Gevelrenovatie Wuustwezel nodig?

Vergelijk gratis offertes van gevelspecialisten en bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Gevelrenovatie Wuustwezel

Laat uw gevel weer stralen met een vakkundige gevelrenovatie door een specialist uit de regio. U heeft de keuze uit verschillende gevelwerken en voegwerken. Laat bijvoorbeeld beschadigde voegen vervangen of kies voor een gevelrenovatie in Wuustwezel door uw gevel te impregneren. Met een gevelreiniging laat u alle vervuiling schoonmaken, zodat de buitenmuur er weer netjes en verzorgd uitziet.

Start gratis offerteaanvraag.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de gemiddelde prijzen voor een gevelrenovatie of nieuw voegwerk? Lees dan snel verder. Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft, ook hoe u bespaart op de totaalprijs van het renoveren!

gevelrenovatie Wuustwezel

Voordelen van onze werkwijze

Wist u dat u bespaart op de totaalprijs van het renoveren door offertes te vergelijken? Doordat elke gevelspecialist uit de regio Wuustwezel zijn eigen tarieven hanteert voor gevelwerken, weet u door het vergelijken zeker dat u niet te veel betaalt. Bovendien bespaart u met een specialist uit de buurt op de voorrijkosten. Start nu uw gratis offerteaanvraag en profiteer van deze voordelen:

  • U krijgt een overzicht van de scherpe prijzen van specialisten uit de omgeving.
  • Het aanvragen van offertes voor het renoveren is geheel gratis en vrijblijvend.
  • U bespaart tot wel 40% op de totaalprijs door offertes te vergelijken.

Waarom gevelrenovatie?

Een gevelrenovatie heeft een positieve invloed op uw woningwaarde, omdat de oude gevel er weer als nieuw uitziet! Bovendien heeft een renovatie als bijkomend voordeel dat de kwaliteit van de gevelmuur er enorm op vooruit gaat. Wat dit betekent? Een betere isolatie en een langere levensduur! Bij een gevelrenovatie in Wuustwezel is er de keuze uit een ruim aanbod aan gevelwerken, die allen bijdragen aan de kwaliteit van uw woning.

Welke gevelwerken in Wuustwezel?

Gevelwerken in Wuustwezel omvatten veel werkzaamheden. Kiest u voor een renovatie van uw gevelmuur, dan is er de keuze uit diverse gevelwerken die u al dan niet met elkaar kunt combineren. Met voegwerken geeft u de woning een nieuwe uitstraling en beschermt u de gevelmuur tegen weersinvloeden van buitenaf. Een gevelreiniging zorgt ervoor dat het muuroppervlak er weer schoon en verzorgd uitziet en met het aanbrengen van gevelbekleding krijgt uw woning zelfs een compleet nieuwe uiterlijk! Gevelwerkers voeren de volgende werkzaamheden uit:

Gevelrenovatie in Wuustwezel; wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn diverse mogelijkheden voor een gevelrenovatie. Een vakman hakt of slijpt bijvoorbeeld voegwerk uit en brengt nieuwe voegen aan of vervangt kapotte gevelstenen. Kapotte bakstenen of beschadigd voegwerk zorgen onder andere voor waterschade. Daarnaast ziet het er niet netjes uit.

Andere renovatiewerkzaamheden zijn het vervangen van de raamdorpels en het impregneren van de gevel voor meer bescherming. Wat men vaak vergeet, is dat de schoorsteen ook bij de gevel hoort. Een beschadigde of verouderde schoorsteenmodel zorgt voor rook- en vochtoverlast. Laat deze daarom op tijd renoveren door een vakman.

gevelrenovatie prijzen

Wat kost gevelrenovatie?

De kosten voor een renovatie van uw gevel zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo is een gevelreiniging met water goedkoper dan met chemische middelen. In de tabel hieronder vindt u een overzicht van de kostprijs per klus.

