Gevelrenovatie Zoersel nodig?

Vergelijk gratis offertes van gevelspecialisten en bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Gevelrenovatie Zoersel

Als uw gevel in slechte staat verkeerd, doet dat af aan uw complete woning. Met een gevelrenovatie in Zoersel zorgt u ervoor dat de voorgevel er weer stralend uitziet. Combineer een gevelreiniging met de voegwerken voor een vernieuwde uitstraling, of kies voor andere gevelwerken. Laat bijvoorbeeld een renovatie uitvoeren met het plaatsen van nieuwe gevelbekleding!

Start gratis offerteaanvraag.

Op deze pagina leest u welke gevelwerken u kunt toepassen en wat een gevelrenovatie ongeveer kost. Ook krijgt u meer informatie over de verschillende soorten gevelbekleding en diverse soorten voegen die u kunt toepassen. Benieuwd of u een vergunning moet aanvragen en of u recht hebt op een premie? Lees dan snel verder.

gevelrenovatie Zoersel

Voordelen van onze werkwijze

Onze werkwijze biedt u belangrijke voordelen, het belangrijkste voordeel is het feit dat u tot wel 40% op de kosten bespaart! Hieronder staan drie belangrijke voordelen van het vergelijken van offertes.

  • U krijgt inzicht in de prijzen van meerdere specialisten uit uw regio.
  • Kies zelf de vakman met het beste aanbod en bespaar tot 40%.
  • Het vergelijken van offertes is gratis en compleet vrijblijvend.

Waarom gevelrenovatie?

Een gevelrenovatie zorgt ervoor dat uw gevel er weer verzorgd uit ziet, maar is ook zeer belangrijk voor de levensduur van de buitenmuur. Een kapotte steen, scheur in het metselwerk of poreuze buitenmuren kunnen schade aan uw woning veroorzaken. Daarnaast is de gevel minder goed beschermd tegen de weersinvloeden. Door een gevelrenovatie in Zoersel uit te laten voeren, verlengt u de levensduur van uw gevel en verbetert u de weersbestendigheid.

Benieuwd naar de kosten van een gevelrenovatie? Vergelijk gratis offertes!

Welke gevelwerken in Zoersel?

Gevelwerken in Zoersel omvatten vele werkzaamheden voor uw gevel. De gevel bestaat uit stenen, voegwerken en soms ook nog uit gevelbekleding. Vergeet daarnaast de schoorsteen niet. Al deze onderdelen moeten onderhouden worden. Laat bijvoorbeeld kapotte gevelstenen vervangen of herstel een scheur in het voegwerk. Of impregneer de buitengevel ter bescherming tegen het weer. Schakel een vakman in voor:

Gevelrenovatie in Zoersel; wat zijn de mogelijkheden?

Onder een gevelrenovatie in Zoersel vallen veel verschillende gevelwerken. Populaire gevelwerken zijn voegwerken, evenals een gevelreiniging. Hiermee geeft u uw eigen buitengevel een stralend uiterlijk. Na de renovatie laten veel mensen het geveloppervlak impregneren. Dit voorkomt vervuiling in de toekomst en behoudt de vernieuwde uitstraling van de gevelmuren.

Wilt u uw woning een compleet nieuw uiterlijk geven, dan is het plaatsen van gevelbekleding een geschikte optie. Hierbij heeft u de keuze uit tal van materialen en technieken, zodat u zelf bepaalt hoe de gevelmuur eruit komt te zien.

gevelrenovatie prijzen in Zoersel

Wat kost gevelrenovatie?

De kostprijs voor gevelrenovatie wordt onder andere beïnvloed door de vorm van renovatie. Zo kost het vervangen van kapotte gevelstenen gemiddeld €12,50,- per steen en bent u gemiddeld €8,- tot €12,- per m² voor het impregneren van een gevel. Met een gevelrenovatie in Zoersel voorkomt u hogere herstelkosten door bijvoorbeeld een lekkage.

