Veel mensen denken dat een renovatie bestaat uit het vervangen van beschadigde gevelstenen en het herstellen van eventuele scheuren.

Maar er zijn bij een renovatie nog veel meer gevelwerken mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een professionele gevelreiniging, het vernieuwen van de voegen of het bekleden van de buitengevel. Vaak worden verschillende gevelwerken met elkaar gecombineerd: zoals voeg- en reinigingswerken. Benieuwd op welke manier u een renovatie aan uw voorgevel kan laten uitvoeren? Vraag dan persoonlijk advies aan één van de gevelrenovatie experts uit uw regio.

gevelrenovatie prijzen

Wat kost gevelrenovatie?

De kostprijs voor het laten uitvoeren van een gevelrenovatie, gevelreiniging of één van de andere gevelwerken is afhankelijk van vele factoren. Zo kost het vervangen van een voeg door uitslijpen gemiddeld €35,- tot €50,- per m². De gevel opnieuw voegen is afhankelijk van het soort voeg dat u laat plaatsen.

Een platte voeg is het goedkoopste. Een schaduw of snijvoeg is duurder. Wilt u de raamdorpels vervangen? Houd dan rekening met een gemiddeld uurtarief van €35,-. In de prijstabel vindt u meer gemiddelde prijzen, ook voor impregneren. De kostprijs is afhankelijk van de vorm van gevelrenovatie, het benodigde materiaal, de grootte van de gevel en de arbeidskosten.

Benieuwd naar de exacte kosten? Vergelijk gratis offertes!

Gevelrenovatie prijzen 2023

Vorm van gevelrenovatie Gemiddelde kosten, inclusief btw en arbeidskosten*
Voegen uithakken €33,- tot €42,- per m²
Voegen uitslijpen €35,- tot €50,- per m²
Gevel opnieuw voegen €8,- (platte voeg) tot €100,- (snijvoeg) per m²
Kapotte gevelstenen vervangen €12,50,- per steen
Gevel impregneren €8,- tot €12,- per m²
Raamdorpels vervangen €35,- per uur
Schoorsteenrenovatie vanaf €500,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten. Prijsopgaves op maat ontvangen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Gemiddelde prijzen gevelrenovatie Sint-Katelijne-Waver

€ 2.300,- tot € 3.500,-

Populaire gevelrenovatie
€2.300,-

– Voegen en impregneren
– Geveloppervlakte van 100 m²
– Inclusief btw, voorrijkosten en materialen

Totaalpakket gevelrenovatie
€3.500,-

– Reinigen, renoveren, voegen en impregneren
– Geveloppervlakte van 100 m²
– Inclusief btw, voorrijkosten en materialen

Start gratis offerteaanvraag

Benieuwd naar de exacte prijzen van een gevelrenovatie in Sint-Katelijne-Waver?

Vraag dan snel gratis en vrijblijvend offertes aan, en ontdek de scherpe prijzen.

Gratis offertes vergelijken
voegwerken Sint-Katelijne-Waver

Voegwerken Sint-Katelijne-Waver

Ook voegwerken in Sint-Katelijne-Waver vormen een onderdeel van de gevelwerken. Bij deze gevelwerken horen kleine klusjes, zoals het vervangen van een voeg door het uit te slijpen of uit te hakken tot het herstellen van een grote scheur in het voegwerk. Bij een gevelrenovatie is het belangrijk om ook het voegwerk te laten controleren.

Verouderd of beschadigd voegwerk beschermt uw woning in Sint-Katelijne-Waver niet meer goed en is niet meer bestand tegen neerslag. De kans op lekkage wordt aanzienlijk vergroot door beschadigde voegwerken. Naast het vervangen van een voeg is het ook mogelijk om ze professioneel te laten reinigen voor een verbeterde uitstraling of te laten impregneren voor meer bescherming.

Nieuw voegwerk aanbrengen: vakmanschap!

Bekijk hoe een gevelspecialist secuur nieuwe voegen aanbrengt.

Wat kosten voegwerken?

De prijzen van voegwerken zijn grotendeels afhankelijk van de gekozen voegen. U bent het goedkoopst uit als u kiest voor een standaard platvolle voeg of teruggehouden voeg. Hiervoor liggen de kosten gemiddeld tussen de €8,- tot €12,- per m². Voor andere voegsoorten, zoals de snijvoeg, worden een hogere prijzen gerekend.

De kosten voor het voegwerk kunnen zelfs oplopen tot wel €110,- per m²! Voor het uithakken of uitslijpen van de oude voeg is het afhankelijk van de gekozen methode. Uitslijpen kost gemiddeld €35,- tot €50,- per m² terwijl uithakken gedaan wordt vanaf gemiddeld €33,- tot €42,- per m².

Prijs voegwerken 2023

Welke voegwerken? Gemiddelde prijs, inclusief btw en arbeidskosten*
Voegen uitslijpen €35,- tot €50,- per m²