Een schoorsteenrenovatie heeft een gemiddelde kostprijs vanaf €500,- en het vervangen van raamdorpels kost ongeveer €35,- per uur. Voor voegwerken variëren de kosten per klus. Voor het uithakken ligt de prijs tussen de €33,- tot €42,- per m² en uitslijpen kost gemiddeld €35,- tot €50,- per m². Het aanbrengen van nieuwe voegen tijdens het renoveren kost gemiddeld €8,- tot €100,- per m², afhankelijk van het soort voegwerk dat u kiest.

Benieuwd naar de exacte prijs voor uw klus? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

Gevelrenovatie prijzen 2023

Vorm van gevelrenovatie Gemiddelde kosten, inclusief btw en arbeidskosten*
Voegen uithakken €33,- tot €42,- per m²
Voegen uitslijpen €35,- tot €50,- per m²
Gevel opnieuw voegen €8,- (platte voeg) tot €100,- (snijvoeg) per m²
Kapotte gevelstenen vervangen €12,50,- per steen
Gevel impregneren €8,- tot €12,- per m²
Raamdorpels vervangen €35,- per uur
Schoorsteenrenovatie vanaf €500,-

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten. Prijsopgaves op maat ontvangen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Gemiddelde prijzen gevelrenovatie Wuustwezel

€ 2.300,- tot € 3.500,-

Populaire gevelrenovatie
€2.300,-

– Voegen en impregneren
– Geveloppervlakte van 100 m²
– Inclusief btw, voorrijkosten en materialen

Totaalpakket gevelrenovatie
€3.500,-

– Reinigen, renoveren, voegen en impregneren
– Geveloppervlakte van 100 m²
– Inclusief btw, voorrijkosten en materialen

Start gratis offerteaanvraag

Benieuwd naar de exacte prijzen van een gevelrenovatie in Wuustwezel?

Vraag dan snel gratis en vrijblijvend offertes aan, en ontdek de scherpe prijzen.

Gratis offertes vergelijken

voegwerken Wuustwezel

Voegwerken Wuustwezel

Wanneer men spreekt over voegwerken, dan gaat dit over alle werkzaamheden met betrekking tot de voegen. Onder de term voegwerken vallen dus zaken als het aanbrengen van nieuwe voegen, het weghalen van oude voegen en het plaatsen van elastische voegwerken. Het voegwerk vereist enige kennis en precisie.

U wilt het metselwerk tijdens de voegwerken natuurlijk niet verder beschadigen. Laat de voegwerken daarom altijd uitvoeren door een ervaren voeger uit Wuustwezel. De voeger beschikt over de juiste gereedschappen om de voegwerken succesvol af te ronden. Zelfs als u alleen de voegwerken zou uitvoeren krijgt uw buitengevel al een volledig vernieuwde uitstraling!

Nieuw voegwerk aanbrengen: vakmanschap!

Bekijk hoe een gevelspecialist secuur nieuwe voegen aanbrengt.

Wat kosten voegwerken?

In de prijstabel ziet u een aantal gemiddelde prijzen voor voegwerken. Houd rekening met een gemiddelde prijs van €35,- tot €50,- per m² voor het uitslijpen van voegen. Het weghalen van voegwerk door ze uit te hakken is iets goedkoper.

Er zijn verschillende soorten voegen en het soort voeg waar u voor kiest heeft een grote invloed op de totaalprijs. Eén van de goedkoopste voegsoorten is een platvolle voeg. De prijzen liggen gemiddeld tussen de €8,- tot €12,- per m². hetzelfde geldt voor platvolborstelwerk. Eén van de duurste voegen is de knipvoeg. Gemiddeld kost het aanbrengen €60,- tot €110,- per m², maar dit geeft uw woning een chique uitstraling.

Besparen op de kosten van voegwerken? Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot wel 40% op de kosten!

Prijs voegwerken 2023

W