Voegwerken zoals een gevel opnieuw voegen kost gemiddeld €8,- tot €100,-. Dit grote prijsverschil voor voegwerken wordt bepaald door de soort voeg dat u laat plaatsen en de specie. Een platte voeg is het goedkoopste. Een snijvoeg of schaduwvoeg is duurder, maar vinden de meeste mensen wel mooier. In de prijstabel leest u nog meer over de gemiddelde kosten.

Benieuwd naar de exacte kosten? Vergelijk gratis offertes!

Gevelrenovatie prijzen 2023

Vorm van gevelrenovatie Gemiddelde kosten, inclusief btw en arbeidskosten*
Voegen uithakken €33,- tot €42,- per m²
Voegen uitslijpen €35,- tot €50,- per m²
Gevel opnieuw voegen €8,- (platte voeg) tot €100,- (snijvoeg) per m²
Kapotte gevelstenen vervangen €12,50,- per steen
Gevel impregneren €8,- tot €12,- per m²
Raamdorpels vervangen €35,- per uur
Schoorsteenrenovatie vanaf €500,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten. Prijsopgaves op maat ontvangen? Vraag dan gratis offertes aan.

Gemiddelde prijzen gevelrenovatie Zoersel

€ 2.300,- tot € 3.500,-

Populaire gevelrenovatie
€2.300,-

– Voegen en impregneren
– Geveloppervlakte van 100 m²
– Inclusief btw, voorrijkosten en materialen

Totaalpakket gevelrenovatie
€3.500,-

– Reinigen, renoveren, voegen en impregneren
– Geveloppervlakte van 100 m²
– Inclusief btw, voorrijkosten en materialen

Start gratis offerteaanvraag

Benieuwd naar de exacte prijzen van een gevelrenovatie in Zoersel?

Vraag dan snel gratis en vrijblijvend offertes aan, en ontdek de scherpe prijzen.

Gratis offertes vergelijken
voegwerken Zoersel

Voegwerken Zoersel

Onder voegwerken verstaan we het herstellen, vervangen en opnieuw voegen van een buitenmuur. Het herstellen van de voegen is belangrijk wanneer ze gaan afbrokkelen of wanneer u last heeft van beschadigingen. De voeg sluit de ruimte af tussen de stenen is belangrijk voor de weerbestendigheid van een buitengevel. Bij voegwerken in Zoersel gaat de voeger zeer voorzichtig te werken. Zodat de omliggende stenen niet kapotgaan. Wanneer er een gedeelte van het voegwerk hersteld moet worden met elastische voegwerken, zorgt de vakman ervoor dat de kleur van de voeg overeenkomt met de bestaande voeg. Het is ook mogelijk om de voegwerken te laten reinigen en te impregneren, zodat al het vuil wordt verwijderd.

Nieuw voegwerk aanbrengen: vakmanschap!

Bekijk hoe een gevelspecialist secuur nieuwe voegen aanbrengt.

Wat kosten voegwerken?

De prijzen voor voegwerken in Zoersel hangen nauw samen met de keuze voor het soort voeg. De prijzen variëren enorm: zo is de platvolle voeg de meest standaard voeg, deze kost ongeveer €8,- tot €12,-. Met andere voegsoorten kunt u het uiterlijk van het pand flink veranderen, maar daar zitten ook hogere kosten aan verbonden.

Zo kost een snijvoeg bijvoorbeeld €60,- tot maar liefst €110,- per m²! Daarnaast betaalt u voor het weghalen van het oude voegwerk. Dit kost gemiddeld €33,- tot €50,- per m² en is afhankelijk van de gekozen methode. Uithakken is bijvoorbeeld voordeliger dan uitslijpen.

Prijs voegwerken 2023

Welke voegwerken? Gemiddelde prijs, inclusief btw en arbeidskosten*
Voegen uitslijpen €35,- tot €50,- per m²
Voegen uithakken €33,- tot €42,- per m²
Platvolle voeg €8- tot €12,- per m²
Platvolborstelwerk €8,- tot €12,- per m²
Verdiepte of teruggehouden voeg €8,- tot €12,- per m²
Schaduwvoeg €11,- tot €16,- per m²
Knipvoeg €60,- tot €110,- per m²
Snijvoeg €60,- tot €110,- per m²
Elastische voegwerken Vanaf €9,- tot €12,- per